האתר אינו תחליף להעברת מידע

kobitton

New member
האתר אינו תחליף להעברת מידע

כמו מספר אנשים ביישוב אני עוקב מקרוב אחר הנעשה באתר וכל הכבוד לעושים במלאכה , אך לצערי האתר הפך להיות לוח המודעות של היישוב כאשר להערכתי משתתפים פעילים באתר יש כעשרה אחוזים, ואני מקווה שיותר קוראים. אך משיחה עם תושבים מסתבר שהרבה אומרים "לא ידענו" אני מאוד מקווה שהדבר הזה נלקח בחשבון וההודעות שנמסרות כאן נמסרות במקביל בתפוצה הרגילה דרך תיבות דואר, לוח מודעות,ושילוט. בברכת יום טוב

לארי

New member
../images/Emo63.gif העברת מידע

קובי שלום, אתר האינטרנט של הישוב מהווה עוד נדבך במנגנון העברת המידע הישובי. חוברים אליו גם לוחות המודעות הפיזיים,מידע מודפס בתיבות,והעלון. צריך להבחין בין משתתפים פעילים (כאלו שכותבים) לבין משתתפים פאסיביים (קוראים בלבד לעת עתה). להערכתי, מדובר באזור ה-30% נכון להיום, והמספר הזה הולך וגדל מידי יום. האנשים שאני פוגש מאידך (והם לא מעטים), אומרים לי: "ידענו מהאתר", כך שהאתר מהווה כלי יעיל וצינור חיוני להעברת מידע. מחשב וחיבור לאינטרנט נמצא כיום כמעט בכל בית, והמגמה הולכת וגוברת. חשוב לשים לב, שהעברת המידע דרך האתר הינה מיידית וזמינה לתושב בכל רגע נתון.אין צורך לכתת רגליים למזכירות,לבדוק תיבות דואר אחת לשבוע או להדפיס כמויות אדירות של מידע שעולות ממון רב למשלם המיסים היישובי (מדובר על כ-500 עותקים לכל הודעה !), במיוחד כשהכל זמין,נגיש ומעודכן תדיר. יש לעודד, כמגמה לטווח ארוך שצריכה לעמוד בפני הישוב, את צמצום העלויות ככל שניתן ע"י ניצול יכולות האתר ולא מעבר הפוך להדפסות אנאכרוניסטיות ש"צורכות" חלק לא מבוטל מכספי המיסים.

yuvalif

New member
מידע

האתר הוא אכן הערוץ האידאלי, אבל מניסיוני (שלטי ועדת תרבות) הדרך הטובה והזולה ביותר להגיע ל 90% מתושבי הישוב היא השלט בכניסה. כרגע זה כמובן לא אפשרי לפרסם עליו כל הפסקת מים או הגעת מח"ט, אבל אולי כדאי לשקול שידרוג השלט (הוספת פס הודעות אלקטרוני למשל) כך שיוכל לשמש לכך.

ronpel

New member
צודק

יובל אני מסכים ולכן הוועד ביקש לקבל הצעות מחיר לשלט חדש כולל מקום להודעות. נבדוק אם לוח אלקטרוני עומד בכלל בתקציב. תודה רונן

sagitram

New member
שגית רם

לארי שלום, על מנת להגדיל את מספר המשתתפים באתר (כותבים וקוראים) אני ממליצה לשלוח בדואר דף מידע , המציין את כתובתו של האתר ומבהיר את יתרונות השימוש בו. אמנם הכתובת מצויינת בעלון היישוב, אך כאמור זה פחות בולט. אפשרות נוספת היא לשלוח בדוא"ל לאנשי הישוב, הרי למזכירות יש את האינפורמציה הזאת. שגית

sagitram

New member
אתר כפר האורנים

כאמור טעיתי בהודעה הקודמת בנושא.

לארי

New member
../images/Emo62.gif היי שגית,

מכתב כזה הופץ בתיבות הדואר עם עלייתו של האתר לאוויר. ייתכן שיש לרענן את המידע על מנת להביא זאת לידיעתם של תושבים חדשים שהצטרפו, ותושבים קיימים שהחמיצו את המידע. הרעיון לשלוח לכתובות הדוא"ל אכן ייושם.

דגניתב

New member
לוח מודעות../images/Emo60.gif

כקוראת קבועה בפורום מבורך זה עלי לציין שאכן זהו אמצעי מצוין להעברת מידע לתושבים, אך מי שלא נכנס לפורום לא מקבל את מרבית העדכונים האלו, כיוון שלוח המודעות המרכזי בישוב (ליד גן השעשועים) לא מתוחזק כמו שצריך ואין עליו עדכונים שוטפים,פעילויות,בקשות וכו'... מי אחראי על לוח המודעות??? איך ניתן לשפר תנאיו ???

למעלה