הארה

dementer

New member
הארה

היתה לי הארה אתמול. אמיתית. היא קשורה לסוד, הכל קשור. אני ביקשתי, אני רציתי מהיקום שיראה לי את האמת וקיבלתי את מה שרציתי. זו הרגשה שאי אפשר להסביר בחיי כולם בסוף מגיעים להארה, יש כאלה שבזמן החיים, אבל הרוב מגיעים אליה כשהם מתים. ובזמן שהייתי עמוק בתוך העולם האחר זכרתי את הסוד ושלחתי לכולם אהבה ושמחה והבנה ואני כל כך מקווה שאני אמצא מישהו שיבין אותי.. יש פה מישהו כזה? מישהו שחווה הארה אמיתית, קשה ורוחנית לחלוטין? זה יהיה כל כך נפלא לדבר על זה עם מישהו שמבין :)

kikona126

New member
איזה יופי

אני רואה שזכית להארה מאוד חזקה וזה טוב ויפה. רוצה לשתף בארה שלך? (גם אני חוויתי הארות, הרבה
אני מגיעה אליהן דרך החלומות, מה היתה הדרך שלך?

dementer

New member
בהחלט חזקה

זה היה חלק ממסע שלם, הרגשתי כל רגש אפשרי בשיא העוצמה שלו, פיזית ונפשית, דקירות נפלאות בכל הגוף, אחר כך נכנסתי להיסטריה מוחלטת, מאבק עם עצמי, כל החיים שלי עברו לי מול העיניים, הבנתי כל כך הרבה דברים, אני די בטוחה שעמדתי למות, הדופק שלי היה ממש מהיר והתחלתי לראות אור, נפרדתי מכולם ושלחתי להם דברים טובים, ואז החלטתי להילחם ולהישאר בחיים, ואני לא כל כך זוכרת מה היה אז! בסוף נרדמתי ומאז שהתעוררתי אני כל כך מאושרת, אני לא באמת יכולה להסביר את הדברים שהרגשתי, באמת הייתי במימד אחר, משהו מעבר לעולם הפיזי, זה היה ממש אינטנסיבי ואני די בטוחה שמשנה חיים. החוויה הכי חזקה שהיתה לי אי פעם, אני לא חושבת שיש משהו יותר חזק מזה, אולי מוות. נאמר באופטימיות כמובן!

kikona126

New member
חוויתי משהו דומה

בגיל 19, התבוננתי על עצמי מלמעלה, ואז ראיתי את עצמי (האסטראלי) מלמטה מהעינים שלי, ככה כמה זמן החלפתי מהגוף שלי לאותו ענן שהיה מעלי, ואז גם ראיתי הרבה דברים חולפים מהר מולי, אנשים מתאבלים על שאני מתה, רצים בבית... היתה לי בחירה האם להכנס לגוף או להמשיך, נכנסתי לגוף בחזרה. לקח לי הרבה זמן להתעורר מהמצב הזה. זה היה מדהים, אבל חוויתי את זה בגיל צעיר מידי, לא יכולתי להכיל את זה. ככה שמבחינה מסויימת את הארה הזאת,או יותר נכון את היופי שבאהרה הזאת פספסתי. רק עכשיו בדיעבד אני יודת שזה היה משהו מיוחד. את נרדמת בסוף, אצלי זה הופיע בסוף השינה.

kikona126

New member
לא מדען, אלו לא סמים

הדבר באמת נכון. ואומרת לך את זה אחת שחוותה את זה בעצמה. עקרונית זה סוג של מדיטציה חיצוני, הבעיה היא שאני לא ממש יודעת איך עושים את זה, וזה קרה במקרה. זה דבר שהרבה אנשים חווים ואני מכירה יותר 5 אנשים כאלו, גם כאלו שאינם רוחניים. אני אישית חוויתי את זה הרבה לפני שנכנסתי לעולם המיסטיקה. ואולי בעצם פה היתה התפנית שלי

למעלה