הארד ריסט באסוס 525

חי בשקט

New member
הארד ריסט באסוס 525

שלום לחברי הפורום, אני מבקש את עזרתכם. ברשותי מכשיר אסוס 525, יש לי אותו כבר מספר חדשים. ניסיתי לשדרג את העיברית באתר של רונלייט, ואז הפוקט PC נתקע. המסך נשאר כחול, עם הלוגו של אסוס ולא מצליח לבצע ריסט. ביצעתי סופט ריסט אך הסרבן נשאר בשלו, ניסיתי לבצע הארד ריסט (הרמת הג'וי סטיק, לחיצה על סופטט ריסט בעוד שמשאירים את הג'וי סטיק מורם לפרק זמן ארוך יחסית) ניסיתי להסיר את הסוללה ל12 שעות ויותר והמכשיר לא מתרגש... למישהו יש רעיון? אה חשוב לציין, בגלל שקניתי את המכשיר בחו"ל, היבואן מסרב לעזור לי, למרות שהתקלה ארעה בעת שניסיתי לשדרג את העיברית אשמח לקבל עזרה, תודה רבה. חי בשקט

AYELET1

New member
העברית ממש ממש לא גורמת

למוות טוטאלי של המכשיר, כך שאפילו הארד ריסט לא מועיל. אגב, קנית תוכנת עברית למכשיר (לא שזה משנה לגבי השיתוק הטוטאלי...)

חי בשקט

New member
P525 ראשית תודה על התשובה.

כן קניתי עברית בעת שקניתי את המכשיר. המכשיר ברשותי מזה כמה חדשית ועבד בסדר. היות והאותיות היו הפוכות וראיתי שיש גרסה מתקדמת יותר, החלטתי לעדכן. יש לך אולי המלצות מה לעשות? למי לפנות? אני מבין ממך שהארד ריסט לא יועיל, מהן האפשרויות האחרות? תודה מראש, חי ב.

AYELET1

New member
לא הבנת אותי. לדעתי הארד ריסט

יועיל גם יועיל אם זו בעיה עם התקנת העברית. רק שכתבת שביצעת הארד ריסט... יתכן ולאא ביצעת נכון. נסה לבצע שוב (וברר היטב כיצד מבצעים)

חי בשקט

New member
איילת תודה, המכשיר לא מסכים

לבצע הארד ריסט. למעשה הוא לא מגיב לשום פעולה.

חי בשקט

New member
תודה רבה לעונים../images/Emo51.gif

הבעיה נפתרה. בחברת BNC (מותר לכתוב...?) מסתבר שהדרך לבצע הארד ריסט בניגוד למה שאמרו לי ברונלייט (היבואנים) היא קודם כל לחיצה בו זמנית על כפתור ההפעלה הראשי (on) ועל ריסט. לאחר מכן, לחיצה על ג'וי סטיק כלפי מעלה ושוב ריסט. תודות רבות לעונים, וכמו כן למעבדה של בי אנ סי. בברכה, ח ב

למעלה