האתר בוק אוף שדווס!

buffgirl

New member
האתר בוק אוף שדווס!

אתר חדש על מכושפות! www.bookofshadows.up.co.il

Charmed Gal

New member
כנסו!!

אני לא אקלל אבל תדעו שהאתר הזה גנב תמונות ממני כמו התמונה שבהודעה הזאת מעלי!!! כי לא שמתי עליה כתובת! והם עוד האשימו אותי בגניבה!!! לא מומלץ להכנס לאתר הזה!!!! לעומת זאת כדי להכנס לאתר שלי http://p3.exe.co.il

P3H2O

New member
היי לך!

דבר ראשון אסור לי לדבר כי לי אין אתר אבל כנראה שבאתר שלך כל הדברים גנובים, העיצוב ממש מסריח ולמרות שיש שם הרבה חומר יש אתרים ששוים פי 10 ופי 100!!! תבדקי את האתר של גל או של סם

Charmed Gal

New member
צודקת!../images/Emo175.gif

האתר הזה באמת אתר מגעיל ואני לא הייתי אומר ככה על סתם אתר אבל הם גונבים ממני דברים!!!ועוד מאשימים אותי בגניבה!!!! כמו התמונה בעמדו הראשי שלהם של עמוד מספר הצללי לקחו ממני ושמו עליה זכויות יוצרים שלהם! והתמונות בעמוד הכוחות גם כן! זה סתם אתר של גנבים וגם חומר אין שם כמעט! אם אתם רוצים ללמוד לעשות אתר אמיתי ויפה ולא דרך בום(למרות שגם דרכם אפשר לעשות אתרים יפים כמו של הדר) תכנסו לאתר שלי או לאתר של סם.

P3H2O

New member
גל אני בן! ולמי שלא יודע אני איתמר!

פשוט החלפתי שם

HuGo Hell

New member
אני חושב שהאתר נחמד!

ואתם סתם ילדים גועלים שמנסים להעליב ולעצבן אנשים! היא רק פתחה את האתר, ואני חושב שהאתר מקסים, יש חסרונות ויש דברים יותר טובים מכול אתר!!!!

p3

New member
אני מסכים עם הוגו, לשם שינוי...

גל, כאילו שאתה לא לקחת אף תמונה מאתר אחר ללא רשות. אתה בעצמך אמרת שלקחת את אחת התמונות מהאתר של סם. ואני מצטער להגיד, אבל העיצוב של האתר מאוד יפה, אז די להטיח הערות מפגרות ללא סיבה. וגל, די להתלהב מהאתר. שניכם ממש עצבנתם אותי.

P3H2O

New member
תראו אני גלשתי בפורמים ועליתי על

משהו מאוד מעניין! האיזה פורום של אינטרנט אז אחד אמר: "לא בונים אתר בגלל שאפשר - בונים אותו בשביל להוסיף משהו לרשת" כלומר האתר שלה הוא כמעט והעתק מדוייק של האתר של גל ושל סם למה סתם לפתוח אתרים? אם יש משהו להוסיף אז שתוסיף אבל אם לא זה סתם בזבוז זמן ובזבוז ידע

HuGo Hell

New member
יש שמה צ´אט, פורומים, משחקים און..

ליין. באתר של סם וגל אין את הדברים האלה אולי פורום העיניין שזה כיף לבנות אתר ושאנשים יכנסו ויהנו. אז בבקשה!!!!

Woogyman

New member
גל באמת תרגע

נכון שהאתר שלהם לא משהו, אבל גם שלי ושלך לא. כולנו רק אתרי מעריצים פשוטים. את התמונה שהם לקחו ממך אני בטוח שגם אתה לקחת מאתר אחר. גם באתר שלך וגם בגלריות באתר שלי יש תמונות מאתרים אחרים ואני לא מאשים בגניבה מי שלוקח לי אותם (רק מי שלוקח תמונות מקוריות שהוצאתי מהפרקים)... הנקודה היא שאם לקחו לך חומר שאתה לקחת מאתר אחר בעצמך, אין לך זכות להאשים בגניבה. מילא את זה היה משהו מקורי שאתה סרקת / הוצאת מפרק.

As I Am

New member
שלך לא?? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

*מצקצקת בלשוני* זה ממש עצוב... -_-

ChArMeD HaRrY

New member
מה??../images/Emo12.gif

סם! האתר שלך ממש ממש יפה לעומת האתר שלה שהוא לא משהו, אתה יכול להתלהב בזה שאתה הבנית את האתר שלך כי הוא ממש ממש טוב!

למעלה