הארוח המושלם...

הארוח המושלם...

שיחת הטלפון הסתיימה בהכרזה אבי ושירי מגיעים עכשיו כבר לא יכולנו לחמוק משני הקרציות אבי ושירי יגיעו לארוחת ערב זה כבר לא בחירה זאת עובדה מוגמרת . איך אפשר לסבול את השניים האלה שנמצאים יחד כבר שנתיים ולא מסוגלים לגעת אחד בשני ? זה הטריף אותנו כל הקרירות הזאת והשיחות הגבוהות על פסיכולוגיה פרוייד ורבאאק את מי זה מעניין כשיש לך את הגבר הכי מפתה ואת האישה הכי סקסית !! פחדנו שהקרירות שלהם מדבקת והשתדלנו לתפוס מרחק מה גם שכל נגיעה של בן זוגי בי לידם גרמה להם לאדמומיות בלחיים ולהרמת גבה כאילו שמדובר ב... נו טוב הרעיון ברור זאת תהיה ארוחת ערב שיאכלו ויחנקו ולא יחזרו בשנתיים הקרובות אמרת ואני חייכתי מהנהנת בראש ומקווה שהאיחולים הלבביים שלך לצמד המוזר יתממשו כבר עכשיו ובמקומו תעניק לי ארוחת ערב מפתה במיטה . הנרות כבר דלקו על השולחן והאווירה נראית כמו מסרט יצאתי מהמקלחת עם מגבת ונכנסתי לחדר להתלבש . על המיטה כבר היתה מונחת השמלה הקטנטנה שתמיד הדליקה אותך ועשתה את העבודה הכי טוב שאפשר התגנבת מאחורי ופשטת את המגבת הידיים שלך טיילו על הגוף הענוג שלי האצבעות שלך הסתובבו סביב הפיטמות שלי שהיו עדיין זקורות ממגע המים ולחשת אני רוצה שתלבשי אותה! אותה?? לערב עם..??? כן לחשת ונשפת באוזניי הנשיפות שלך הטריפו אותי והתחלתי להתפתל בין הידיים שלך כמו חתולה מיוחמת . הם צריכים להגיע כל רגע אמרתי מנסה לחמוק מהידיים שלך למרות הרטיבות שהציפה אותי . שלחתי יד למגרת הלבנים והיד שלך סגרה אותה אני רוצה אותך בלי לבשי רק את השמלה חיוך ערמומי התפשט על הפנים שלך והבנתי שהארוחה לא תהיה משעממת ככלות הכל. מרחתי קרם גוף על גופי איפור קליל והתזתי בושם משכר עבר בי היסוס קל, תחתון? חזיה?? אחרי שניות של מחשבה החלטתי לשחק את המשחק לפי הכללים שלך ולבשתי את השמלה הדלת נפתחה והזוג הקריר נכנס עברה בי מחשבה שאם הטיטאניק נפגעה מקרחון וטבעה הם יכלו להפיל מדינה שלמה שלא לדבר על מה יעשו לאהבה השיחה התנהלה על דברים משעממים ונכנסתי למטבח מתכוננת להגיש את האוכל התכופפתי לתנור לבדוק מה קורה עם הטלה ביין והרגשתי אותך לופת את מותני מאחור היי מה .. ??? ששש תהיי בשקט היד שלך הרימה את החלק התחתון של השמלה והישבן המוצק והעגלגל שלי התגלה לפניך היד שלך פישקה את רגלי והאצבעות שלך התחילו לשחק בין שפתי . הדגדגן שהחל לתפוח זכה למשיכה ושיפשוף אוחח פלטתי אנקה הצמדת אותי לקיר המבט והנחת את הרגל שלי על משענת הכיסא שהיה שם עכשיו כבר הייתי מפוסקת לחלוטין . שלפת את שדיי והתחלת למצוץ את הפיטמות ולנשוך אותן אוחחח גנחתי מעונג שמעתי את שירי מבחוץ שואלת אם אני זקוקה לעזרה ונחרדתי לאאאאאא בשום אופן צעקתי לה כשאתה שולף את האבר הזקור וחודר אלי באחת אל תזוזי יש לי כאן את כל העזרה שאני זקוקה לה!!!!!!! החדירות שלך הפכו מהירות והרגשתי אותך עמוק בתוכי קצב נשימותינו הפך מהיר עוד רגע וארגיש אותך מתפרק בתוכי הרגשתי אורגזמה מדהימה והתכווצויות אדירות סגרו על האבר שלך תוך שניות הרגשתי זרם חם שממלא אותי נצמדנו מביטים האחד בשני כשראשך בין שדי את הארוחה הזאת כולנו לא נשכח גם לא אבי ושירי ו..הם לא ימהרו לחזור משום מה האוכל המפויח השאיר בהם טעם מר...

למעלה