האתרים "ההם"

אני יכולה להגיד לך מנסיון אישי

שכל אתרי הכרויות זה עבודה בעיניים וחבל על הזמן שלך. בנוסף ברצוני להוסיף שגם כל מי שרשום באתרי הכרויות,זה אך ורק מתוך שעמום ולא מתוך נסיון למצוא קשר רציני. בהצלחה

חזקוש

New member
נסיון אישי

הוא לעצמך ואינו מעיד על הכלל. מתוך אלפי הרשומים באתרים יוצאים זוגות כולל נישואין וכולל זוגיות ארוכה. נכון ,צריך להשקיע רבות אבל אפשר למצוא ומאידך לא לחפש רק שם.

קליל 1

New member
יצא על הנושא הזה בדיוק שרשור

לפני שבוע ומשהו.. האם בליינד דייט וספיד דייט פשטו את הרגל..

ומנסיון אישי שלי - יש גם הצלחות

את האהוב הנוכחי שלי מצאתי דרך אחד האתרים באינטרנט... נכון, היו הרבה "נפילות" וכמה "דייטים מהגיהנום"... אני לא אכחיש.. אך תודות ל"קריצה" אחת כזו.. יש לי היום אהבה גדולה - שנמשכת כבר יותר משנה. איך שאני רואה את זה האינטרנט היה כלי ראשוני לחיבור ותו-לא... את היתר עושים האנשים, השיחות, המפגשים, התכונות, התחביבים וכן כן... הציפיות מהחיים... כמו שאמרתי לא אחת: בעולם הדפוק הזה אין אף אחד מושלם - ומי שחושב שהוא מושלם - משהו מאוד דפוק אצלו. חלק גדול מהבעיות של הדייטים דרך האינטרנט נובע מכך שכולם חושבים שהם הכי מושלמים בעולם.. ומחפשים אהבה ממבט ראשון... כדי לאהוב מישהו באמת, דרוש יותר ממבט אחד. אגב, אני לא היחידה שזה קרה... גם ה-X שלי.. עבר לגור לא מזמן עם ה"קרוצה" שלו..

ערסlight

New member
ילדותית

אז... פונים אלייך אנשים שאת לא מעוניינת. זו לא ממש בעיה אלא אם את חושבת שאם פנו אלייך אז את חייבת משהו. המצחיק שאמנם כתבת, אבל לא על זה את מתלוננת. הבעיה שלך שלא פונים אלייך כאלה שנדמה לך שאת רוצה. אהבה זה משהו שלא קשור במפרט טכני. זו יותר מוכנות אישית, סוג של בשלות. אם את מוכנה, כמעט כל אחד עשוי להתאים. זה עובד גם הפוך. את יודעת... אין נסיכים. יש רק צפרדעים שצריך לנשק.

../images/Emo46.gif אתה לא היית עובר, לדוגמא

כי התכונה הראשונה שכתבתי זה "חוש הומור"!

ערסlight

New member
גם וגם

תראי, אני גם זקן, גם מעשן, גם אין לי חוש הומור ואפילו לא הצעתי מועמדות. קטעים איתך.

d a n i e l s 5

New member
אח שלי....

אני גם זקנה, גם מעשנת, גם חסרת חוש הומור. והכי ..... לא ספונטנית ולא זורמת. רוצה להתחתן איתי?

destiny36

New member
מה יש לך להגיד על פליטות פה. את?

מצחיקים אתם נחמד להכנס אחרי יום מפרך ולצחקק כאן

d a n i e l s 5

New member
את גם רוצה להתחתן איתי?

פליטה היא פליטה..... יש כאלה שנעים להם יש כאלה שלא..... העיקר הפליטה :)

destiny36

New member
לא ממש אוהבת ללכת לסופר

וכשאני כבר שם. תמיד נסחבת עם אחד הבנים (כאילו מי ינחש שאני אמא חד הורית ובעלי לא מחכה לי בקופה
). יש לי כרטיס באתר אחד כרגע. לא ממש יודעת למה. כל מי ששולח לי בעצם לא מקבל תשובה כי אין לי מנוי
.

r e d head

New member
זה דיי פשוט

אחרי כמה שנים באתרי הכרויות מתחילים להתפשר בדרישות והם כנראה לא יודעים שאת חדשה שם.

לא הבנתי...

נירשמת לאתר שידוכים שבעצם נישבר לך ממנו?? והסופר השכונתי??? את בטח מגיעה לשם בין השעות 18-20 שכל הנשואים שברחו מהמקלחות של הילדים נימצאים שם.... תגיעי לסופר אחרי חצות... כל ההייטקים שסופסוף יצאו מהמשרד שם. בהצלחה בכל מיקרה

למעלה