הארכת ויזת תייר

ninjait

New member
הארכת ויזת תייר

היי
רציתי לדעת האם יש אפשרות להאריך ויזת תייר ליותר מ3 חודשים?

תודה

חנהר

New member
כן וודאי

תלוי מהי סיבת ההארכה. כפי שחלב מוקצף ציינה, כנסי לאתר ושם תמצאי תשובות מדוייקות לגבי תהליכים להארכת ויזה.

ninjait

New member
תודה אבל

הסתכלתי באתר- ולצערי חופשה אין אפשרות להאריך :(
השאלה אם אני כבר אהיה שם- האם להגיש בקשה שם להארכה זה משהו הגיוני? או שהם מסרבים להכל וזהו?
אין לי ממש סיבה - פשוט רוצה לחיות בהולנד כמה חודשים, אולי ללמוד קצת על העיצוב ההולנדי, קצת שפה וכו

יש סיכוי?

תודה

חנהר

New member
לצערי לא

אלא אם כן את מוצאת חברה בהולנד שמוכנה להעסיק אותך ולדוג לך לויזה.
בתור ישראלית מותר לך לשהות במדינה אחת עד שלושה חודשים. מה שכן תוכלי לעשות זה לקבל תעודת מעבר ממדינה למדינה מה שמאפשר לך להמשיך להיות תיירת. כלומר שהית 3חודשים בהולנד טסת לגרמניה או למדינה אחרת וחזרת מותר לך לשהות שוב שלושה חודשים וחוזר חלילה.

ninjait

New member
הממממ

נשמע לי טוב התעודת מעבר, איך מוציאים כזו? וכמה זמן עלי לשהות במדינה השניה כדי שאוכל לחזור להולנד?

כי משום מה חשבתי שאפשר להשאר 90 יום בגוש היורו באופן כולל, ולא במדינה אחת

ושוב- המון תודה על העזרה והתגובות המהירות האלה שלך :)

חנהר

New member
בכיף

למרות שכואב לי הראש אני ממשיכה תכף אקח הפסקה
.
תעודת מעבר מקבלים בביקורת דרכונים, את יכולה לשהות במדינה אחרת אפילו שעה אחת ולחזור בחזרה להולנד כל עוד עברת בביקרת דרכונים. מה שכן זה עלול לעלות לך לא מעט כסף כי באירופה אין יותר גבולות, רק בשדה התעופה. רגע נראה לי שאני טועה בשנגן (גרמניה, שבדיה, דנמרק, בלגיה, ספרד, צרפת, הולנד, איטליה ) לא תקבלי חותמת מעבר, אבל אם תטוסי לאנגליה שזה רק שעה טיסה ותחזרי שם תקבלי חותמת.

ninjait

New member
והספירה של ה3 חודשים מתחילה מחדש?

חשבתי שזה 3 חודשים לכל חצי שנה

מגניב :)

חנהר

New member
תלוי באיזו מדינה

תבדקי טוב לפני שאת עושה מהלך שכזה. נשמע רעיון אבל באיזהו זמן מישהו יתחיל לשאול שאלות כך שאם תעשי זאת פעם אחת, כלומר תשהי בהולנד 3 חודשים, תטוסי לאנגליה ותחזרי חזרה להולנד לא נראה לי שמישהו ישאל לגבי כך.

ninjait

New member
השאלה היא

אם אצא מהולנד האם יתנו לי להכנס חזרה אם עברו 3 חודשים?
סהכ אני רוצה להיות בהולנד משהו כמו 4 חודשים וחצי
האם לא עדיף להישאר בהולנד וזהו? ולצאת משם כבר לארץ ודי?
מי ירדוף אותי שם? לא נראה לי שיחידת עוז של ההולנדים מסתובבת ברחוב ושואלת תיירים :)

התהיה היחידה שלי היא, שכאשר אני יוצאת ומישהו ישים לב שנשארתי יותר מדי, מה עלולות להיות הסנקציות?
האם הם רק אומרים נו נו נו או שימנעו ממני כניסה לפעם הבאה? או קנס?

תודה :)

זה אכן 3 חודשים בחצי שנה

ולאחרונה חלו שינויים משמעותיים מאוד בסדרי ביקורת הדרכונים בטיסות בתוך אירופה רבתי.

