האשה למטבח!

האשה למטבח!

ברצוני ליידע אתכן שהנשים לא יודעות לנהוג. הן צריכות לבשל בשביל הגבר ולרצות אותו. ובכלל, הנשים מתקיימות רק כדי לשרת את הגבר. זהו יהודון בחיים. לאשה המכוערת עם השדיים הקטנים אין זכות קיום כי היא אינה משרתת את הגבר כראוי.

פלג^ר

New member
לשר תקופת האבן.זה בטח בא מהבית.אמא

שלך בטח שפחה אומללה שמקללת את הרגע שהביאה כזה יצור לעולם מודרני

חיפאית30

New member
סתם מפגר שמחפש תשומת לב

עזבו אותו, לא שווה התיחסות. מנסה להדליק אתכן.

אק

New member
מעניין אים גם לאמא שלך התיחסת כך ..

ככה התיחסת גם לאמא שלך ? ... זה מה שאבא שלך ציפה מימנה ? ... אתה ממש בושה למין האנושי, אתה יודע ? תנסה לחשוב (אים יש לך אפשרות וכלים בשביל זה) ואולי אז תבין שהאישה היא קודם כול בן-אדם בדיוק כמו הגבר ורק אחר-כך באים כל ההבדלים הפיזיולוגים בין 2 המינים ויש גם הרבה מאוד מקרים שהאישה עולה על הגבר בהרבה תחומים (למשל, אני בטוח שאשתך - אים אתה נשוי- טובה ממך בהרבה מבחינה אנושית ...) בקיצור, אני ממש מרחם עליך !!!

בוביט

New member
שר...

טעות בידך.... אתה חי בתקופה אחרת לפי דעתי.. חבל שעדין יש אנשים עם דעות כמו שלך גם בתקופה הזאת. ואני חושבת שאם תבדוק את זה... תראה שאת טועה

תפקיד הגבר זה.....לשתוק!!!!!

נמאסו עליי כל הגברים והנשים שמצדיקות אותם שמקומה של האישה במטבח אומנם אני מוכשרת גם שם אבל.....אני טובה יותר מהרבה אבל ממש הרבה גברים שראיתי על הכביש...אם זה על הרכב ואם זה על האופנוע אני חופשי משאירה אותם מאחור עם פה פעור....ומחשבה....ואי זו הייתה בחורה דיי אני לא מאמין אז דעו לכם/ם כל משמיציי הנשים שיש גם גברים שלא יודעים לנהוג ויש גם נשים שאינן יודעות לנהוג אבל בסה``כ זה מתקזז עם הכישרונות הרבים והנה לנו לדודמא ולמופת הטייסת הקרבית הראשונה מצדיעה לה בגאווה ואומרת חיזקי ואימצי יא שאקלית אז בנים עוד פרט קל להזכירכם.....אהבתי שהאקס שלי היה במטבח מבשל זה היה סקסי אבל היה גם טעים:)))))

NICOLE MOORE

New member
just to let you know that

first of all no one asked for your prejediced opinion and besides i personaly believe that you are so wrong there are so many women outside in the world who are doing so much better in work driving and all the rest then men so be quiet and dont look for too much attention by the way i wonder how someone like you is going to find a woman if your opinion about women is so prejediced and negative im pretty sure that no one who is going to date with you is going to like what you have to say about it thats it have a great summer nicole moore

למעלה