הארווי!

MeItOsH

New member
הארווי!../images/Emo210.gif

[הארווי- סרט בערוץ הולמרק] קומדיה.עיבוד חדש לקומדיה זוכת פרס הפוליצר של מרי צ'ייס,על רווק תמהוני אך בלתי מזיק,שמבלה במחציתו של ידיד דמיוני,ארנב גדול מידות. נממ.. האם מוכר לכם?

MeItOsH

New member
למען האמת שגם אני לא..../images/Emo210.gif

אבל בגלל שאין מה לראות בלילה אז דיפדפתי עם השלט כדי לחפש משהו מעניין.. ומצאתי את הסרט הזה אז כתבתי ת'תקציר

הייזל

New member
בוודאי שמוכר

במיוחד שזה המקור לשם של הארווי. ג'ון התלבט בין "הארווי" - ארנב הפוקה מהסרט הנ"ל(או יותר נכון מהעיבוד המקורי) לבין "קלארנס" - המלאך בסרט "אלו חיים נפלאים". לדעתי הוא בחר נכון.

sprqy

New member
גם לדעתי...

הארווי שלנו מושלם! ולא ידעתי שהמקור משם...

aerynsun

New member
גם אני לא ידעתי

לא מכירה את הסרטים האלו ובטח השמות יברחו לי מהראש איך שאני אשלח את ההודעה הזאת. אבל בכל זאת טוב לדעת ;) זה רק אצלי האייקונים לא עובדים בהודעה?

sprqy

New member
גם אצלי

תשתמשי ב"הוספת הודעה ישנה". הממשק החדש עדיין עם באגים.

הייזל

New member
אין סיכוי שאתם לא מכירים

את "אלו חיים נפלאים". זה סרט חג מולד אולטימטיבי ושידרו אותו בארץ כבר כמה וכמה וכמה פעמים. ג'יימס סטויארט משחק בחור מעיירה קטנה שמרגיש שגרם יותר נזק משהועיל בחייו ומחליט להתאבד בקפיצה מגשר בערב חג המולד. שניה לפני שהוא קופץ מישהו אחר קופץ וג'יימס קופץ אחריו כדי להציל אותו. הבחור טוען ששמו קלארנס ושהוא נשלח כדי להראות לגיבורנו איך החיים היו נראים בלעדיו. אתם יכולים לנחש את ההמשך. מפה הכל התחיל. כל הקלישאות ש"בכל פעם שפעמון מצלצל מלאך מקבל כנפיים" וכו'. את "הארווי" פחות אנשים מכירים. ג'יימס סטויארט משחק בחור שמסתובב בכל מקום עם ארנב בלתי נראה בגובה שני מטר בשם הארווי. הוא אפילו מזמין פרוטרט שלו ושל הארווי (בתמונה כן רואים את הארנב). בחורנו הוא אדם נעים על הבריות, נדיב וטוב לב יש לו רק שריטה אחת, הארווי. אחותו המודאגת שולחת אותו לבית משוגעים רק כדי להתחרט הרגע האחרון. הגירסה שהולמארק עשו לזה שונה רק בליהוק שלה.

aerynsun

New member
את "אלו חיים נפלאים"

אני מכירה. כן . סרט ממש נחמד. ויש גירסה חדשה שלו עם טיה לאוני (אשתו של דיויד דוכובני) וניקולאס קייג'. את הארווי לא ראיתי. אבל אולי אני אראה בשביל להשלים את הידע שלי על הארווי

למעלה