הארדיסק לנגן

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
הארדיסק לנגן

שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר להשיג הארדיסקים 1.8" (ל- H340 שלי) בנפח של 40/60 ג'יגה בארץ? אני צריכה אחד מהדגמים הבאים של טושיבה: MK6006GAH MK4007GAL MK4006GAH מצאתי בארץ כמה דגמים אחרים של טושיבה, אבל אני מחפשת ספציפית את אלה כדי שיתאימו בגודל ובחיבור לנגן שלי..

יאיר B

New member
שאלה טובה.

בתור התחלה, אפשר לבדוק בבאג (או במעבדה שלהם שמטפלת בנגנים, אולי יש להם משהו כזה). אגב, באג שהיו בעבר יבואנים של הנגנן הזה היו שולחים אותו לתיקון בהונג-קונג אם היה משהו רציני, הם בכלל לא החזיקו מעבדה בארץ עבורו (ככה שלא בטוח שיש חלקי חילוף עבורו ברמה כזאת בארץ). איזה דיסקשיח יש לאיפוד? (אולי בטעות יתאים מה שיש להם). אפשר לנסות דרך איביי (שם יש סיכוי למצוא הכל, אבל לא כולם אוהבים את הרעיון של לקנות מהרשת, חיפוש בגוגל העלה הרבה חנויות בארה"ב שמחזיקות בדיסקים הללו, אני לא יודע מי מהן שולחת לישראל). (אגב, ראיתי ששאלת בפרש, אם תקבלי תשובה אשמח את תכתבי פה מה הציעו לך).

PopPy

New member
אני מנסה לברר עם באג ועם בנדא מגנטיק

הבעיה היא שבשניהם השירות והתמיכה הטכנית לא יודעים לענות לי, בבנדא אמורים לחזור אלי ובבאג במעבדה לא עונים כבר שעות לטלפון. אני צריכה משהו מהדגמים הספציפיים האלה, בדגש על גודל מתאים וחיבור IDE כשבארץ אפשר להשיג משום מה רק דיסקים עם חיבור ZIF. מה שיש ל- IPOD לצערי לא מתאים (ובבודדים שכן מתאימים, ההארדיסקים האלה בעיתיים כי הם מגיעים עם מחיצה נוספת שעליה מותקנת הקושחה של אייפוד ואז האייריבר לא מזהה אותו, ואי אפשר לפרמט את הדיסק אלא אם מחברים את הדיסק ישירות עם כבל מעביר למחשב, שגם אותו בטח אי אפשר להשיג פה..). ראיתי שהדגמים האלה זמינים למדי בחו"ל בכלל ובאי-ביי בפרט, אבל יש לי בעיה להזמין מחו"ל כך שזה כרגע לא עומד על הפרק. אני אעדכן בשמחה, אתה בטח זוכר שזו לא הבעיה הראשונה שלי עם המכשיר (בכ"ז, בן שנתיים ועבר הרבה בשנתיים האלה בשביל נגן מבוסס HD), החלפתי בטריה לפני בערך חצי שנה ואני עדיין לא מוכנה לוותר עליו. לקח לי זמן למצוא בטריה מתאימה במחיר שפוי, אז אני מסנה להיות אופטימית לגבי ה- HD..

למעלה