הארי-דם חצוי?

Hermione

New member
אוי נו באמת...

גמרת את המשחק... זה כל כך קל! אני גמרתי אותו בפעם הראשונה ששיחקתי, זה בכלל לא בעיה, לא נפסלתי אפילו פעם אחת. זה כל כך קל ומשעמם. שום דבר כמעט לא משתנה חוץ מעוד מרביצן, עוד שחקן וככה הלאה. אין שום הפתעות. %Ann-Ann%

*pedfoot

New member
אמממממממם ....

טוב אני באתר מה אני עושה משם... יש שם כמה אופציות איזה לבחור???

coolit

New member
הארי לא חצוי דם!

את טועה. וולדמורט אמר בקרוב תשוב אל אמך הבוצדמית היקרה, ולא המוגלגית. היא בוצדמית כי היא בת של מוגלגים, כמו הרמיוני גריינג`ר. ספר 4 לא אצלי כרגע, אבל האגריד בטוחלא אמר שהארי הוא מוגל. אבל הארי לא ממש חצוי דם בכל אופן,כי הוא ל א בן של מוגלגים, אלא של מכשפה שהיא בת למוגלגים.

המ...

ואיך תסבירי את זה שהאגריד אמר להארי (בציטוט לא מדויק!) ``תראה להם שלא חייבים להיות טהורי דם כדי לנצח``? ואל תאמרו לי שסבא וסבתא שלו בלה בלה בלה...כי ככה זה גם עם וולדי, טוב?? -ליאת-

*pedfoot

New member
לא נכון כי...

אבא של וולדי הוא מוגל מה שהופך את וולדי לדם חצוי אמא של הארי מכשפה היא בוץ דמית אין קשר והארי לא דם חצוי. אין לי מושג למה האגריד אמר את זה אני אבדוק את הסיטואציה דורותי

laliv

New member
הארי הוא כן חצוי דם

כיאילו.... אנחנו יודעים שאמא שלו היא בת להורים מוגלגים . זאת אומרת שהיא לא טהורת דם אפילו שהיא קוסמת. ולכן הארי שמן הסתם יש בו דם של אמא שלו הוא לא טהור דם . מה שדמביא אותי לממסקנה הגאונית שהארי הוא חצוי דם!

למעלה