הארדן בפילי

Krit123

Well-known member

פילי עמדו ביעד ונמנעו מלהעביר את מקסי או תייבול, וואו. הזוי לחלוטין, הארדן מכריח את דרכו החוצה מקבוצה שנייה בפחות משנה, ולא סתם קבוצה, סופר טים מועמדת בכירה לאליפות. פילי וברוקלין נמצאות באותה דוויזיה ואמביד בעונת שיא, למעשה קיים סיכוי שהם סייעו לסיקסרס לעקוף אותם בצמרת הקונטדריות

Krit123

Well-known member
חמישיות מסתמנות:
ברוקלין
קיירי-סת'-האריס-סימונס-דוראנט

פילי
מקסי-הארדן-תייבול-טוביאס-אמביד

הנטס הימרו על ההתאמה של סימונס סביב 4 מהקלעים הטובים בעולם, בציפייה שהארדן פשוט לא ימשיך איתם מעבר לעונה הנוכחית, לא כולל הסצנות/שביתה איטלקית בפוטנציה. הם בוודאי יודעים שהם פחות פייבורטים כרגע, אבל סימונס חתום לעוד מספר עונות והוא צעיר מהארדן.

החמישייה של פילי תהיה גמישה, מקסי ירד לספסל במידה ויצטרכו להצטייד בשומר נוסף (דני גרין/שייק מילטון), אמביד קיבל את הציוות שחלם עליו בקו האחורי. וואו, כמובן שהם ניצחו פה לדעתי.

myway23

Active member

הפקק השתחרר, מאמין שעכשיו נראה לפחות מיני מבול של טריידים. אם בוסטון לא מצפרת כאן בחירה מדובר בגניבה כמובן, חיזוק משמעותי במידה ודריק נשאר בריא
ריצ'רדסון לנגפורד ובחירה סיבוב ראשון, נחכה לפרטים
מעניין אם הם יעבירו גם את שרודר כי הוא די יושב על המשבצת של דריק וויט לא?

Krit123

Well-known member
ריצ'רדסון לנגפורד ובחירה סיבוב ראשון, נחכה לפרטים
מעניין אם הם יעבירו גם את שרודר כי הוא די יושב על המשבצת של דריק וויט לא?
הגיוני, ווייט אחלה שחקן, כיף לכם.
מחפשים להעביר את שרודר ממה שהבנתי, מסכים, הם די יושבים על אותה משבצת אם כי ווייט מסוגל לשחק גם ללא הגכדור

myway23

Active member
דווקא לדעתי הנטס קיבלו חבילה יפה על הארדן, שחקן שלא מרוצה עם חוזה נגמר ודי פציע, כולל משקל עודף
מעניין לראות איך סימונס ישתלב שם, האם דוראנט יקח אותו תחת חסותו?
על הדרך הם מקבלים את דראמונד וסת' קארי, לשניהם יש ערך לדעתי, בייחוד כמובן לסת'.

Rapgamer

Well-known member
באסה!

עד עכשיו נהניתי מהכישלון של הprocess בפילדלפיה ומהself combustion של ברוקלין. שתיים מהקבוצות היותר מאוסות בדרך בה נבנו.

פילדלפיה ניצחה את הטרייד. היא הפיקה את המקסימום מהמצב של בן סימונס, שהיה נחשב לנכס בסדר גודל דומה להארדן לפני למעלה משנה- לפני שהתרסק בפלייאוף והחליט שהוא יושב בחוץ כל העונה אם צריך. להצליח להפיק מהמצב הזה את השם הכי גדול בשוק- הישג מרשים של מורי.
פילדלפיה הפכה מקבוצת סיבוב ראשון-שני עם תקרה ברורה לקונטנדרית אמיתית. W רציני במיוחד כשלוקחים בחשבון שלא ויתרו על מקסי או ת'ייבול.

