האתר החדש הושלם

אילן די

New member
האתר החדש הושלם

כמעט סופית. הוא הרבה יותר נוח, עם אפשרויות חיפוש לפי זמן ולפי שם הכותב וגם לפי מילות מפתח (למשל - אפשר לעשות חיפוש על כל הכתבות שמכילות את המילה "אנדרטייקר"). אני מקווה שבשבוע הבא גם יחזרו הדיווחים. מי שמעוניין לכתוב כתבות (גם חד פעמי וגם באופן קבוע) נא לפנות אלי במסר אישי. האתר נמצא ב- http://www.orsart.com/wwe תודה אילן

על האש

New member
אילן

אני רוצה להוסיף את האתר לקישורי הפורום. אבל אני לא יודע אם לעשות זאת בנוסף לאתר הקודם אוו במקומו?

Israeli Hero

New member
וואו!

איזה אתר יפיפה, מקצועי ונוח לשימוש. לעזאזל, האתר שלי כבר לא הכי יפה בארץ :). כל הכבוד אילן. עכשיו החלק הקשה באמת- לעדכן ולתחזק את האתר. בהצלחה!

על האש

New member
טוב ../images/Emo13.gif

אני מתאר לעצמי שהאתר הנוכחי מחליף את קודמו. לכן החלפתי את הקישור,בקישורי הפורום ללינק הנוכחי. ואכן אתר נוח קריא ומעוצב להפליא כול הכבוד באמת אתר יפייפה
תתחדש,אני בטוח שאני ושאר חברי הפורום הולכים להנות מהאתר.

the Rain

New member
לכול משתתפי הפורוום

כנסו לאתר של אילן http://orsart.com/wwe/ תיקראו את הביו שכתבתי על ברט ותגיבו בבקשה? אם פיספסתי משהוא? או כול תגובה אחרת תתקבל בברכה

system Rulz

New member
תגובה על הביוגרפייה

דה ריין בבקשה אל תפגע ממה שאני אכתוב עכשיו זה הכל ביקורת בונה. טוב אז כפי שרבים ממכם יודעים אני הייתי אמור לכתוב את הביוגרפייה של ברט והשקעתי בה בערך שבוע הגעתי לקטע שבו ברט פורש ואז הקובץ של וורד נמחק לי מהמחשב. בגדול הביוגרפייה בלי הרבה טעויות אבל למה קיצרת כל כך הרבה? רק מה שכתבתי על התקופה של ברט בסטמפיד רסלינג זה יותר ממה שכתבת בכל הביוגרפייה. הבעייה שלי עם הביוגרפייה היא כל הקיצורים מה עם ברט בשנות ה80 שברט עוד הייה ג´ברוני ושהוא עמד לעזוב את הדבליו אף? רק בתקופה יותר מאוחרת הצמידו אותו לג´ים ניידהארט והם התחרו על הזוגות נגד דנמייט קיד ובריטיש בולדוג. חבל שקיצרת גם על כל הקטע שבו של הזכיות באליפויות הבין יבשתי. ועל כל הקרבות שלו בקיצור הביוגרפייה בכלל לא מפרטת היא מאוד קצרה ואין בה פרטים. יום אחד אני אחזור ואסיים את הביוגרפייה של ברט נ.ב שאלה לאילן אתה רוצה שאני אמשיך לכתוב לאתר שלך? אם כן מה ביוגרפיות או מערבולת הזמן או משהו חדש?

the Rain

New member
תגובה על התגובה

סבבה שמח לשמוע את תגובתך פעם הבאה אני ינסה לעשות משהוא יותר טוב כנראה שלא הייתי צריך לקצץ :)

the Rain

New member
אםם.. וגם

אני ישמח לקורא את הביו שאתה כתבתה על ברט...

DDN

New member
אני עדיין מחכה שתחזור

לכתוב את הביוגרפיות. . . ..

Con

New member
תכתוב מאמר:

"מה היה קורה אם WCW היו מנצחים בסרבייבר סיריס"

למעלה