האתגר הבא שלי

האתגר הבא שלי

עוגת מטוס בתלת מימד. למישהו יש תמונה?עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי תמונה אחת רלוונטית, אולי יש עוד משהו? תודה מיכל

אני מתכוונת שגוף המטוס יהיה העוגה

איך אפשר לעשות את הכנפיים? או יותר נכון, איך אפשר לחבר אותן בלי שיפלו, חייבים צמיכה של עננים?

שושkה

New member
מיכל. נייתי מכינה את הכנפיים עם הרב

ה CMC או מבצק פסטילאז' ואז הייתי מדביקה אותן לגוף המטוס ומתחתיהן מניחה ספוגים לתמיכה עד לייבוש. לדעתי זה ייעשה את העבודה.

שושkה

New member
מכינים לבד. תראי בהודעה של טל או של

ענת בר יש מתכונים. יש המון מתכונים שכל אחד קצת שונה. בעקרון רויאל שמוסיפים לו הרבה אבקת סוכר עד שמתקבל בצק. אז מוסיפים CMC מרדדים מחכים קצת לפני שקורצים צורות כי מתכווץ ואז יוצרים את הצורות.

tanir

New member
תראי מה מצאתי לך ...

תרדי קצת בעמוד - אין לי מוסג איל עשו את הגלגלים - אבל אולי רק החלק העליון.

תודה לכולכן!

יש לי את הספר של קרול דיקון והאמא לר התלהבה..... (בלשון המעטה) הרעיון הוא לעשות את המטוס בתמונה המצורפת. טניר - אתר מדהים , איזה עוגות מקסימות, אולי לא אעשה את המטוס אבל בכל מקרה תודה גדולה! מיכל

ענתבר

New member
מיכל - כנסי !!!../images/Emo124.gif

אם יש באפשרותך לחכות עד יום שישי אז אוכל להעלות תמונות עם פרוט של שלבי הכנתו. ביום שישי אני מכינה עם אדריאנה מטוס אלעל למסיבת הפרידה של הבן שלי מהגן. כמובן יהודים אז איך לא? מטוס אלעל!!!

נכנסתי!

בטח שאחכה, העוגה היא ליום שישי הבא. את מכינה את המטוס כך שהגוף יהיה העוגה עצמה, כמו בתמונה שצרפתי. ו - אם את כאן, כנסי לצ'ט. מיכל

ענתבר

New member
אויששששש../images/Emo7.gif

פיספסתי צ'אט....לא הייתי בבית... בכל אופן השעור של המטוס יהיה ביום רביעי בערב ואני אדבר איתה גם על מטוס עם גוף שהוא עוגה...בעקרון המטוס שלי יהיה מבצק שעומד על העוגה... בהתחלה היא רצתה שנעשה מטוס מקלקר מצופה בבצק סוכר אבל מפאת הזמן הקצר והאריזות המרובות אין סיכוי שאצליח למצא צורה כלשהי לקלקר. אז זנחנו הרעיון ופשוט נפסל...כמובן שאעלה תמונות והסברים.

למעלה