האתגר השבועי

KarinDi

New member
האתגר השבועי

ברור לכם שהאתגר השבועי מושפע מאוד מהרעיונות המקוריים אותם אני מחפשת באותו רגע, נכון? אז השבוע- חתונה! והשאלה היא לא עבור החתן והכלה, אלא לחברים ולמשפחה- איך אפשר להפתיע את החתן והכלה? לשמח אותם? כמה דברים שאני ראיתי: חולצות לאורחים עם איור של החתן והקלה הופעה בהפתעה של זמר אהוב על הזוג סרט אנימציה מ-ט-ו-ר-ף ארוחה ערוכה + ספר מתכונים של ההורים שחיכו לזוג כשהם חזרו מהחתונה אז- מה עוד?

שולה618

New member
מנסיון...כמה רעיונות

אז ככה, מנסיוני האישי מה שחשוב זה לא רק ערב החתונה אלא גם מה קורה אחריו... לשכן את הזוג במלון (איכותי...) אחרי החתונה ולדאוג לארוחת בוקר ביום למחרת יכול לעשות את כל הסיום לעוד יותר מפוצץ... אני ובעלי קיבלנו מתנה (מאחי) חדש במלון הילטון ולמחרת בבוקר ההורים שלחו לנו ארוחת בוקר מפנקת... אם החברים/ משפחה קצרים במזומנים אפשר לדאוג לסדר ונקות את הבית של הזוג על מנת שיוכלו לחזור ל"בית חדש" מצעים חדשים על מיטות, מיטבח נקי ובית מסודר יכולים לעשות הרגשה מעולה...

../images/Emo48.gif חתונה

אפשר להכין לחתן והכלה "מופע אומנותי" בחתונה- זה יכול להיות שיר, הצגה, ריקוד- משהו שמכינים לבד וקשור לזוג (איך הם הכירו? איזה מין אנשים הם? איך יראו חייהם המשותפים וכו'...) למשל, בחתונה של חברים שלי, כמה מהחברה' לקחו שיר קיים, "שכתבו" את המילים שלו כך שיתאימו לזוג שהתחתן ושרו אותו בחתונה. היה מאד מיוחד ומצחיק.

למעלה