הארוס השמן שלי - פרק 1

הארוס השמן שלי - פרק 1

עוד 20 דקות יתחיל בערוץ 10 הפרק הראשון של סדרת הריאלטי "הארוס השמן שלי". כזכור זה שודר פעם ביס ריל

zipnabe

New member
אוי, סדרה גדולה

מאוד אהבתי את זה. הוא עשה משחק מצויין, והיה מעצבן בצורה בלתי רגילה. הפרק האחרון היה ממש יפה. אני לא אגיד יותר כדי לא להרוס למי שלא ראה את זה עדיין. צפיה נעימה. תומר, מחכה לפרק של השרדות.

zulu2000

New member
לא הבנתי את הקטע של התכנית../images/Emo28.gif

התחלתי לראות קצת מאוחר.. היא אמורה כאילו לשקר למשפחה שלה שהיא מתחתנת איתו? והוא אמור לעזור לה או להפריע לה?

פירוט:

זוהי סדרה על בחורה אחת שפגשה "כביכול" בחור בתוכנית ריאלטי, ואומרת למשפחתה שהיא כבר רוצה להתחתן. לאחר שמשפחתה פוגשת את הבחור היא מופתעת משום שהבחור חצוף, חזיר וההפך מכל מה שמשפחתה רצתה. אם אף אחד ממשפחתה לא יתנגד לחתונה אז הם יזכו ב250,000 דולר. מה שהבחורה לא יודעת זה שהבחורה לא יודעת זה שהבחור שחקן.

בחור עם אופי - פרק הסיום חלק א'

היה פרק ממש יפה! אני ממש מופתע מזה שאדם הוא עשיר, אבל הוא כנראה סופר צנוע! אני דווקא יותר אוהב את ג'ייסון, ואני ממש מקווה שהיא תבחר בו אבל לא נראה לי שזה יקרה כי בכל זאת התוכנית היא על בחורים ממוצעים. מחכה בקוצר רוח לפרק האחרון, למרות שאני חושב שהוא די צפוי.

LuNaTiC

New member
אני ממש במתח!!!

אדם - טוב, זאת הייתה הפתעה גמורה
. אממ... לדעתי הוא בכלל לא "אברג'"
. הוא בן אדם ממש איכותי, אבל חייב להוריד קצת מהלחץ
, ולהעלות קצת את הביטחון העצמי
. יש לה הרבה יותר כימיה עם ג'ייסון וזה מבאס אותי, אבל גם נחמד כי... הוא די נחמד וחתיך
. בקיצור, זה מעצבן כשמחבבים ביותר את שני המועמדים הסופיים. מאוד מעצבן. *עוצרת את הנשימה עד הפרק הבא* :>

Yaki J

New member
אבל ג'ייסון הוא די סתומי. בואו נודה

על האמת אין לו הרבה בגולגולת. לאדם אמנם יש כסף וכו', אבל גם הוא לא מציאה גדולה בעיניי, הוא די המוני.

LuNaTiC

New member
טוב, למזלך....

אתה לא זה שצריך לבחור
. סתומי? לא יודעת. הוא עכשיו לומד ו... אין לדעת מה יוצא ממנו בסוף
. ובכלל, לא כולם מחפשים איינשטיין
. המוני? כן, הייתי אומרת. זה מה שמפריע לי באדם אבל... לפעמים תכונות מנוגדות של שני אנשים, משתלבות להן
. זאת טיבה של אהבה
. ah! l'amor... ושכחתי להגיד, שסחתיין לאדם על השיר
.

שמעתם על "הארוס השמן והמגעיל שלי"?

זו סדרה שעלתה בשבת בערוץ 10 ועכשיו גם בstar world והיא מספרת על מתיחה שעושים למישהי כשאומרים לה שהיא צריכה לעבוד על המשפחה שלה כאילו היא הולכת להתחתן עם מישהו ואם הכל ילך כשורה חד לחתונה אז היא תקבל חצי מיליון דולר ואומרים לה שגם לבחור השני אותם תנאים כלומר אם הוא ישכנע את המשפחה שלו אז גם הוא יקבל חצי מיליון דולר מה שהיא לא יודעת זה שההפקה בחרה בשבילה שחקן, ואמרה לו להתנהג בצורה דוחה ומגעילה וגם המשפחה שלו מורכבת כולה משחקנים שכנראה גם הם יתנהגו מגעיל הפרק הראשון היה מאוד מצחיק והארוסה התחילה לבכות בסופו

למעלה