קראתם את הספר הזה? שניי דברים חשובים אני חייב להעיר עליו: 1. השם שלו ממש אבל ממש לא במקום, גביע האש כ``כ לא במרכז הסיפור... 2. איזה סיום מותח\מבאס, אני מת שייצא כבר הספר החמישי!!!
אני כ``כ מצפה לספר החמישי שאני מתכוון לקנות אותו כשהוא יצא בארץ כבר באנגלית(כל עוד לא יגזימו במחיר יותר מדיי). הרי בסה``כ הספר כתוב באנגלית ברמה של ילדים ונוער, אז הרמה לא צריכה להיות גבוהה או קשה מדיי, מקסימום יש לי בבילון וגם לקסיקון עברי-אנגלי ואנגלי-עברי בבית...
שפת אם או לא, בספרים לילדים ונוער לא משתמשים בשפה ברמה גבוהה עד כדיי כך שלא אצליח להבין את הרעיונות העיקריים בכל סצינה, מקסימום לא אבין בדיוק על איזה סוג של כיסא יושב וולדמורט... חוץ מזה אם השפה הייתה גבוהה מדיי הספר לא היה נמכר כ``כ הרבה הריי לנוער אין הרבה סבלנות להשקיע בספר של 600 עמודים בשפה משעממת וגבוהה מדיי.
אני קראתי את הספר ה-3 וה-4 באנגלית בהתחלה חשבתי שאין לי סיכוי אבל התחלתי לקרוא... נעזרים במילון מידי פעם וגם האנגלית משתפרת דרך זה (וגם אפשר להרוס לחברים את הסוף) אז כדאי לכם לקרוא באנגלית! (-B
``גביע האש`` שונה מאוד מאחיו (``אבן החכמים``, ``חדר הסודות`` ו``האסיר מאזקבאן``). בספר הראשון - הכל מתרכז סביב אבן החכמים. בספר השני - הכל מתרכז סביב חדר הסודות. בספר השלישי - הכל מתרכז סביב סיריוס בלק, האסיר מאזקבאן. אבל בספר הרביעי? בספר הרביעי יש לגביע האש תפקיד שולי למדיי...
``הארי פוטר וטורניר הקוסמים המקולל.... זה נשמע יותר.....מושך...(או...איזה מילים....) ואני רואה שאנשים התחילו להישתלט על הפורום....הודעות שלי..לא הודעות שלך... פורום זה כשמו ככה הוא.....זה דבר פומבי וציבורי השייך לכולם... ואם אתם רוצים לדבר ביחידות אז יש אי מייל או אי סי קיו.... טלי פוטר
אני למשל...את השלישי והרביעי שמעתי בקלטות באנגלית,שבטח אפשר להשיג דרך אמזון... עכשיו אני קוראת אנגלית לא רע אבל...הקלטותה כי נוחות,למי שאין כוח לקרוא באנגלית,וגם אין כוח לחכות לתירגום..
יש גם בנפסטר חברה שלי הורידה את הפרק הראשון מהספר החמישי.... ומישהו מקריא אותו...איזה מדליק נכון? היא גם הורידה את השיר של הוגוורטס..נקרעתי מצחוק איזה מצחיק זה.... טלי פוטר
את ההמנון של הוגוורטס שמעתי (אבל לא אמורה להיות לזה מנגינה) ובקשר לפרק-התכוונת לספר הרביעי, נכון? כי אם זה באמת הספר החמישי, אני מעריצה אותך...למרות שלא נראה לי שזה זה, משום מה...*תוהה* תגיבי מהר...! -ליאת-