הארי פוטר 6 ו7

af90mor

New member
הארי פוטר 6 ו7../images/Emo58.gif

יהיה ממש טוב לראות איך אלן ריקמן ישחקק את דמותו של סנייפ בסרטים הבאים!:p הזכרונות שלו עם לילי ודמבלדור[שהוא ממש בוכה] והמוות שלו...וואי זה הולך להיות מעניין,לא ככה?

מלאכית16

New member
בטחחחחחח../images/Emo58.gif

היה מקסים הקטעים איתו ועם לילי... חבל שלא היה לו יותר "זמן מסך" בספר הזה..אני מתה על הדמות הזו...היא אחת הדמויות היותר יפות ומורכבות שיצא לרולינג לכתוב..ובכלל, הזכרונות האלו גרמו לי להבין שהוא לא שחור או לבן, הוא באמצע. הוא באמת רע, כי הוא דוגל בגישה הזו של אוכלי המוות והכל, אבל הוא גם טוב, אי שם בותך תוכו... ועם זאת, חשבתי שאני ממש אתעצב כשהוא ימות, ובסוף זה לא יותר מידי הזיז לי... איזה מוזר אם סנייפ היה אבא של הארי. לדעתי טוב שג'יימס היה אבא של הארי, כי עם כמה שאני אוהבת את סנייפ, השילוב שלו ושל לילי לא היה יוצר ילד טוב ואמיץ כל כך כמו שהארי יצא... יכול להיות שלא התרגשתי מהמוות שלו בגלל שבספר הזה רולינג פשוט רצחה אותם...בלי לעשות מזה מושי, פשוט רצח.. זה קצת מוריד מהערך של כל המיתות האלו..במיוחד מהמוות של טונקס ולופין...איזה עצבים איתה... אבל הקטע עם הזכרונות באמת ריגש אותי

litaf1

New member
הלוואייי../images/Emo3.gif

הוא לא הופיע כמעט בסרט האחרון, והיו לו דווקא המוןן קטעים בספר... הסרט בכלל לא היה משו... חתכו המון, כל הקטעים שלו עם הארי ב"הלטת הכרה" או משו כזה, היה חלק ממש קטנטן.. וכל החלקים של הזכרונות... וגם בספר האחרון הוא לא הופיע יותר מידי.. אבל יש לו תפקיד מעולה! אני כבר מתה לראות את הסרט!! חח אמא'לה והסוףףף!! ידעתי שזה יקרה!!!!! OMG
כולם קראו? או שלא לספר את הסוף?.... אני לא אוהבת להרוס....

למעלה