הארוע ישודר בערוץ 10

THEDUDE911

New member
הארוע ישודר בערוץ 10

קיבלתי כרגע את האישור מהערוץ.... אני יודע שזה מבאס עם פירסומות והכל אבל לפחות הארוע ישודר בערוץ בארץ

Dude...

קודם כל, תודה רבה על מאמציך. כעת, האם תוכל להעלות לכאן בדיוק את נוסח התשובה שקיבלת?

THEDUDE911

New member
נוסח קצר ולעניין

ציטוט מהאימייל שקיבלתי כרגע: " שלום צחי, התשובה חיובית. תודה על פנייתך, ישראל 10 -----Original Message----- From: Israel10 [mailto:[email protected]] Sent: Monday, June 13, 2005 4:03 PM To: Web_info Subject: 10tv - Information Request נושא: מופע התרמה של live8 תוכן: שלום, ברצוני לדעת אם ערוץ 10 מתכוון לשדר את מופע ההתרמה של live8 ב 2 ליולי. בתודה מראש, צחי "

זה עוד לא אומר לנו

אם מדובר בשידור ישיר, או קטעים ערוכים שישודרו מאוחר יותר. או אם זה שידור ישיר, האם הוא יהיה מלא, או רק כמה שעות. אני אנסה לברר באמצעות מקורותיי.

THEDUDE911

New member
זה נכון....

יכול להיות שהם סתם מסקרים את הארוע או שיראו באמת רק קטעים ממנו, בכל מיקרה אני ישאל אותם יותר לעומק לגבי זה....

תודה, חמוד

אני מכריזה עליך, כבר כעת, כיקיר הפורום

THEDUDE911

New member
כבוד הוא לי....

באמת תודה..... אני רק מקווה שיצא משהו מכל הסיפור הזה

THEDUDE911

New member
עוד בשורות נהדרות!!!!!

כרגע קיבלתי תגובה מערוץ 10(אני חייב לציין שזה מאוד מפתיע מהירות שבה נעניתי) יהיה שידור החל מהשעה 16:00 ועד 03:00 לבד משידור מהדורת חדשות והסדרה "24". תודה על פנייתך, ישראל 10

מעולה!!!

זה אומר שהם ישדרו את כל הארוע בשידור חי!! כמובן, עם המזל שלנו, "24" וחדשות 10 יפלו בדיוק על ההופעה של הפלויד... אני עוד לא יודעת מה לו"ז של הבמה בלונדון (שהיא הבמה הכי מעניינת, והפלויד יופיעו שם). בהנחה שההופעות העיקריות יהיו בין 6-10 בערב שם, זה 8-חצות כאן - בדיוק השעות של החדשות ו"24". נחכה למידע נוסף ונראה. אגב, ערוץ 10 טרם יצר קשר עם מקורותיי בהנהלת "תפוז". אבל לא משנה, Dude שלנו שולתת!!!11!!!

הוא מקומבן שם ;)

איזה יופי גם שזה נופל על הרגילה שלי... אראה את החצי שעה ההיסטורית בלי ניג`וסים של קצינים וחיזבלונים! איזה ליגה!..... אם זה המזל שלי בשבוע האחרון אז את יכולה להסיר את הדאגה מליבך... שיהיה איחוד נעים לכולנו... לחיים.

העניין הזה בבירור כעת

DUDE שלנו זריז הרבה יותר מאשר ה"צינורות המקובלים", מה שגם מעיד על איכות השירות בישראל.... אבל זאת כבר אופרה אחרת.

חישוב לשעת לילה

Brain Damage מדווחים שהבמה בלונדון תפעל בין 2 ל-10 (שעון ישראל, שזה 12 עד 8 שעון לונדון. החדשות של ערוץ 10 והסדרה "24" משודרות בין השעות 9 עד 10:30 שעון ישראל, היינו השעה וחצי הקריטיות של המופע בלונדון. ידעתי שנידפק איכשהו...

THEDUDE911

New member
אהבתי את החתול....

זה רק ספקולציות אבל אני חושב שאם ההופעה של פינק פלויד תיפול על החדשות או 24 אולי ערוץ 10 יוכל להעביר את התוכניות האלו לשעות אחרות או לקצר את החדשות. אבל זה השלב שאני אופטימי מידי.... דרך אגב,זה לא ממש קשור אבל מכל הפניות לכל הערוצים תנחשו איזה ערוץ אפילו לא טרח להחזיר לי תשובה...הערוץ הממלכתי. ועוד שלחתי אימייל ישירות ליחצ"ן שלהם, זה רק מראה עד כמה הצופים באמת חשובים לערוץ הזה.

ככה זה בישראל..

ובאשר להעברת התכניות... זה כבר בטיפול. ואני גם מחכה עוד לתשובה רשמית ומפורטת, מהגורמים.

למעלה