הארוס השמן שלי - האם

• פותח הנושא ori31
  • פורסם בתאריך

ori31

New member
הארוס השמן שלי - האם

מישהו ראה את הפרק האחרון? מה היה? תודה

ראיתי

היה מאוד מרגש. וגם מוזר, כי אני חשדתי לכל האורך שהתוכנית הזאת היא לא בדיוק כמו שהיא נראית, שאולי יש שם משהו קצת מבויים (אולי תמצא את השרשור הזה איפשהו פה, היה ויכוח לא קטן) ובכל זאת הפרק האחרון שידר קצת אמינות, אלא אם כולם שחקנים וכולם עושים את זה ממש טוב. בסופו של דבר, קרה הדבר הצפוי, כולם היו, הכל התגלה והבחורה והמשפחה שלה זכו במליון. בין לבין, הרבה זיבולים על רגש, תמיכה, אחדות משפחתית ושאר קיטש דביק מהסוג הזה. זהו.

ori31

New member
תודה, ומה

קרה בחתונה? מתי הבחורה גילתה שעבדו עליה ואיך היא קבלה את הכסף? הם בטח לא התחתנו...

נצל"SH תכנית לא מזוהה בערוץ

8, סטייל AR , בריטי, 4 זוגות של צעירים שלא מכירים אחד את השני. מישהו מכיר?

F o l k l o r e

New member
זה בטח "המירוץ"

הם כבר שידרו את זה פעם, זה דווקא נחמד. 4 הזוגות צריכים לטייל בעולם בלי כסף כמעט. זה פחות תחרותי כי אין עניין של הדחה בסוף כל פרק. כל שבוע נותנים להם להגיע למקום מסוים עד יום מסוים אחרי שהם עשו איזה משימה או שתיים. בסך הכל זה די נחמד.

LuNaTiC

New member
אממ... אתם רוצים להגיד בעצם,

שה-כ-ל, חוץ מהבחורה, היה מבויים? כלומר שהמשפחה שלה הייתה חלק מזה? לא הבנתי...

לא

אבל היו שם לא מעט דברים תמוהים. צריך לציין ולהבין שלא היה שום סיכוי שבעולם שהתכנית הזו היתה מסתיימת בלי זוכה. בכל סדרות המציאות יש זוכה. אין טעם לסדרה עם המתחרה מפסיד והכל נגמר. ובהקשר הזה, בסוף ראו את ההפקה משכנעת את האמא והאחים לחזור לחופה לשמוע את ההסברים. אז נכון שזה לא מנוגד לחוקי המשחק, אבל עובדה שזה קרה ושהיה מגע בין ההפקה למשפחה. אז זה מה שצולם ושודר, אבל לכו תדעו אם לא דיברו עם המשפחה בצורה דומה עוד לפני כן, שבכלל יופיעו לארוע, ולא צילמו, כמובן.

הציניקן

New member
אני אחזור על משהו שכבר כתבתי לך

כשהעלית את הנושא לפני שבועיים/שלושה- מלכתחילה ברור שהיו משלמים לרנדי לפחות את החצי מיליון, גם אם כל המשפחה היתה מסרבת לבוא. להיפך, זה היה אפילו יותר יפה: "אח, רנדי מתייפחת על שאיבדה את הכסף ואת משפחתה, והופ! מגיע יגאל שילון ונותן את הכסף!". בחיים לא היו משדרים את התוכנית כשהסוף שלה הוא שהמשפחה ה"טובה" (מפלצתית אבל לא משנה) גם רומתה וגם לא מקבלת גרוש. אם זה היה קורה, אלה היו יחסי-ציבור גרועים מאוד וגם תביעה משפטית פוטנציאלית על מירמה.

למעלה