הארי-פוטר והמציאות...

HassiD

New member
הארי-פוטר והמציאות...

ברוח השאלות שנשאלו כאן לא מזמן, יש לי שאלה לדיון:
אם הייתם יכולים לבחור דבר אחד מעולמו של הארי-פוטר, שיהיה קיים אצלנו, מה זה היה? אני רוצה רק לסייג, בלי תשובות כלליות כמו "שיקויים", אלא תבחרו שיקוי ספציפי, אני אתן מס' אפשרויות לדוג', אבל כמובן שניתן להוסיף כל דבר פרטני לבחירתכם.... (אני כותב באופן כללי, ובסוגריים דוגמאות פרטניות אם יש)

דרכי הגעה (התעתקות, אבקת פלו, מפתחות מעבר, מטאטאים...)
לחשים/כישופים (אלהומרה, רפארו, סקטומסמפרה, אבדה-קבדה...)
שיקויים (וריטסרום, פליקס פליציס, שיקוי אהבה...)
יצורי פלא (גמדונים, סוהרסנים, גובלינים...)
דואר ינשופים
תמונות נעות
שומרי סוד (למרות שזה חלק מ"סתם כישופים", היה נראה לי קצת חריג... לא יודע... וכמובן שסוגריים אלו לא מהוות דוגמה אלא הסבר
)
מוצרים קסומים (הראי של ינפתא, הגיגית, מצנפת המיון...)
שינוי צורה
אנשים ספציפים (הלורד, דמבלדור, נוויל...)
קווידיץ' (תתעלמו מהאפשרות של "סתם טיסה במטאטא", למרות שזה בעצם נכלל, לצורך העניין, תעופה במטאטא תהיה אפשרית רק במהלך משחק הקווידיץ', טוב?)

וכמובן שאתם יכולים להוסיף כיד הדמיון הטובה...

NekoNeko

New member
וואו דואר ינשופים.

דואר. עם ינשופים.
תמיד רציתי ינשוף דואר!

timetraveler900

New member
יש לי כמה שהרבה פעמים אני מאחלת שהיו

התעתקות - כמו טלפורטציה רק לא צריך מתקן. מושלם.

רפארו - אין ספור פעמים חשבתי על הלחש הזה כשמשהו נשבר .\ התקלקל. כל פעם שזה קרה (באמת כל פעם) אמרתי לעצמי אם רק הייתי יכולה לעשות רפארו..

הגיגית - כי כשהזיכרון מעורפל וקורה שככל שאני מנסה להיזכר יותר בחלום הוא מתרחק יותר, ההגיגית היא כלי פשוט נפלא. גם כדי לחיות מחדש זכרונות ופשוט להראות בפרטים דברים שקרו בלי להסתבך בתיאורים.

תמונות נעות - כי לבד מהרגע הן תופסות גם את הזיכרון - לעיתים גם את התחושה. דבר פשוט גאוני. בין תמונת סטילס לוידאו - זה פשוט מעולה. (חוץ מזה שלא תופסים רק את החיוך העלוב שנתת אלא את כל הסיטואציה והאינטראקציה שלך עם האדם מאחורי המצלמה ואלה שמצטלמים איתך).

וינגארדיום לביוסה - פשוט יעיל,.שימושי בטירוף עוד יותר אפילו אם אפשר לעשות את זה כלחש אילם. תמיד אפשר לחשוב על סיטואציה שהייתם רוצים להזיז חפץ ממקום מסוים למקום אחר בלי לגעת בו. הכי קרוב לטלקינזיס שיש בעולם הקוסמים לדעתי (תקנו אותי אם אני טועה).

גלימת היעלמות (אפשר גם להתפשר על לחש הנגזה) - פשוט להיות רואה ובלתי נראית. חלום. להיות מסוגלת להיעלם ברגעים הכי רעים - לחסוך מעצמי את כל הבלאגן ולהתגנב בלי שישימו לב או יעקמו את האף.

בטוח יש עוד מלא אני רק צריכה להיזכר...

ברור שהלורד ממש הייתי רוצה להכיר אותו

ועכשיו יותר ברצינות, אני מניחה שקסם באופן כללי ז"א הכוח לעשות לחשים בצורה כלשהי ולהשפיע על מה שמסביבך.

ואם לבחור לחש אחד אז רפארו כי בסך הכל הוא הכי הכי הכי שימושי

הלחשים של מולי וויזלי

איך הייתי רוצה לנקות כל מיני דברים בבית בלחש פשוט, לחש שיגהץ את הערימה האינסופית ומשהו שישטוף את הכלים במקומי.

hollypop girl

New member
אני חושבת שהדבר הכי שימושי

פה הוא התעתקות (תחשבו מה היה קורה אם היו מקצרים לך נסיעות שאורכות מינימום שעה ממקום למקום,
כמה עוד דברים הייתם מספיקים לעשות אם לא הייתם עומדים בפקקים או גרוע יות תחבורה ציבורית
)

גם כשפי משק בית נשמעים לי שימושיים.

לעוף על מטאטא

נשמע חלומי ומדהים ומשחרר, וגם משתלב עם השאיפה שלי מגיל 4 בערך - לעוף :)

Miss Lavet

New member
מה שאני הייתי רוצה בעולם האמיתי

רמוס לופין- מי לא רוצה להתחתן איתו! אבל אני יכולה להיסתפק גם בטדי.

מטאטא לתעופה- תמיד רציתי לעוף על מטאטא וזה עדיף על תחבורה ציבורית או מטוסים (זיכרונות מהטיסה האחרונה שלי
)

התעתקות- יותר יעיל ממטאטא אבל עם פחות סטייל וצריך יותר ריכוז (מה שמוזר שאני מעדיפה מטאטא זה שיש לי פחד גבהים
)

שיקוי פולימיצי- כדי לדעת מה אנשים חושבים עלי

פליקס פליציס- כמה פעמים אני הייתי צריכה את זה בחיים

אנימגוס- מילה אחת: מגניב

מטמורפוגוס- יתר מהר, יותר פשוט, יותר יעיל ופחות מגעיל מפולימיצי

הוגוורטס- צריך להסביר?

יש כל כך הרבה דברים...

יש את הדברים השימושיים כמו:
- התעתקות (באמת שימושי)
- הפלא ושלד. תחשבו כמה בעיות זה יכול לפתור. אולי זה גם יכול לפתור בעיות של עצבים ואז בכלל זה יעזור להמון אנשים...
- כשפים לסידור בית כמו שנאמר כאן
- אציו
- הייתי אומרת כישוף שיגרום לאוכל להופיע, אבל אז נזכרתי בגמפ...
אבל אם שואלים אותי מה אני הכי רוצה שיהיה קיים, אלו מטאטאים. לעוף זה אחד מחלומותי הכי גדולים מאז ומעולם....

חוץ מזה, הפלא ושלד באמת יכול לעשות רק טוב :)

OKDeSign

New member
יש 2 דברים שמיד קופצים לראש

ואלה התעתקות ואצ'יו, כמות הדברים שזה יחסוך..
אבל בכללי הייתי ממש שמחה אם היה קסם, נכון אצ'יו זה שימושי אבל כמות הדברים האחרים שאפשר לעשות עם הענין,
ולעוף על מטאטא שזה גם יביא את הקווידיץ, אני בטח ממש אפחד לשחק אבל זה נראה כמו הספורט הכי מגניב בעולם!
בעולם של טכנולוגיה נראה לי מיותר לרצות דואר ינשופים ;)

למעלה