"הארי פוטר וה... מה?!"

black robe

New member
הי הו../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif

קראתם את השמות של הספר שכביכול בחרה רולינג לספר האחרון? היה שם "היורש של סלית'רין" אבל באתר של THE LEAKY CAULDERON כתוב THE HEIR OF GRYFFINDOR
ובתרגום: היורש של גריפינדור, לא סלית'רין
וד"א, שמתם לב שהיא הזכירה הרבה את רייבנקלו? "הגבירה האפורה" זאת הרוח רפאים של בית רייבנקלו! וגם "הלב של רייבנקלו", והיא הזכירה הרבה שרביטים גם. היא אמרה גם "שובו של אדון האופל", אבל הוא כבר שב, אז מה הקטע? כמובן כל זה אם זה נכון בכלל שרולינג אמרה את זה.

Gummy Bears

New member
אולי בכל הקטע של רייבנקלו

היא בעצם רומזת שיהיה הורק' ששייך לו. דמבי אמר הרי שיהיה הורק' של הפלפאף או ריינבקלו.

של האפלפאף ידוע שיש

הגביע, לא ידוע מה שחשוד כמשהו של גריפנדור או רייבנקלו

YaeL GirL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo12.gifגם אתה פה?

כל פורום שאני יכתוב משהו... אתה עוקב אחרי?

אנה92

New member
נמאס לי

עם הניחושים האלו.. החלטתי לא לחשוב על תאוריות ופשוט לחכות :| למרות שהשמות האלו נתנו הרבה חומר למחשבה... אני פשוט לא קולטת איך בספר אחד הוא ימצא את כל 4 ההורקרוקסים ועוד ישמיד את וולדי ועוד הורקרוס!!!

Gummy Bears

New member
כי לדמבלדור היו מלא מחוייבויות

כמו בית ספר שלם עם מלא תלמידים על הראש.

חרבביש

New member
חוץ מזה, לא כל הזמן הוא היה מנהל.

בתור מנהל הוא עזב את הוגוורטס די הרבה, אבל בתור מורה... הוא הרי לימד לא מעט. חוץ מזה, וולדמורט לא מ-א-ו-ד זקן. הוא למד בהוגוורטס כשדמבלדור לימד, ואם אני לא טועה הוא רק התחיל לעשות הורקרוקסים חמישים שנים לפני תקופת הארי. אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההה ש---ל---ג

holo

New member
ראיתם את הרשימה בסוף?

שמות שרולינג שקלה להשתמש בהם. למרות שהרוב נראים יותר כמו רשימת פרקים מתוך הספר: "הארי פוטר ו..." • הלב של רייבנקלו • הפרגוד הקטלני (הינומת המוות) • חרב השד • מסע החיפוש של הנחש • הגבירה האפורה • היורש של סלית'רין • שרביט המלך האבוד • השרביט השבור • מסע החיפוש של גריפינדור • מסע החיפוש של פברל • השרביט של גריפינדור • טבעת הגורל • שרביט הסמבוק • נקמתו של דמבלדור • מצעד אוכלי המוות • שובו של אדון האופל • קללתה של נגיני • הנבואה האחרונה • ה-hallows של הוגוורטס • מרד הבוצדמים • ההורקרוקס השביעי • השרביט של גרינדוולד • הקללה הסופית

Eos14

New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo58.gif

אולי מסתבר שאלו רמזים לחלקים מהעלילה... ומי שיקח חלק בה...

למעלה