האשם...

ליטל א מ

New member
האשם...

ברצוני להתייחס לכתבה ששודרה ברשת bbc בו הוצג אריאל שרון ראש ממשלת ישראל כפושע מלחמה בעקבות הרצח האיום והנורא שנעשה בסברא ושתילה בידי הפלנגות אני שואלת את עצמי ואת העולם היכן היה העולם כשיותר מ6 מליון יהודים נשרפו היכן העולם כרגע כשיש טבח בצ`צ`ניה היכן העולם היה כשטבחו בכורדים על גבולות עירק אני אגיד לכם היכן כל עוד אין להם אינטרס במקום והוא לא יעיל מבחינה כלכלית נוטשים אותו ועוד דבר אם לא היה נפט בכווית ארה`ב לא היתה מתקרבת למקום ונותנת לעירקים לעשות כל העולה על רוחם אז תרדו מהגב שלנו ותפסיקו לצלוב את שרון במה שהוא לא אשם

ביילי_007

New member
אירופה עויינת לישראל!!

נכון, את צודקת ב-100 אחוז, העולם שבו אנו חיים בנוי על אינטרסים לאומיים צרים - לא איכפת להעולם מה קורה בקוראטיה וסומליה, לא איכפת לעולם שמעל לשני שליש מאוכלוסיית העולם אין לה מה לאכול, ואם פעם בכמה זמן האו``ם מארגן איזה משלחת של רופאים אז עושים מזה עניין גדול. ללא ספק זה עולם ממש מגעיל שתלוי על אינטרסים. בעניין התוכנית פנרומה של BBC - ראיתי אותה, ופשוט הזעזעתי, הם הציגו בצורה מגמתית ושיטתית את אריאל שרון כפושע מלחמה, ואני שואל את אלן (עורך התוכנית) - למה לא עשיתם תוכנית גם על ערפאת - שהרג אלפי יהודים בפעולות הטרור שלו, ולמה לא עשיתם תוכנית על אסד האבא - שהרג מאות ממתנגדיו, או חוסיין בספטמבר השחור, או את המנהיגים בשבט הוטו ברואנדה שטבחו אלפי אנשים, ועוד הרבה דוגמאות...., והתשובה היא כל כך פשוטה - רוב האירופים הם עויינים לישראל, אנטי-ישראלים, זה ברור - הרי זה מלחמת תרבות, ולפי דעתי זה קשור למלחמה הרבה יותר גדולה - מלחמת הגושים - גוש אירופי, וגוש אמריקאי - אבל זה כבר הודעה אחרת. לדעתי, רשות השידור הבריטי - בחרה במזיד לפגוע בישראל. בנוסף שלחתי לעורך התוכנית - אי מייל זועם ביותר על תוכנית - ראה קובץ נפרד, בהודעה הבאה.

ליטל א מ

New member
יודעים רק לדבר!!!

אנשי אירופה יודעים רק לדבר ולמתוח ביקורת על ``היד הקשה`` שישראל נוקטת בעם הפלסטיני וכוונתי היא לסגר מניעת כניסת משאיות עם מזון על מנת לעצור את המפגע הפוטנציאלי שעשוי להגיע אלינו אני רוצה לראות מדינה באירופה שאנשים יצאו בה לעבודה ויחזרו בארון מתים הביתה או שיצאו לבלות ויתפוצצו או שיפוצצו מכוניות תופת בעיר הבירה שלהם נראה אם אז הם ישבו בשקט אני בטוחה שאם חס וחליללה היו קורים מקרים כאלו שם הם היו נוקטים ביד קשה עוד יותר וממגרים את התופעה מיד אבל להם קל לשבת מרחוק ולתת הוראות לנו הם לא חייים איתנו כדי להרגיש את הפחד והזעם שמתערבבים יחד.

ביילי_007

New member
בדיוק!! אנשי איחוד אירופי...

אנשי איחוד אירופי לא נמצאים פה, לא יודעים מה קורה, הם חושבים שקל לחלק הוראות מז`נבה, או לונדון - לאומת זאת אמריקאים מודעים למצב המסובך שנוצר פה.

ליטל א מ

New member
צודק!!!

מאוד קל לתת הוראות מהצד כל עוד לא מעורבים בנושא לא חיים את מה שמתרחש כאן ולא רואים את מה שקורה ברחובות ובחדשות יום יום אז אני מזמינה את כל אנשי אירופה לישראל שיבקרו בקניונים ללא שטח סטרילי שיסעו באוטובוסים שינהגו לבד בכבישי השטחים וירגישו מעט מה העם הישראלי מרגיש

למעלה