האריה ששאג פעמיים

סלסרו

New member
האריה ששאג פעמיים

".... פחות ממאה מטר ויותר מ86 שנים, מפרידים בין השמונה של אז (טרומפלדור ואנשי תל חי) לתריסר של עכשיו (המילואימניקים שחטפו קטיושה ישירה בבית הקברות של כפר גלעדי). ב86 השנים האלה, שום דבר לא השתנה? או שהכל השתנה, חוץ מדבר אחד, שוב, ועדיין, מתים כאן בעד ארצנו..." קטע וידאו להורדה, בגודל של 231 MB. יקח קצת זמן להוריד, אבל שווה. להכנס לכאן וללחוץ על download link.

נצל"ש. אוי ואבוי...

מישהו העלה את מה שכתבתי על פורים, עם שמי המלא, בפורום החריידים. שיהיו בריאים כולם.

אבזץ

New member
להגיש תלונה במשטרה.

אמנם לא חרדי ולא עו"ד, אך חוששני שיש בכאן עילה לתביעה. זו לא בעייה טכנולוגית לאתר את הרשע המרושע "updown" (סכיזופרן?) מדהים כמה רוע יש בעולם.

אלי נ1

New member
באיזו עילה?

הוא כתב את הדברים תחת שמו המלא, כרשום בכרטיס האישי שלו. הרשת היא רשות הרבים, אני חושב. הפתרון היחיד לאי פרסום דבר שהעלית לרשת, הוא פשוט לא לכתוב...

Le Fay

New member
זה אתה? ../images/Emo12.gif

אם כן (ואתה לא סתם רוצה שנחשוב אותך למישו מוכשר ממך), לפחות זכית להבטחה מפורשת ממיימוני (בחור חביב בהחלט!) שה' מחכה לכולנו. ואני בטוחה שההבטחה המפורשת הזאת היא כצרי ללבך הדואב. נ.ב. לי - שיחכה.

naty 1

New member
בטח זה הוא

ואני מרדכי בן דוד ורדיגר

ב מ ב י

New member
כבר כתבתי למני בפרטי

שלהעתיק מממקום למקום ברשת זה מקובל. אבל מקובל גם לציין את המקור או להביא לינק. ואת זה לא עשו שם.

באמת חוצפה.

מזמן לא היה כאן מחבת מדוקלם ופתטי . אווף יש לי מלא אגרסיות לפרוק, מישהו מוכן לפחות להתחזות למחבת?

barr1969

New member
היה לינק

הוא הוסר כדי שלאנשים יהיה קשה להגיע לפורום של החוזב"שים.

barr1969

New member
גם לי.

מיימוני, איש חביב בהחלט. מכירה אותו אישית. האמונה שלו כל כך תמימה, שאפילו קשה לכעוס עליו. הכי אהבתי: ד. לגבי מ.פ. עצמו, איני מכיר את סיפורו, אבל כמדומה שמתוך הסיפור ניכרים געגועים לבית אבא ולמסורת בית אבא.

../images/Emo45.gif זה נכון

מימוני הוא האחרון שיפגע במישהו. אמנם לא מכירה אותו אישית אלא רק דרך הרשת, אז אני מעידה רק לגבי הרשת. האיש הוא האחרון שיפגע במישהו, אפילו במספרים פרטיים. אפילו אם בחיים הוא לא כזה, הוא מתנהג בדרך הכי תמימה שאפשר לנהוג. לכן מני, אתה יכול להניח שהיחיד שכתב שם מהלב זה מיימוני.

rigoletto111

New member
לא כל יום הקב"ה זוכה

בכזה זמר משובח, שיצטרף לחבורת הזמרים בפמליא של מעלה , וישיר תהילים עם מריה קאלאס וז'אק ברל

old friend

New member
מהכל

כל הרוע של לפרסם את השם שלך כל השטויות מסביב קפצה לי שם מילה אחת, חזבשי"ם ואם הבנתי נכון, חוזרים בשאלה, נשמע לי הרבה יותר טוב מיוצאים

סלסרו

New member
אתה חייב לצאת מנקודת הנחה שכיום,

כל מילה שאתה כותב באינטרנט יכולה להתפרסם בכל מקום, כולל עם פרטיך המלאים. אין אפשרות להיות אנונימי. אם אתה כותב משהו, אתה צריך לכתוב כאילו כתבת בשמך המלא ותלית אותו בראש חוצות לנצח. אין אפשרות להתחבא מאחרי ניקים. אם אתה לא רוצה שידעו משהו, אל תכתוב אותו בשום מקום. ישנם אלפי חרדים שקוראים כל מילה בפורום. הרי לחרדים אין הרבה מה לעשות בחיים. איך מעבירים את הזמן כשאסור לראות טעלעוויזיעא וסרטים, לקרא ספרים, להתעסק באמנות ובתחביבים שונים? יושבים ומרכלים. כמו יענטות זקנות. אז הם מעמיקים בכל פיפס שנכתב, בסגנון כתיבה, ברמזי עובדות שאולי חשפת פה ושם, מקשרים הכל ולומדים מי עומד מאחורי הניקים. אז הם מפיצים את הסקופ לכל החבריענטות שלהם בשמחה ובששון. כפי שכתבת, שיהיו בריאים.

כבר כמה פעמים

מצאתי את עצמי כותב הודעה בפורום ומוחק הכל מחשש עינא דלא מעליא.

למעלה