הארי נגד וולדמורט

הארי נגד וולדמורט

ידוע לנו שהארי צריך להרוג את וולדמורט . השאלה שלי היא איך? הרי ידוע לנו שהארי אף פעם לא התנסה בהרג של מישהו , וכשיוף כזה דורש הרבה כוח קסם . וזה דבר שאין להארי . אולי זה שנשמתו של וולדמורט חצויה וחלשה תעזור להארי אבל עדיין ... הרי שני השרביטים לא יכולים לתקוף אחד את השני , ומה גם - הסיבה הכי גדולה שאני מפקפק בזה שהארי יצליח להרוג את וולדמורט היא שכל פעם שוולדמורט רק נמצא בסביבה - הארי נתקף כאבים עזים ולא מסוגל לתפקד . אני לא יודע מה איתכם , אבל נראה לי שכאשר כואב למישהו אז הוא לא ממש יכול להלחם . יש רעיונות?

yakovf2

New member
מצד שני !

בכל פעם שהארי מתמלא באהבה לוולמורט יש כאבים.

קקטוסץ

New member
אז זו לא בעיה

הארי ייתלה תמונה של ג'יני על השרביט והכל יהיה בסדר.

אלאסטור

New member
ללא נושא

א. השרביטים מתנגדים ללחימה של בעליהם רק כשהם מחוברים, והראיה, לפני שהם התחברו, הארי ספג כמה קללות מוולדמורט. ב. גם לולא הכאבים, קשה להסביר מצב שבו הארי גובר על וולדמורט, בזמן שקוסמים אחרים, הוריו למשל, שהיו מוכשרים יותר, נכשלו בכך, כפי הנראה, תהיה שוב איזו תופעה מוזרה, שקשורה בכח האהבה או בקשר המסובך של: הארי - וולדמורט.

Shaby Sababy

New member
כבר לא.

כי הארי כבר הרבה זמן לא מרגיש כלום בצלקת, וולדמורט ניתק את הקשר הזה איכשהו.

השרביטים כן יכולים לתקוף אחד את

השני רק לא באותו זמן אחרת יווצר פריורי אניטקאנטם אני חושבת שלהארי כן יהיה את הכוח כי יש לו גם את היכולת לאהוב שאין לוולדמורט וגם כי יש בו כל כך הרבה כעס על כל הקרובים שיש לו: גם ההורים שלו, גם סדריק, גם סיריוס, גם דמבלדור - כולם מתו בניסיון להגן עליו מפני וולדמורט, יהיה בו את הרצון לנקום והרצון והכוח הזה יותר חזק מהרצון לרצוח אם מכניסים גם את האהבה אז בכלל!

רק סדריק לא מת בניסיון להגן על הארי

אבל עדיין הארי רוצה לנקום את מות הקרובים שלו והארי ירצה לנקום את מותו

yoelel

New member
כמו שדמבי אומר...

להארי יש כוח שוולדמורט לא מכיר... כוח האהבה... ונראה לי שדמבלדור אמר משו בקשר לזה שקללת אבדה קדברה היא לא הדרך היחידה להרוג...

yakovf2

New member
נכון גם אהבה

יכולה להרוג.(כמו חיבוק אחד של אגריד)

tamar05

New member
גמאני לא כ"כ הבנתי איך הוא יהרוג

אותו בסוף. לא נראה לי שזה יהיה עם קללת אבדה קדברה, זה בטח יהיה בעזרת כוח האהבה.. אני רק מקווה שאפשר לסמוך על רולניג שלא תעשה את זה קיטשי מידי..

למעלה