הארי הוא הוקרקורס!

מה ה מצב

New member
הארי הוא הוקרקורס!

מקווה שהנושא לא עיצבן אתכם... בעקבות התיאריות הרבות של מה שיקרה בספר השביעי (אפילו הסקר על זה!) חשבתי על רעיון: שאולי נאסוף את כל התיאריות למאמר אחד? אז קדימה כל מי שיש לו תיאוריה שישרשר אותה לכאן עם הוכחות. ואז אנשים יגיבו אם יהיה להם הוכחות נוספות או הוכחות סותרות. אני מקווה לעבוד על זה בסוף שבוע ואז נוכל להוסיף את זה למאמרים. לדעתי זה יכול להיות פרוייקט נחמד... משתפים פעולה?

sprqy

New member
דמבלדור לא מת!!

הוכחה: הוא חכם מדי למות כמו לוזר.

shiran004

New member
למות כמו לוזר?

הוא לא מת כמו לוזר. הוא סיכן את עצמו בשביל הארי. הוא היה בלי שרביט, מה הוא היה יכול לעשות? חוץ מזה, השיקוי החליש אותו. בנוסף, דמבלדור מת. הוכחה: הוא נמצא בדיוקנות במשרד שלו לשעבר. אבל מי יודע?

sprqy

New member
צודק

הוא באמת סיכן את עצמו כדי להבטיח את בטחונו של הארי אבל עם כל החוכמה שלו, הרגש שלו התגבר על השכל והוא האמין שסנייפ חזר בו מדרכו הרעה. אני משער שיש לדמבי סיבות טובות להאמין ביושר של סנייפ והם כנראה התגלו לנו בשביעי אז אולי יש עוד סיכוי להוציא את דמבי באור חיובי מכל העסק...

shiran004

New member
דבר ראשון אני בת..

דבר שני, יש מצב שסנייפ טוב והמוות היה מתוכנן מראש..

sprqy

New member
אופס סליחה...

קשה לי לקבל את זה שדמבי ביקש מסנייפ להרוג אותו אם אין ברירה אחרת אלא למות. לא מתאים לדמבי לבקש בקשה כזאת. אבל לך תדעי...

sprqy

New member
הוא קודם שיתק את הארי

עם השרביט בקסם שמשתק ורק אח"כ מאלפוי העיף לו את השרביט. דמבי דאג קודם לביטחון של הארי כי הוא לא ידע מה הולך לצאת מהדלת ובגלל זה היה למאלפוי חצי שנייה להספיק להעיף את השרביט של דמבי.

DirtySpirit

New member
דמבלדור כן מת. תשלימו עם זה.

אין לגקר שום סיבה להחיות אותו. הוא מת כשסיכן את עצמו למען הארי, וכשסמך לגמרי על מי שבגד בו בלי לחשוב פעמיים.

מה ה מצב

New member
שירשור שמאחד את כל התיאריות ביחד?

אני אמנם לא כאן הרבה זמן אבל עוד לא ניתקלתי בשיחרשור כזה...

מה ה מצב

New member
ועוד דבר קטן שלא חשבתי עליו קודם...

אני אכתוב בתגובה להודעה הראשית כמה תיאריות שאני יודעת עליהם ופשוט תגיבו מתחתם בהודעות עם הוכחות בעד ונגד. כל מי שיש לו תיאוריה חדשה שישרשרגם להודעה הראשונה!

למעלה