האשמה כולה של הימין רק הם אשמים

*pank

New member
חיננית היא יותר מחיננית! ../images/Emo39.gif

היא שנונה וכשרונית.

אבו-דני

New member
מה לעשות פאנקוש הגברים הישראלים

מפחדים ולא מפרגנים לנשים חינניות וכשרוניות מי כמוך יודע זאת רק חבל שנבצר מהן להיות בצד הנכון הרואה הכל ללא עקבות

אבו-דני

New member
שרוף אתה רשאי לחלוק על דעתה

אבל היכן היא או פאנק השתלחו עם קללות ונאצה, כמו הזבל מההר?

חיננית

New member
זה גבר כרוחי-נכון -שום גזענות ../images/Emo45.gif

צודק אתה אבודןדןתמיד אמרתי שאתה איש לענין. -לא היתה ולא כוונה בדברי -ואתה אבו דני החביב עלי, מבין את רוח דברי ולא מחפש בכל מילה של אדם הכותב שמאלה ממנו דבר גזענות . כמו השרוף שנשרף לנו מדי.ואתה שרוף המוכר לי מימים ימימה באמת ובתמים חושב שאני גזענית? רק שיקפתי את מה שידוע לכולנו שקורה וקיים בעולם הרוח הספרות והתקשורת העברי.אמרתי שיש סופרים ועיתונאים בימין, אך הם מתי מעט ביחס לשמאל.

שרוף

New member
הוי הוי איזה מריחה

תיזהרי האבו ענתר שלנו עלול להחליק וליפול חס וחלילה. ואת מה בדיוק שיקפת? על איזה אנשי רוח את מדברת? סופרים יוצרים כותבים יש גם בימין בכלל הניסיון שלך לערב פוליטיקה ברוח הוא פאתטי ועלוב למדי והוא מעיד שבעתיים כמה גזענית את. אבל באמת שאת לא אשמה את היא היצור מבית מדרשו של השמאל המעוות המתנשא "והנאור" זה בא לך בטבעיות בלי להרגיש. כמה שנאמר ללכת עם ולהרגיש בלי.

resh0

New member
ההפך הוא הנכון!

אם לא תביע תמיכה בעמדות השמאל, לא תוכל להיות איש רוח מפורסם! או איש תקשורת מכובד, או אומן מפורסם, בלי קשר לכשרון. מעטים הם המו"לים שיקחו סיכון ולהוציא לאור יצירה של תומך ימין מוצהר, זאת לנוכח החשש מקצפם של האחרים, עובדה שתביא לו הפסדים כלכליים. תומכי הימין הם יותר מהתחום הריאלי, כאשר העיקר אצלם זה מבחן התוצאה. זאת לעומת תומכי השמאל שנהוגים לבחון את העניין בזווית מעט אחרת, חולמנית ומעט מנותקת. העולם צועד מיום ליום אל מציאות של יעילות וקבלת החלטות עפ"י מבחן התוצאה. ישראל צועדת מעט מאחור בתחום זה (אם כל הקומבינות), אבל הכיוון ברור! מיום ליום מנצח המחנה הריאלי את המחנה הרוחני. גם בתקשורת שנשלטת בידי המחנה הרוחני מתחילים להראות הסדקים באופן ברור.

וינטו

New member
איוולת השמאל ../images/Emo28.gif

רב התסריטאים,הבמאים הם אנשי שמאל?וגם אנשי הרוח? והימין שבוי בקונצפציות מסורתיות?או בתנך? תגידי את קוראת לפני כתיבתך או מוחך יצא מכלל שליטה? זה מבטא נעלות?במאים? הידיעה תמיד מוגבלת ואילו בורות כבורותך-או נסיון ההתנשאות חסר גבולות

שרוף

New member
אתה רואה אתה גם מסכים איתי

לפעמים. זה לא רק בתקשורת.זה גם בשלטון מי ביקש משרון להכניס לקואליציה את השמאל? הוא החזיר אותם לעמדות הכוח לא רק בתקשורת אלא גם בשלטון. ללמדך שהליכוד הוא ימין מזוייף.

שתוק.....שרוף!

אתה בראש רשימת המועמדים להוצאה להורג של אבו-ענטר והכל בגלל זכות חופש הדיבור שלדעתו אתה רוצה לשלול על-ידי הפיכה צבאית!

שרוף

New member
מעולם לא כתבתי שאני רוצה

לשלול את זכות חופש הדיבור? כתבתי שאני רוצה באמצעות משטר צבאי לשלול את זכות הבירבור והבלה בלה והחרטא של שדרני ישראל בשני הערוצים המובילים. למשל את השאלה המטומטמת של הגברת שטרנהל המטומטמת שחוזרת על עצמה ערב ערב וכך היא שואלת : טוב אז תסביר באיזה אמצעים ישראל צריכה לנקוט כדי להדביר את הטירור חה חה חה משמע האולפן הופך לקבינט ביטחוני לרגע.

שרוף

New member
אני לא צריך להסביר לאבו ענתר כלום

הוא ילד גדול ועבר בהצלחה את מבחן הבנת הנקרא.

גידי@

New member
אני דוחה את האשמותיך כלפי השמאל..

את השאלה לגבי עיתונאים מהימין מזמן אני שואל.. ולא קבלתי תשובה.. להזכירך היו עתונאים גדולים לימין היו להם עתונאים טובים בהמשקיף חרות היום מעריב וידיעות אחרונות.. אך לא נמצא כאלה היום.. תשאל עצמך למה? אולי תמצא סיבה ותאיר את עיננו

תגיד .....גידי!

ראית הרבה ימנים שהם לא עילגים? איך יהיו עיתונאים? קח למשל את כותב הכותרת הזו, מה בכלל יש לו להגיד אם בםורום הזה וגם באחרים, לא קראתי ממנו משהו מעניין אחד?

אבו-דני

New member
חבר את שפתך ואת מוחך עם כל יקירך

מהשמאל השחצן נטול עקבות ואין בו דבר.. למעט הפאנק שהיא יצירתית ואתגר חבר את כל בדל מוח שלכם מיוסר אולי יצלח בידכם להגיע לרמה מן בסתם של האבו-דני נשוא קינאתך

אבו-דני

New member
רק שהאקדמיה לגזענות שפתחת בוואלה

לא מקבלת את אילו שאינם ארים.. .כלום אצבע שיערי לבלונד ואלבש עדשות כחולות ולו מן הטעם בהצטרפות לחסידך השוטים..בגזענות פשיסטית אני נכשל מולך מן הסתם

אני לא חילקתי את השכל....אבו-ענטר!

ואפילו לא את הטפשות - אין לי מושג למה אתה משייך אותי לניקים אחרים - כל מה שאני כותב אני מפרסם בכל הפורומים. תחת אחד השמות: לכבוש את ההר" או "המעש" וזאת הפעם האחרונה שאני מציין זאת לפניך.

למעלה