שנה טובה לכל חברי הפורום ומשפחותיהם
D danavivi Well-known member ביום חמישי ב- 13:49 #1 שנה טובה לכל חברי הפורום ומשפחותיהם קבצים מצורפים Haaretz-2026-09-11.pdf KB 179.4 · צפיות: 20
Y YoreShmaNa המקורי Member ביום חמישי ב- 15:35 #2 תודה רבה לך דן על המסירות להעלות לכאן את התשבצים. שנה טובה לך ולכל חברי הפורום. שתהיה לנו שנת פתרונות טובים לכל בעיותינו.
תודה רבה לך דן על המסירות להעלות לכאן את התשבצים. שנה טובה לך ולכל חברי הפורום. שתהיה לנו שנת פתרונות טובים לכל בעיותינו.
ע עמוס אוזר Well-known member ביום חמישי ב- 16:05 #3 שנה טובה לכל המשתתפים בפורום: שואלים, פותרים ו"מציצים". בשורות טובות וקצת שקט במקומותינו.
מ מידע בחינם Member ביום שבת ב- 22:15 #5 ראשית שנה נפלאה ושלווה, האם מושב ואם עין קיבוץ דור? ו מי לי ? ברוח?
ע עמוס אוזר Well-known member ביום שבת ב- 22:45 #6 אכן. מושב דור בחוף הכרמל. קיבוץ עין דור - לא רחוק מהר תבור (דרך אגב בהגדרה: ועם עין, לא ואם עין) מי לי? ברוס לי - אומן הלחימה ושחקן הקולנוע ממוצא סיני
אכן. מושב דור בחוף הכרמל. קיבוץ עין דור - לא רחוק מהר תבור (דרך אגב בהגדרה: ועם עין, לא ואם עין) מי לי? ברוס לי - אומן הלחימה ושחקן הקולנוע ממוצא סיני
מ מידע בחינם Member ביום שבת ב- 22:56 #7 ראשית שנה נפלאה ושלווה, האם מושב ואם עין קיבוץ דור? ו מי לי ? ברוח?