למשל: לפני שבוע בדיוק טסתי מהולנד לישראל דרך שוויץ.
את ביקורת הדרכונים היחידה עברתי ביציאה מציריך לכיוון ישראל, וגם אז לא קיבלתי שום חותמת.

קרי - ביציאה מהולנד לכיוון יעד אירופאי (הגם שאינו חבר איחוד או אמנות הגירה) אין ביקורת דרכונים או כל מסמך מזהה אחר.
ביציאה מאירופה יש סריקה של הדרכון, קריאת והזנה של נתוני כניסות ויציאות אל המערכת המשותפת לכל המדינות וזהו.

בלי קשר - לפי מה שזכור לי - בבריטניה אין החתמה של דרכונים. בקשה מיוחדת להחתמת הדרכון עלולה להוביל לסימני שאלה אצל פקידי הגירה

חנהר

New member
בטח שיש החתמה של דרכונים באנגליה

לי יש דרכון ישראלי ובכל פעם שאני טסה ללונדון אני עוברת דרך ביקורת דרכונים ומחתימים את הדרכון שלי.

בביקור הבודד שלי באי

לא החתימו לי לא בכניסה ולא ביציאה (את הישראלי), וזה היה אפילו דרכון בלתי קריא אלקטרונית. אולי סתם התעצלו, אבל שוב - בקשה להחתים במידה וזה לא נעשה עלולה לחשוף את כוונת העברה על חוקי ההגירה של מדינה אחרת ועלולה, במקרה של דרכון מודרני שניתן לקריאה אלקטרונית, להוביל לדיווח בריטי לרשויות ההגירה בשנגן.

אני הייתי פונה ל ind ומבקשת בכנות לאשר שהיה של חודש וחצי נוספים.
אם המבקש מוכיח שהוא בעל אמצעים כלכליים מספקים לשהיה ואין לו מטרת השתקעות - אין סיבה שלא יאשרו. המבקש צריך לחשוב אם זה באמת מה שהוא יכול להוכיח ומה הנכונות שלו לשלם את המחיר של גירוש ל 10 שנים מאירופה במידה ויתפס בשקר

למשל - דוגמא הפוכה - בתור אזרחית ישראלית החיה בחו״ל, אני יכולה לבקר פרק זמן מוגדר בשנה בישראל מבלי לשנות את הסטטוס של עצמי מול רשויות רישום ומיסוי האוכלוסין. אני אמנם מאוד נהנית בביקורי בישראל, יש לי המון זמן פנוי ואני יכולה בכיף לבלות חודשים בחופשות מולדת. אני יכולה גם לנצל את הזמן בהשקעה בהכשרה מקצועית בת חודשיים שלושה שתעזור לי רבות בביסוס ובניית העסק שלי בהולנד ושתעלה לי בערך עשירית המחיר. אם אעשה את זה, עלולות להיות לכך השלכות רציניות למדי במידה ובעוד כמה שנים אחליט להביא את משפחתי לישראל לחיות בה או לגרור דרישה ישראלית לתשלומי מיסים. נשאלת השאלה מה ההשלכות שאני מוכנה לספוג בשביל להתפנק אצל אמא עוד חודש או לעבור הכשרה מקצועית או לימודים קצרים בישראל שעוברים את סך הימים השנתי שמוקצב לי לביקורים תיירותיים במולדתי.

חנהר

New member
משום מה חשבתי שאת

יותר מבוגרת, כי לאור מה סיפרת עכשיו הבנתי שאת יותר צעירה ממה שחשבתי.

לא שאני רוצה להיות מבוגרת יותר

אבל ניסיתי להבין מה מהפוסטים שלי אמר לך שאני צעירה יותר מאיזהשהו גיל אחר? סתם מסקרנות.
מאוד מקווה לבוא להתפנק אצל אמא שלי גם בגיל 60.

ומה יותר פשוט מלבדוק מה רשום בכרטיס האישי או לעשות חישוב חשבון פשוט לפי החתימה שלי?

חנהר

New member
מדליק

החתימה שלך, לא שמתי לכך אפילו לב, וגילך לא מופיע בכרטיס שלך.
מה שגרם לי להבין שאת צעירה יותר ממה שחשבתי הוא זה שאת נוסעת הלוך חזור לישראל ושאת בשיאך להקמת עסק, שאפו!!

אם יורשה לי לשאול ,עסק למה?

למעלה