הארה והערה!!!

הארה והערה!!!

הלוווו כאילו הפורום הוא על היפ הופ ישראלי?!?!?!?!?!?! איפה הכבוד למוסיקה שחורה אמיתית עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד למוקי וחבורתו.

EmGee

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל כמעט כל האמנים השחורים בארץ לא קשורים בכל צורה למוקי

מה???

לא נתתי עובדה כשאמרתי היפ הופ ישראלי התכוונתי שכל מה שמדברים בפורום הזה הוא על מוסיקה בארץ ולכן כוונתי הייתה איפה הכבוד למוסיקה שחורה בחול.

idof3j

New member
מוקי

לדעתי עם כל הכבוד למוקי שאין ספק שהתרומה שלו היא גדולה וחשובה אחרי שכולם מדברים נהיה השיר החרוש של גל"גלצ הוא התחיל לעצבן זה לא כזה שיר טוב הוא חמוד וקליט - לא מעבר הבעיה היא בשירים האחרים. הם ממש לא ברמה לה אנו רגילים. הסאונד כבר חוזר על עצמו יותר מידי זה כמו שלמה ארצי. רובם אפילו לא ראויים לשידור (לא שגל"גלצ של אחרי הצהריים היא איזה תחנה איכותית במיוחד) ואני בטוח שאם לא הייתה כזו הצלחה לכולם מדברים הם לא היו מגיעים לשידור פעם בשעה

Sparkie Dee

New member
בראש ההודעה כתוב - הערה והארה !

איפה ההארה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אני דורש הארה !!!

EmGee

New member
דרשת קיבלת

ההארה היא כנראה שאנחנו שפוטים של מוקי, מחקים כל פעולה שלו, זוכרים את כל הליריקסים שלו, מקעקעים את המ.ו.ק שלו בחריץ של התחת, לומדים גיטרה רק כדי שיהיה אפשר לנגון את השירים שלו בהפגנות של שלום עכשיו ו4 אמהות, ובקיצור עבדים שלו

Sparkie Dee

New member
יאק... עשית קעקוע של מוקי בתחת?

יא חתיכת מגעיל ! ועכשיו רציני.. הכי נקרעתי מהקטע של - מוקי וחבורתו, מי זאת החבורה שלו?!?!

ק ר ח

New member
מ´ ו´ ק´!

מוקי הוא זמר ענק,פשוט ענק,אחד מהכשרונים והרבה מהסצנה המדוברת שלנו קיים ונבנה בזכותו ובזכות שב"ק ס´,אין פה מה להתווכח כי זאת פשוט עובדה!

למעלה