הארי פוטר

הארי פוטר

ראיתי רק את הסרטים ואמרו לי שהם הורסים את הספר, ולא שווה לי לקרוא כבר. מה אתם אומרים?

אהלן,

אם תשאלי אותי, זה די הפוך-
הסרטים הורסים את הספר.. אבל זאת כמובן חוות דעתי המשוחדת בעליל לטובת הספרים.

בכלליות תמיד את יכולה לנסות ספר אחד ולראות איך זה באמת

HassiD

New member
אין ספק שהסרטים הורסים את הספר

אבל זה לא אומר שלא כדאי לקרוא את הספר, אמנם הסרטים הורסים קצת, אבל הספר נשאר מעולה תמיד... (ורק יכול להוסיף...)

Mor L

New member
ברור שלקרוא את הספרים!

הסרטים רובם היו ממש גרועים וממש לא מתארים את האווירה המדהימה והקסומה והמושלמת שיש בספרים של הארי פוטר

כמו שרשמו פה, תקראי אחד ואז תחליטי אם את רוצה להישאב לעולם הזה עוד יותר ^^

pennylane11

New member
לדעתי השאלה כמה את אוהבת את הסרטים

כמו שהם... אני ראיתי את הראשון בתור ילדה ואהבתי אותו מאוד כמו שהוא, ואז קראתי ומאז אני לא מסוגלת לשבת בשקט לאורך הסרט, פשוט כי הם כל כך שונים אחד מהשני. מה שכן, ואני חושבת שאין הרבה ויכוח על זה, הספרים טובים מאוד מאוד מאוד, גם בפני עצמם אבל גם לעומת הסרטים. אני ממליצה מאוד לקרוא, לדעתי זה הרבה יותר כיף.

hollypop girl

New member
בדיוק ההפך!

הסרטים אעעע....
חלק מהם טובים אבל גם בהם יש הרבה פאקים.

הסרטים לא מצליחים להעביר את האווירה, הדיקויות ובערךך 70% מהמידע שעובר בספרים. הם
לא מצליחים להעביר את האישיות של חלק מהדמויות או את הביקורות שמועברות בספר. וזה רק
על קצה המזלג (או שזה על קצה הלשון? אני וביטויים לא הולכים ביחד...)

anna the best

New member
אני את הספרים התחלתי לקרוא

אחרי שראיתי את הסרט (השני) ועדיין נהניתי!
עכשו אני לא מסוגלת לראות את הדבר הזה על המסך!

תקראי את הספרים! :)

אם אני לא טועה, קודם ראיתי את הסרט הראשון ואז הקריאו לי את הספר, אבל בהמשך קודם הקריאו לי את הספר ואז ראיתי את הסרט.
זה לא משנה, גם בספרים יש הרבה קטעים שמורידים בסרטים ושממש כיף לקרוא אותם. D:

לדעתי כדאי לך לקרוא :)

אני משערת שזה יהיה מוזר לפעמים, בגלל חוסר התאמה של הסרטים לספרים (יש לפעמים), אבל בכל זאת כדאי. את תמצאי קווי עלילה שלא יהיו בסרטים, ולדעתי הספר יותר "מכניס" אותך לסיפור מאשר הסרט.

הספר היה יותר טוב. זה כלל שעובד כמעט בכל פעם.

למעלה