הארה (?)

הארה (?) ../images/Emo42.gif

בעקבות ההודעה של רסקי, יכול להיות שהתרופות גורמות לאפאטיות?

raskolnicov

New member
לא רק שיכול להיות אלא ש

אחת מתופעות הלוואי (ממש לוואי- שולי) הידועות זה הקהיית הרגש. אבל לי יש את התחושה הזו (חוץ ממקרים בודדים של התעלות הנפש כמו:התאהבות, צפייה בסרט מרגש במיוחד ועוד) בלי התרופות. אז מה הנפקא מינה? שאם אני אקח תרןפות אני יכולה לשכוח מחיי הרגש שלי או שמא להפך, הם פתאום יתפרצו ויעלו על גדותיהם ? סביר להניח שמשהו באמצע, לא?

רסקי...

שני דברים: א. שאלתי בקשר לתרופות באופן כללי, אני רחוקה מאוד מהתואר אדישה או אפאטית, אבל אולי זה מסביר ולו במעט את ההרגשה הזאת שהחיים חולפים על פניי ואני צופה בהם מהצד? ב. בקשר לתגובה שלך לתרופות, אני באמת לא יודעת איך הן ישפיעו עלייך אבל כל הקטע בתרופות הוא ניסוי וטעייה, סביר להניח שלבסוף תמצאי את התרופה שמתאימה לך. למען האמת, בעקבות הצטרפותי לפורום נוצרה לי מעין "עיסת אוסידי" בראש מכל התיאוריות, השאלות, התשובות והתגובות.. מוכר למישו? שעון.

קורווין

New member
לגבי התרופות.

אצלי היתה וחלפה תחושת ה"חיים עוברים מולי" בתחילת השימוש... לגבי עניין הסלט במוח? חכי... נחשפת ליותר מדי מידע בבת אחת... תעכלי וזה יעבור, ותוכלי לבחור לך מה מתאים לך. בדוק!

אני כבר לוקחת את התרופה

דיי הרבה זמן, מה זה אומר? (זו לא אפאטיות, זאת יותר תחושה של חוסר באנרגיות כמו שרסקי היטיבה לתאר) ובקשר לסלט פירות - אני מקווה שאתה צודק.. תודה בכל אופן! שעון.

למעלה