הארי פוטר!?

Asafpotter

New member
הארי פוטר!?

אני מבין שאפשר לאהוב ספר יותר נכון קטעים מסוימים ממנו. אבל איך אפשר להעריץ מישהו שקודם כל לא קיים אבל עזבו את זה טוב.. לא משנה אני ממש נהנה מהפאנקיקים שאתם כותבים..... תמשיכו ולפי דעתי הפרום זורם בקצב דיי טוב... אני לא מאלה שנקשרים לדמויות הראשיות אז אני מעדיף את רון אבל זאת דעה שלי...

fluppster

New member
כיף מאוד להעריץ מישהו שלא קיים....

למרות שאני לא ממש מעריצה את הארי או את סיריוס. אני פשוט אוהבת לדמיין כאילו הם קיימים, וזה ממש כיף. כדאי לך גם לנסות פעם..... חן

Asafpotter

New member
זה לא שאני לא מדמיין אני פשוט לא

מעריץ אבל אני פה... מעניין איך הסרט של הארי פוטר יצליח... יותר נכון מעניין איך האנשים שלא אוהבים את הארי פוטר או לא שמעו(קראו, אותו חרא) אליו יגיבו.ץץ

Nagini Potter

New member
זה מאוד קל להעריץ מישהו שלא קיים

כי אין סיכוי שתתאכזב. אתה פשוט מדמיין אותו איך שאתה רוצה, וככה אין הפתעות - לא לטובה ולא לרעה. וחוץ מזה - אולי הוא כן קיים. זה תלוי איך אתה מגדיר קיים. בשבילי הוא קיים, אולי בגלל שיש לי הגדרה גרועה לקיים. המפי. Nagini Potter

daniel...

New member
לפעמים זה דווקא יותר קל

להעריץ מישהו שלא קיים כי ככה אתה מדמיין אותו איך שאתה רוצה ומוחק מה שלא נראה לך. אני לא חושבת שיש קשר לזה שהוא לא קיים באמת. דניאל

Dudidud

New member
אני חושב...

שאצל אדם שלא קיים קשה יותר למצוא מגרעות ולכן הרבה יותר קל להעריץ אדם שלא קיים מאשר אחד שכן... dudi

למעלה