קציצות אפויות
ארוחת הצהריים של אתמול כללה קציצות בשר אפויות עם סלט ירקות גדול וקצת אורז מלא. הקציצות טעימות מאוד מאוד - על בסיס המתכון בבלוג של ניקי ב - עם קצת שינויים שלי: מערבבים : חצי קילו בשר טחון (אני שמה חצי בקר חצי הודו) , בטטה אחת קטנה רכה מעוכה,2 בצלים קצוצים מטוגנים (אני מוסיפה גם כמה שיני שום פרוסות ) ,חצי כוס פירורי לחם (אני שמה שליש), ביצה, מלח, פלפל שחור, אבקת מרק (אני מתבלת במקום אבקת מרק ב פפריקה אדומה , מעט כמון, והרבה שום כתוש). יוצרים מהתערובת קציצות שטוחות ומניחים בתבנית עם נייר אפייה משומן. מכניסים לתנור שחומם מראש לכ 200 מעלות לכ 30 דקות (15 דקות מכל צד) - עד שמשחים\מזהיב.