האתר הזה "חבר´ה"..

RamlaCity

New member
האתר הזה "חבר´ה"..

מה???????? למה????????. אני התמכרתי. יש קבוצת תמיכה? יש טיפול לדברים האלה? (מציפים אותי זיכרונות ילדות... אוי... הצילו!)

אז מה, לכן רואים אותך פה פחות?!

לא מסכים!!! (חוצמזה, את חייבת לנו את המתכון של העוגה...) ובענין ילדות: * (דן פגיס) חמקה לה ילדוּתִי ובמוּתהּ נטלה אגדותַי ורק אותי הותירה. הָפַך סִפור חיי לי לבדוּתָהּ. לַשָּוא אשוב עוד לבקש דמותה לַשָּוא אפליג תַּרשישה ואופירה. זְהב אֱמוּנוֹתַי הזך עָטה עופֶרת חכמתי שהאפירה.

RamlaCity

New member
איך עשית ניקוד?

איזה יפה. אה, וגם סתם שתדע שכל היום אני מציצה במחשב ואף אחד לא כותב כאן כלום. באסה איתכם...

sirpad

New member
אם אינני טועה

; זה ְ 1 זה ֱ 2 זה ֲ 3 זה ֳ 4 זה ִ 5 זה ֵ 6 זה ֶ 7 זה ַ 8 זה ָ 9 זה ׂ 0 זה ׁ - זה ֹ = זה ּ המחשב צריך ליות מכויל לעברית במקלדת,קאפס לוק דלוק,שיפט ימני לחוץ ואז כל הספרות שמעל לאותיות(לא אלה שבצד ימין יציירו ניקוד על המסך) כמובן שיש צורך להקליד קודם את המישפט ואחריו לחזור אחורה עם הסמן והוהסיף את הניקוד. נוֹרֲא פֲשוּט וזה!(אגב,לא מצאתי שווא משום מה ולא שורוק)

עדכון מצב

עדי בשמיים- נעלמה כבר יומיים תופס עוגב -עכשיו שולט במצב? הראפטינג אתמול - היה פשוט ג-ד-ו-ל ומחרתיים אני טסה - וזה קצת אחלה וקצת בעסא מי מנקד את זה???

בבקשה../images/Emo132.gif

עָדִי בַּשָּׁמַיִם- נֶעֶלְמָה כְּבָר יוֹמַיִם תּוֹפֵס עוּגָב -עַכְשַיו שוֹלֵט בַּמָּצָב? הַרַאפְטִינְג אֶתְמוֹל - הָיָה פָּשוּט גָ-ד-וֹ-ל וּמָחֳרַתַיִם אֲנִי טָסַה - וְזֶה קְצָת אֲחְלָה וּקְצָת בָּעסַא מִי מְנָקֵד אֶת זֶה??? (בטח יש שגיאות פה ושם - לא בדקתי
)

כבר שנים שאני ידוע בתור פסיכי

אבל זו לא סיבה להוציא דיבה על פורום שלם

מה אסור לקחת חופש?

הלכתי לעשות לעצמי מייקאובר - קיצצתי את השיער הארוך (שהגיע עד הישבן כבר...) וצבעתי אותו בסגול כהה! ולקחתי קצת חופש מהמחשב, אבל הייתי כאן ברוחי. לא נראה שחסרתי לכם. אז מחר את נוסעת?? איזה כיף לך, יובל חוזר יום חמישי, אולי תפגשי אותו בארץ. נשיקות!

שיער סגול זה לא קריטריון לפסיכיות

(אני מכיר כאלה עם שיער כחול ממש!!! - יותר מרשים
) ובכלל אני רוצה מונופול על הפסיכיות (וסביר להניח שבתחרות - אני אנצח בין כה וכה
)

זה מה שאני אומרת כשאין לי

מה להגיד, כי אכן, שיער כחול עדיף מסגול. מניסיון....

ועוד חציל - זה בכלל לא מהפכני

אמא שלי צובעת לחציל (ואמא שלי שתחיה לא נמנית על המהפכניים) ובטח שאני אתווכח. כל אחד צריך לעשות את מה שהוא טוב בו, אני מצויין בויכוחים (וגם בקיטורים)
עורכת דין?! זה הקייס שלך? לא מרשים (אייקון של סמיילי שמוציא לשון, עושה פרצוף וקרניים עם שתי הידיים בצדעיים)

בבקשה להירגע

זאת לא תחרות. וחוצמזה אין לך סיכוי נגדנו בכל מקרה. היינו המורדות הכי מהפכניות בתיכון, ויש לי הוכחות. אבל אני בטוחה שענת "הקטנה" תכחיש כל מילה.

לא להרגע ולא נעלים! (תחזיקו אותי!)

נו באמת, מהפכנות התיכון?! לא מרשים! ובטח שזו תחרות, ואני גם אנצח בה! בכלל, אני חזק בתחרויות כאלה: מי עובד בעבודות הכי לא מכניסות, מי עשה יותר פדיחות וכו´ אבל בענין הפסיכיות - אין! לא שווה אפילו לנסות - אני הפסיכי הראשי וזהו

למה את משמיצה

שאף אחד לא כותב? (חוצמזה, קצת קשה להגיד שאין תנועה בפורום...) תכתבי - אז יהיה מי שכותב
ובאשר לניקוד, "צדיקים - מלאכתם נעשית בידי אחרים"
תודה סירפד על הטבלה. שוא הוא הסימן הראשון בטבלה שלך - אז לא ברור לי איך לא מצאת אותו ושורוק הוא פשוט כמו דגש. למי שמתענין בניקוד נכון - יש את תוכנת "דגש" שמאוד עוזרת לנקד.

RamlaCity

New member
כותבת

בוקר טוב ישראל! סתם אין לי הרבה, שיהייה יום טוב ולילה טוב לכל אחד איפה שהוא נמצא.

למעלה