הארי-פוטר והמציאות...
ברוח השאלות שנשאלו כאן לא מזמן, יש לי שאלה לדיון:
אם הייתם יכולים לבחור דבר אחד מעולמו של הארי-פוטר, שיהיה קיים אצלנו, מה זה היה? אני רוצה רק לסייג, בלי תשובות כלליות כמו "שיקויים", אלא תבחרו שיקוי ספציפי, אני אתן מס' אפשרויות לדוג', אבל כמובן שניתן להוסיף כל דבר פרטני לבחירתכם.... (אני כותב באופן כללי, ובסוגריים דוגמאות פרטניות אם יש)
דרכי הגעה (התעתקות, אבקת פלו, מפתחות מעבר, מטאטאים...)
לחשים/כישופים (אלהומרה, רפארו, סקטומסמפרה, אבדה-קבדה...)
שיקויים (וריטסרום, פליקס פליציס, שיקוי אהבה...)
יצורי פלא (גמדונים, סוהרסנים, גובלינים...)
דואר ינשופים
תמונות נעות
שומרי סוד (למרות שזה חלק מ"סתם כישופים", היה נראה לי קצת חריג... לא יודע... וכמובן שסוגריים אלו לא מהוות דוגמה אלא הסבר
)
מוצרים קסומים (הראי של ינפתא, הגיגית, מצנפת המיון...)
שינוי צורה
אנשים ספציפים (הלורד, דמבלדור, נוויל...)
קווידיץ' (תתעלמו מהאפשרות של "סתם טיסה במטאטא", למרות שזה בעצם נכלל, לצורך העניין, תעופה במטאטא תהיה אפשרית רק במהלך משחק הקווידיץ', טוב?)
וכמובן שאתם יכולים להוסיף כיד הדמיון הטובה...
ברוח השאלות שנשאלו כאן לא מזמן, יש לי שאלה לדיון:
אם הייתם יכולים לבחור דבר אחד מעולמו של הארי-פוטר, שיהיה קיים אצלנו, מה זה היה? אני רוצה רק לסייג, בלי תשובות כלליות כמו "שיקויים", אלא תבחרו שיקוי ספציפי, אני אתן מס' אפשרויות לדוג', אבל כמובן שניתן להוסיף כל דבר פרטני לבחירתכם.... (אני כותב באופן כללי, ובסוגריים דוגמאות פרטניות אם יש)
דרכי הגעה (התעתקות, אבקת פלו, מפתחות מעבר, מטאטאים...)
לחשים/כישופים (אלהומרה, רפארו, סקטומסמפרה, אבדה-קבדה...)
שיקויים (וריטסרום, פליקס פליציס, שיקוי אהבה...)
יצורי פלא (גמדונים, סוהרסנים, גובלינים...)
דואר ינשופים
תמונות נעות
שומרי סוד (למרות שזה חלק מ"סתם כישופים", היה נראה לי קצת חריג... לא יודע... וכמובן שסוגריים אלו לא מהוות דוגמה אלא הסבר
מוצרים קסומים (הראי של ינפתא, הגיגית, מצנפת המיון...)
שינוי צורה
אנשים ספציפים (הלורד, דמבלדור, נוויל...)
קווידיץ' (תתעלמו מהאפשרות של "סתם טיסה במטאטא", למרות שזה בעצם נכלל, לצורך העניין, תעופה במטאטא תהיה אפשרית רק במהלך משחק הקווידיץ', טוב?)
וכמובן שאתם יכולים להוסיף כיד הדמיון הטובה...