ברוקלין היא הסופר טים הראשונה שמתפרקת עוד לפני שראינו את הכוכבים משחקים ביחד. במדגם המצומצם שזה קרה- הם היו הכי טובים בליגה. המסקנה שלי היא שהקבוצה התפרקה בעקבות התנגשות אישיותית- דוראנט, הארדן וקיירי זה יותר מדי דרמה בקבוצה אחת. הארדן זרק מספר הערות על חוסר ההתגייסות של קיירי למען המטרה, הוא חשב שהגיע קבוצה overpowered וגילה שרוב הזמן הוא לבד. דוראנט פציע וקיירי מעדיף את הטוויטר מאשר את המגרש. זה איכשהו כמעט הספיק להדיח את האלופה בעונה שעברה אבל השנה החתיכות עוד יותר התרחקו אלו מאלו.
סימונס הוא fit טוב בברוקלין על הנייר. הפוטנציאל הקבוצתי שלהם ירד, אני מניח שהם מעדיפים את הכאן ועכשיו מאשר את החלומות הבלתי ממומשים. נראה כמה זמן יקח עד שיצוץ רקורד הפלייאוף הכי בעייתי בהיסטוריה המודרנית.

Krit123

Well-known member
טורי קרייג מהפייסרס חוזר לסאנס תמורת ג'יילן סמית ובחירת סיבוב שני. גניבה מטורפת של אינדי פה, מחלצים ערך גדול מD&3 נחמד שהסאנס יכלו להשאיר בקיץ ואין להם (לאינדי) צורך אמיתי בריבילד

myway23

Active member
טורי קרייג מהפייסרס חוזר לסאנס תמורת ג'יילן סמית ובחירת סיבוב שני. גניבה מטורפת של אינדי פה, מחלצים ערך גדול מD&3 נחמד שהסאנס יכלו להשאיר בקיץ ואין להם (לאינדי) צורך אמיתי בריבילד
אל תשכח שפיניקס לא הרימו את האופציה על ג'יילן סמית' ולכן לדעתי הוא שחקן חופשי בסוף העונה פלוס הקבוצה שלו לא יכולה להציע לו חוזה אטרקטיבי
לכן פיניקס העדיפו לקבל עליו משהו, וטורי קרייג אחלה תוספת לקונטנדרית

Krit123

Well-known member
אל תשכח שפיניקס לא הרימו את האופציה על ג'יילן סמית' ולכן לדעתי הוא שחקן חופשי בסוף העונה פלוס הקבוצה שלו לא יכולה להציע לו חוזה אטרקטיבי
לכן פיניקס העדיפו לקבל עליו משהו, וטורי קרייג אחלה תוספת לקונטנדרית
נכון, רק שהם לא הרימו אותה נטו מקמצנות, יכלו להשאיר עוד שנתיים על חוזה רוקי עד שהיה הופך לשחקן חופשי. הרי ברור לנו שאם היו בוחרים בהליבורטון במקומו הוא היה נשאר, אז הם שילמו את מחיר הטעות שלהם ואינדי יצאה עם ניצחון מהדהד כי משום מה קיבלו בחירת סיבוב שני על הדרך. מכיר את קרייג מקרוב, אוהב אותו. מקווה שישחק תפקיד משמעותי יותר מזה שהיה לו אשתקד.

myway23

Active member
נכון, רק שהם לא הרימו אותה נטו מקמצנות, יכלו להשאיר עוד שנתיים על חוזה רוקי עד שהיה הופך לשחקן חופשי. הרי ברור לנו שאם היו בוחרים בהליבורטון במקומו הוא היה נשאר, אז הם שילמו את מחיר הטעות שלהם ואינדי יצאה עם ניצחון מהדהד כי משום מה קיבלו בחירת סיבוב שני על הדרך. מכיר את קרייג מקרוב, אוהב אותו. מקווה שישחק תפקיד משמעותי יותר מזה שהיה לו אשתקד.
אכן עשו טעות שלא הרימו את האופציה, אני בטוח שהם הצטערו על זה.
אינדי כנראה לא תוכל להאריך לו את החוזה, אז כנראה שהבחירה זה מה שדחף אותם לעשות (ולהוריד עוד 5 מיליון לשנה הבאה של קרייג).

