הארוס השמן שלי-פרק 2

• פותח הנושא 996
  • פורסם בתאריך

996

New member
הארוס השמן שלי-פרק 2

במילה אחת-גדול
. עוד פרק קורע מצחוק,אני מתחיל לרחם על רנדי ממה שסטיבן עושה לה
. שחקן גדול,איך הוא שיגע אותה בחנות לבגדי חתן כלה והפגישה אם יועצת סקס,היא לא יכלה להוציא מילה. ממש ראו סבל וכעס
בעיניים שלה
.
.

maya567

New member
סטיב ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הרג אותי היום. לגמרי. טוטאלית.

Naughty Girl1

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הסידרה הזו שולטת!
נקרעתי מצחוק! אין על סטיב, הוא ענק פשוט! [בשני המובנים כן?
]. אני כ"כ מרחמת על רנדי .. איך היא יכולה לשכנע את החברים והמשפחה שהיא הולכת להתחתן עם הדבר הזה

Aviad1987

New member
איזה ענק זה

תוכנית פשוט מצויינת לפעמים אני מרחם עליה... אבל רוב הזמן לא חח

yes REAL

New member
חכו שתראו את המשפחה שלו....

והוא באמת שחקן גדול. האמת היא שהוא ממש נחמד כ"דמות", אם רנדי לא הייתה כזאת לחוצה, היא דווקא הייתה יכולה להנות.

Boo23

New member
לא קשור

משהו מכיר אתר יפה לגלויות וברכות לראש השנה? כלומר ברכות מצחיקות או לפחות קצת מעניינות...

ofna1

New member
אחת הסידרות הראלטי המצחיקות והטובות

אני מה זה נהנה מהסידרה רק חבל שאן הירדות 9

חחח

איזה תוכנית קרועה אבל הסטיבן הזה ממש מכוער הוא בבון אחד גדול ושמן וזה דיי מבאס לראות אותו במסך

Aviad1987

New member
נצל"ש- יש היום שידורים כרגיל של ריל

?! זה לא בסדר =\ מי בבית בערבי חג?

maya567

New member
MY BIG FAT פרקים 3-4

באמוטי אחד:
. ה"משפחה" של סטיב מעולה. גם אני הייתי נלחצת רצח אם האבא של הארוס שלי היה נשאר ערום בג'קוזי. בעעע. המשפחה של רנדי כזו פוריטנית שמרנית שזה מעולה! הקאסטינג שלהם פשוט מושלם.

מעולה

חחחחחחחחחחחחחחח אני יושבת בחשר מול הטיוי ואני מתפקעת ונשפכת על הסדרה הרבה זמן לא צחקתי ככה.... וואי והיום יהיה הפרק האחרון שזה רק פיפי...
מ=ו=א=ה
אותכם

פרק 2 ...

פרק 2 הוא הפרק המצחיק ביותר שראיתי בריאלטי. הקטע ההורס ביותר הוא,"כשהמשפחה" של סטיב באה לביקור והם התחילו לעשות גרפסים ואז הם שיכנעו את רנדי לעשות גם...נקרעתי!! ועוד קטע קורע זה ש"אחותו" של סטיב עשתה את עצמה מתה חחחחחחחחחחחח בג'קוזי. לא יכולתי להפסיק לצחוק. יש לציין שהמפשחה,הארוס השמן שלי ואחוזת הטירוף הם סדרות מעולות שהיו צריכים חשים אותם בתחילת השידורים!! אנחנו מסיימים את הערוץ בטעם טוב!

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo45.gif רק מראה לנו שאפשר להנות

מסדרות שהן לא הישרדות, המירוץ למליון ועדן לנצח/פרדייז. אני אישית מאוד נהנה משלושת הסדרות האלו (פרק לאחוזת הטירוף ראיתי אותם בעבר ואהבתי). בהחלט סיום בטעם טוב לערוץ משובח. כפיים ליקי על עבודת השיבוץ הקשה אך המשובחת.

Walter Sobchak

New member
בקשר לארוס היפה ....

נכנסתי לזה רק היום. אם מישהו יכול להסביר מה בדיוק קורה שם. איך היא הגיעה אליו? צילמו את ההורים שלה בבית שלהם , מה שאומר שהם יודעים שזה מצולם לתכנית טלויזיה ,לא הבנתי מה בדיוק הם יודעים ומה לא . בכלל מי שיכול לתת תקציר של הפרק הראשוןזה יהיה נחמד כי בתקציר של יס הם לא ממש מסבירים מה החוקים שרנדי חייבת לציית להם. תודה .

ohaddd3

New member
../images/Emo41.gifפשוט סדרה מעולה../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין לי מילים..... ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה