הארד דיסק חיצוני

suspicious

New member
הארד דיסק חיצוני

יש לי מחשב נייד HP Pavilion ZE4200, פנטיום 4, WINXP-Pro SP1. אני מנסה לחבר אליו בחיבור USB, הארד דיסק WD, חיצוני של 120 ג'יגה. ברגע שאני מחבר אותו, אני מקבל הודעה מהווינדוס שהחיבור דורש HIGH SPEED USB, ואצלי במחשב ה-USB הוא לא מסוג HIGH SPEED. (אבל לא זאת הבעיה) בכל מקרה, במנהל ההתקנים, ההארד דיסק מזוהה אך אין לי גישה אליו דרך המחשב שלי (לא מופיע כונן במחשב שלי שמקשר להארד דיסק). את אותו הארד דיסק כבר חיברתי למחשב זהה ולמרות ששם גם קיבלתי את אותה הודעה של ווינדוס בנוגע ל HIGH SPEED, הייתה לי גישה להארד דיסק, כמובן במהירות נמוכה יותר. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להשתמש בהארד דיסק ? יש איזה שהם הגדרות שאני צריך לשנות או להתאים במחשב ? תודה מראש לכל המשיבים. (תמונה מצ"ב)

Ixion

New member
דבר ראשון

תתקין SP2. הסיכוי הוא ש90% מהבעיות שרצות אצלך במחשב הם בגלל זה. אחרי ההתקנה, נסה שוב, ותחזור אלינו.

OrenA73

New member
תנסה להתקין את הדריבר

של USB HARD DISK CONTROLER שהגיע עם מארז הרד דיסק נייד

suspicious

New member
עדכנתי את המחשב

ל - SP2. ניסיתי למצוא דרייבר מתאים ברשת ולא מצאתי. ההארד דיסק עדיין מזוהה רק ב"מנהל ההתקנים" ולא מזוהה ב"ניהול דיסקים" וב"מחשב שלי". מודה על כל עזרה מצידכם.

טאו1טאו

New member
לפי דעתי, לא התקנת את הדריבר

תסיר את הכונן ממנהל התקנים, ותחבר את הכונן . אם יוצג לך , נימצאה חומרה חדשה ומוכנ לשימוש, אז אתה תוכל להישתמש בכונן

למעלה