הארי יקר

zambooky

New member
הארי יקר

בהמשך להודעתך מלמטה, אני דווקא אתמקד בחיפוש אחר מחקרים המראים כיצד אנשים מסונוורים ושטופי מוח בתנועות מיסטיות מעוותים את המציאות ומקבלים כל דבר הבא מהארגון כקדוש. האיצטלא של "הירחונים המכובדים , המחקרים הבלתי תלויים וכו´" ממש לא מרשימה ואני מוכן להתעמת איתך על כל אחד מהמחקרים. אתה יודע מה? במחשבה שנייה אני לא אעשה את זה. אני רואה שאתה שואב כל כך הרבה עצמה מזה שמישהו איפושהו מדד שאתה נושם פחות 5 נשימות בדקה שאני לא רוצה לקלקל את החוויה הזו. "WHY DIDNT YOU TAG ME?"

hary_i

New member
המחקרים

המחקרים לא נועדו בשבילי, לי יש את החוויה הסוביקטיבית שלי, כי אני מברי המזל שכבר למדו את הטכניקה. אתה מפחד להתאמת על המחקרים כי עם עובדות לא ניתן להתווכח. מה שאני לא מבין זה מדוע אתה כל כך מתנגד לטכניקה שעושה טוב למיליוני אנשים?

zambooky

New member
קדימה הארי. אני מזמין אותך

תביא מחקר מפורט אחד ואני אנתח אותו מבחינה סטטיסטית מעל הפורום.

hary_i

New member
מחקרים

הפנתי כבר בעבר מעל דפי הפורום לכל המחקרים הקיימים על הרשת. אני לא בטוח אם יש את כל הטקסט על הרשת אבל אצלי בבית יש מודפס את המחקר שהוכיח שמ"ט יכולה להביא לירידה בפעילות המלחמתית. עדיין לא הסברת מדוע אתה כל כך מתנגד למ"ט.

KEiN

New member
אתה שואב כלכך הרבה ´עוצמה´

מלבוא לאנשים שדרך החיים שלהם מאיימת על הרציונליות של החיים שלך, ולהתחיל לנסות לשכנע אותם אחרת, זה פשוט אבילי,- למה אתה חושב שאתה כלכך יודע מהי דרך החים הטובה ביותר לכל אחד מאיתנו? אם אין לו חיים בגלל שהוא עוסק במדיטציה, אני מאד מקווה שאתה יודע למה זה הופך אותך... בה ביי!

yatsek bar aba

New member
אינקא

נדמה לי שהכמה הודעות האחרונות פתרו את ההתלבטות והדגישו את הסיכונים שמוטי דיבר עליהם, אתה לא מסכים?

למעלה