הארד רוק הללוייה!!

Unflushable

New member
הארד רוק הללוייה!!

או http://youtube.com/watch?v=OqBGffYpE9I&search=lordi הזוכה הגדולה של האירוויזיון, להקת גלאם/האווי מטאל די טפשית לדעתי... מה אתם חושבים? איך זה ישפיע על המוזיקה האלטרנטיבית באירופה עכשיו, והאם זה ישפיע? האם באירווזיון הבא לינקין ייצגו את שוויץ?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכמו שכתבתי בפורום סיסטם

כחובבת מוטאל השיר היה גרוע. והלהקה לקחה יותר מדיי קשה את התלבושות. למרות שלא ראיתי עוד הרבה שירים (כולה עוד שניים) אני בטוחה שהיו שירים שיותר מתאימים לזכות באירוויזיון, ושיר כזה לא מתאים לאירויזיון. יכול להיות שבשנה הבאה ניראה יותר להקות רוק או פאנק.. אבל לא ניראה לי שיחזרו על המטאל כי זה סתם יהיה מטומטם ולא מקורי!

SuperTom

New member
אחלה שיר דווקא

אהבתי והצבעתי להם..מוזיקה טובה לשם שינוי באירוויזיון..מי היה מאמין :) להקה חמודה..המסכות והפוזה שלהם משעשעים ואירוויזיון זה אירוויזיון..המדינות ימשיכו לשלוח את כל השירים המשעממים והחוזרים על עצמם האלו שדי נשמעים אותו הדבר..גיוון לא יזיק, אבל חפיף, תחרות די מטופשת שנה הבאה בפינלנד, אז יש מצב שיהיה יותר טוב ;]

הרבה יותר טוב!

פינלנד.

miss evil

New member
זה היה מעולה...

גיוון באורוזיון ועוד להקת מטאל.. מרענן לגמרי.. הגיע להם לזכות על המקוריות וגם השיר היה יפה.

Lp Fairy

New member
אווווו

איזה כיף לדעת שאני לא היחידה שראתה את האירוויזיון!!!! נמנמ דווקא הם לא משו... הגזימו יותר מידי עם המסכות והכול אבל אחלה גימיק ו..זאת רק אני או שהפזמון שלהם מרגיש כאילו עוד שניה הם יצעקו "קאז יור פויזןןןןןןןן"..?

noam the ninja

New member
לא אהבתי ת'שיר ולא אהבתי ת'להקה

דבר ראשון, אין לי בעיה עם התחפושות, למרות שהם קצת הגזימו עם זה, והפוזה שלהם בכלל לא מתאימה למוזיקה שלהם, בדיוק כמו קיס המפגרים. מה לעשות, זה גלאם רוק, שמים דגש על ההופעה ולא מתייחסים למוזיקה, שזה מה שחשוב. אה, וגם קקה שיר.

למעלה