Krit123

Well-known member
אכן עשו טעות שלא הרימו את האופציה, אני בטוח שהם הצטערו על זה.
אינדי כנראה לא תוכל להאריך לו את החוזה, אז כנראה שהבחירה זה מה שדחף אותם לעשות (ולהוריד עוד 5 מיליון לשנה הבאה של קרייג).
אני חושב שהוא בכלל לא eligible להארכה עד לעונה הבאה, אז הם יכולים להמתין אבל יצאו דיווחים שהם בכלל רצו להעביר אותו הלאה לפני הדדליין, דנבר אפילו הייתה במיקס. אלא אם כן משהו נסגר עושה רושם שהוא נשאר בפייסרס לעת עתה

myway23

Active member
עוד 2 טריידים:
שרודר עובר ליוסטון עבור טייס, עדיין אין פרטים מלאים
פורזינגס עובר לוושיגטון עם בחירה סיבוב שני עבור דינווידי וברטנס

Krit123

Well-known member
עוד 2 טריידים:
שרודר עובר ליוסטון עבור טייס, עדיין אין פרטים מלאים
פורזינגס עובר לוושיגטון עם בחירה סיבוב שני עבור דינווידי וברטנס
אחד הטריידים הכי גרועים שזכורים לי, לא יאומן שדאלאס הסכימו לקלוט שני חוזים רעים סתם ככה ועוד להוסיף בחירה על הדרך facepalm
היה ממש דחוף לכם להיפטר משרודר אני מבין, תייס תמורה סבירה tho.

הניקס, הלייקרס בסוף לא ביצעו אף מהלך.

לא מבין.. פורזינגס עובר תמורת חבילת בוטנים והעולם שותק?
קיובן איבד את זה סופית? או שזינגר היה סרטן בחדר הלבשה או מה?? לא מבין

Rapgamer

Well-known member
או שקיובן איבד את זה או שדונצ'יץ' לחץ עליו להיפטר מהזינגר בכל מחיר. כך או כך- טרייד גרוע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סוף סוף התפניתי להתייחס לטרייד הארדן-סימונס

אז ראשית אני רוצה להזכיר לכולם משהו
בן סימונס, מעאפן ככל שיהיה, לא פצוע ופשוט לא שיחק כי הוא לא רצה.
לעומת זאת, הארדן, מעבר לזה שלא היה לו חשק להמשיך בברוקלין, גם סובל מפציעה מתמשכת שמגבילה אותו ומשביתה אותו לא מעט.
אני בכלל לא בטוח שבמצב הנוכחי, פילי היתה צריכה לשלם חבילה כזאת עבור הארדן, גם אם סימונס סובב להם את היד והכריח אותם לעשות טרייד כזה.

מקצועית אני חושב שהטריד הזה עדיף לפילי, משום מה השילוב של הארדן ואמביד מסתדר לי יותר מהשילוב של דוראנט, קיירי, סימונס
אבל הנטס גם קיבלו את סת' שנותן יופי של עונה ואולי הכי חשוב, הם קיבלו את דראמונד שהוא עדיין מפלצת ריבאונד שאסור להקל בו ראש.

בגדול כמו שכתבתי, אני מאמין יותר בשילוב של הארדן ואמביד אבל אני גם פחות מאמין ביכולת של ריברס לחבר את הדבר הזה
קשה באמת להעריך את הטרייד הזה ואולי זה מה שהופך אותו למאוזן ויפה.

אפדר רק לקוות ששתי הקבוצות האלה יפגשו בפלייאוף כי זה הוצל להיות כיף.

למעלה