האתרים "ההם"

האתרים "ההם" ../images/Emo3.gif

זהו, נשברתי, נרשמתי לאחד מאתרי השידוכים, אחרי שהבנתי שהאביר (או בעצם אף אחד אחר) לא הולך להופיע מהשמיים, או להבדיל בסופר השכונתי. חשבתי הרבה זמן מה לכתוב, השקעתי... אז למה למה למה
אני מקבלת פניות מגברים שהם הרבה מעל לטווח הגילאים שציינתי
או כאלה שמעשנים (ואני ציינתי במפורש "לא מעשן")
ועוד כל מיני?
אוףףףףף!

חזקוש

New member
מה הבעיה?

סנני אל תעני או שלחי מסר קצר "תודה לא מעוניינת" חזקי

Raychoo

New member
חכי חכי....

....היום תקבלי פניות מכאלו שהם גם מעבר לטווח הגילאים שציינת וגם מעשנים! ....ובקרוב מאד יפנו אלייך כאלו שהם הרבה מתחת לטווח הגילאים שביקשת (אבל גם הם מעשנים)... ...ואח"כ תקבלי פניות מכאלו שאומרים שהם בטווח הגילאים שביקשת, אבל הם בעצם הרבה הרבה מעבר לזה....ואז יבואו אלו שכתבו שהם מעשנים רק "מדי פעם" (מידי פעם = כל 5 דקות). מאיפה לי לדעת? אמממ....תחושת בטן חזקה. המלצתי לך: להתייחס להכל בהרבה ה ו מ ו ר

../images/Emo4.gif אז איפה מוצאים את האביר?

עזבו את האביר... סתם מישהו נחמד שיעשה לי פרפרים בבטן ושקשוקה במטבח....

Raychoo

New member
אם הייתי יודעת זאת.....

....אז הייתי כעת רוויית שקשוקה ופרפרים:)

רחלי228

New member
כנראה לא קראת את השרשור של

אילנה. שבי עם עצמך ברגיעה. ותעשי חושבים למה "המיועד" לא מגיע... אולי כי לא זימנת אותו...במלוא הרצון והתשוקה? האם את יודעת מה את רוצה? יש בכלל מקום שם אצלך להכיל אדם נוסף בחייך? להתמוסס לתוך קשר. לעבור ממצב של להיות אחד למצב של להיות שניים? תבדקי איתך טוב טוב... כי באתרים האלה יש אנשים..גברים ונשים , כמוך וכמוני. שגם רוצים בכל מאודם , רק שקצת מאתגר להכניס את כל המורכות האנושית שלהם לבליל מילים קצרות. וטיפ נוסף...שאני מאוד אוהבת אותו, אם את כבר בפגישה...ולא "הלך". תבדקי עם האיש מולך אם הוא מכיר מישהו נוסף שלדעתו יכול להתאים לך... לא תאמיני איך מעגל ההיכרות ימצא בגרף עליה מתמיד. מקסימום, הכרת עוד אדם בעולם. זה אף פעם לא מזיק. אל תלכי על אופציית מה שאין, תפקחי את עינייך ותחפשי את מה שיש.... והכי חשוב...תוקירי תודה...לכל ההויה שלך..זו שהייתה, זו שנמצאת, וזו שתהיה. פלאים יתחוללו בעולמך...

פיקסון

New member
באיזה אתר בדיוק?

ולמה אלי לא פונות ? והיכן הבנות שרוכבות על אופניים?

פיקסון

New member
בקופידון

כולן חושבות שהן נסיכות וכל הזמן מחפשות נסיכים ואבירים על סוס לבן מלבד זאת נראה שהחץ של קופידון נשבר היש לך עיצה למצוא נסיכה המסוגלת לישון על עדשה ?

פיקסון

New member
כל האתרים אותו דבר

ובשיבה יש את אותם אנשים שבקופידון ב90% כמו כן אם את רוצה תעשי חיפוש בגוגל אתרי הכרות ויקפצו לך כמה עשרות אתרים מלבד זאת יש כאן באנר של אתר הכרות קליק לחתונה

פיקסון

New member
על איזו רמה?

של האפניים או רמה אחרת מלבד זאת למה לא רכב על שני הדברים בשילוב?

maof

New member
מידע עדכני מהשטח../images/Emo13.gif

נדיה קומנצ'י היום בת 46 ולא ניראה שיש לה את את מה שהיה לה בעבר. והיא היתחתנה וחיה בארצות הברית...אז בבקשה זה פורום גרושים גרושות ולא זוגיות במשבר. מעוף

למעלה