הארוס השמן שלי= פרק 2

LOVEtheMcMAHONS

New member
מנצל"ש :הישרדות 9 ואפרנטיס 2 - הגמר

הגמר של הישרדות 9 יהיה ביום ראשון ה-12 לדצמבר ויהיה שעתיים. לפני כן ישודר פרק רגיל ביום חמישי ה-9 לדצמבר. הגמר של השוליה יהיה 3 שעות
וישודר ביום חמישי ה-16 לדצמבר.

adi007

New member
וואו

3 שעות?? מעניין כמה זמן זה יקח לי להוריד!!!

Boran

New member
הולי מאדר אוף גוד

שיט, הגמר של הישרדות ביום ראשון, אז עד שאני אראה אותו, כולם כבר יסימו לדבר עליו... בנוסף, איך בדיוק אני אראה בסופ"ש אחד פרק של המ"ל, וגמר של הישרדות וגם השוליה? לא ברור. ובקשר לשוליה, גם בעונה הקודמת הגמר היה 3 שעות. רק במקום בפרק אחד שידרו את זה בפרק רגיל עם "המשך יבוא" באמצע משימה, ושבוע אחרי זה פרק כפול.

amitooshacham

New member
הגזימו

אם כבר הגמר היה עם ארבעה אנשים, אז סבבה - 3 שעות. אבל לעשות 3 שעות על שני אנשים זה נראה לי יותר מדי O_O

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא חושב שזה מוגזם

יהיה פרק כפול + פרק איחוד שזה לגיטימי ביותר. זה יוצא ברוטו 3 שעות עם פרסומות - בפועל זה בטח יהיה נטו של שעתיים וקצת.

fsss

New member
בגלל שאני צעירה בעינייני

הישרדות אפשר הסבר טכני על הפרק של יום חמישי? איך מ 5 אנשים הם יבחרו את הפיינל 2?

Fair Play

New member
בגמר זה 2 לא 5- הסבר המשחק.

זה הולך ככה, 16 שחקנים, שמתחלקים ל-2 שבטים. אחריי 18 יום כשעפים 9, ונשארים 9, יש מיזוג (שני הקבוצות הופכות לקבוצה אחת). מאז כל פעם שמישהו עף הוא הולך למועצה. אחריי שעפים עוד 7, ומגיע הגמר שבו נשארים 2. המועצה (כל ה-7 האחרונים שעפו) מחליטים בהצבעה מי לוקח את הכסף (מליון דולר $)

LOVEtheMcMAHONS

New member
כלל לא מדויק

האיחוד תמיד מגיע כאשר יש מספר זוגי של שורדים - בד"כ כשנותרים עשרה (יוצא דופן עונה 5 שם נותרו שמונה). בפרק של יום חמישי תהיה תחרות חסינות אחת בה ירדו מ-5 לארבעת האחרונים. בפרק האחרון שישודר ראשון שהוא פרק כפול + פרק האיחוד יהיו 2 תחרויות חסינות יום אחרי יום כאשר בתחרות הראשונה ירדו מ-4 ל-3. ואז התחרות חסינות האחרונה בה המנצח/ת יבחר מי הולך לשבת לידו בפיינל 2.

למעלה