הארי פוטר מטומטם! H-(

שייק

New member
הארי פוטר מטומטם! H-(

זה הספר הכי מטומטם ודמיוני שקראתי אי פעם. בחיים לא ראיתי ספר ששרוי בעולם הדמיון כל כך עמוק. ומי שמעריץ את הדמות הזו הוא צריך פסיכולוג. בקיצר זה הספר הכי מטומטם בעולם ומי שכתבה אותו, כלומר הסופרת היא עעוד יותר. ויסלח לי מי שאוהב אותו וקרא את הספר אבל הקוראים אותו ממש משועממים ופשוט מבזבזים זמן יקר. שונאת את הארי פוטר. כדאי שתפקחו את העיניים.

תגובה!

לא אוהב הארי פוטר? לא סובל דברים דמיוניים? מעדיף אנציקלופדיות ודברים ריאליסטיים? יופי! תהנה, אבל פה זה פורום אוהבי הארי פוטר וכל עוד אתה לא סובל את זה, תהנה, אבל אל תכתוב את זה פה! :)

mעיין

New member
דוקא ממש לא H-)

שייק! שלום לך! דבר ראשון רציתי לשאול אותך משהו: קראת את בכלל לפחות ספר אחד עד הסוף? כי לי דוקא נראה שאתה רק התחלת לקרוא את הספר הראשון וקראת 3 עמודים! אז שתדע לך שייק היקר, שבהתחלה זה באמת משעמם אבל אחר כל זה נהיה מעניין-ומאוד! דבר שני- נניח וקראת, ונניח שעדיין זה משעמם לך. למה את חייבת להתבטא בצורה כזאת?? זה הספר הכי מטומטם ודימיוני שקראת אי פעם? מה רע בספר דימיוני?? שתדעי לך שהארי פוטר זה אחלה של ספר, ולא סתם הוא זכה לכבוד ואהדה בכל העולם! אבל אין לי שום בעייה, אם את כל כך שונאת דימיון, לכי לקרוא ספר מתמטיקה- הוא מציאותי מאוד, אני מבטיחה לך...:)

Hermione

New member
שייק מטומטמת! H-(

לא מוצאחן בעיניך? לא צריך. אף אחד לא הכריח אותך לקרוא. אנחנו כן אוהבים הארי פוטר. אנחנו אוהבים ספרים דמיונים. שנאי את הארי פוטר, אבל במקום אחר.

מסכימה עם כל מילה ומוסיפה

אני לא מוצאת תהגיון שלך בזה שרשמת את זה בכלל פה בפורום. בין אם למשוך תשומת לב ובין אם סתם להרגיז. תחשבי קודם.

Lady_Voldemort

New member
טוב....

אני אפילו לא מבינה מה את עושה פה?מה היה לך משעמם אז חשבת אה.. אני יכנס לכמה פורומים ויקללל את מה שהפורם מדבר עליו? כי באמת שזה נוראה קל להיכנס ולקלל משהו בלי שום הסבר... הא הא הספר דימיוני ,דה מישהו אמר שהוא אמיתי? לפחות תני כמה סיבות הגיוניות אני לא חושבת שאפילו טרחת לבדוק את הספר לפני שנכנסת לפה וסיפרת סיפורים.....וגם אם כן ושנאת את הספר למה את בפורום הארי פוטר-כלומר לאוהבי הספר לא לשונאיו.....?

שייק

New member
זכותי להגיד מה שאני רוצה...

הללללללוו! מה קורה איתכם אני לא קיללתי אף אחד... וחוץ מזה ,כן, שיעמם לי והחלטתי לראות איך תגיבו! זכותי להגיד מה שאני רוצה איפה שאני רוצה (כמובן שיש גבול לכל דבר אבל לא חציתי אותו) וגם זוהי מדינה דמוקרטית אם שכחתם במקרה! (מה הקשר)??? בקיצור מי שאוהב את הארי בעיה שלו ....

Lady_Voldemort

New member
לא,

טוב למה זה בעיה שלי? אני אוהבת את הספרים לדעתי זה יתרון אני לא רואה שום חיסרון פה? חוץ מזה לא אמרתי לך שאסור לך לומר את זה אבל אתה עדיין בא ואומר הארי פוטר מפגר,אז תסביר למה אתה חושב ככה,? אורה:)

למעלה