הארגנות במלון

דרדסית85

New member
הארגנות במלון

היי בנות (ואולי גם בנים?)
סגרתי שני לילות,לפני החתונה ובליל החתונה,במלון קטן במזכרת בתיה(החתונה בשישי בצהריים)
אני מתכוונת להתארגן שם-הזהרתי מראש את בעלת המקום לגבי זה,כדי לא ליצור אי נעימות בבוקר,מאפרת וצלם שמגיעים יכולים לעשות קצת רעש...
היא נשמעה קצת מבולבלת,ולא הבנתי למה,יש להם תמונות של חתנים וכלות,יש להם גם סוויטת כלולות כזו,אז סביר להניח שלפחות אחד מהזוגות התחתן בשישי והתארגן בבוקר...היא אמרה שזה בסדר אבל אני קצת דואגת.
מעבר לזה יש עניין לוגיסטי-המאפרת שעושה גם את השיער תבוא בחמש וחצי (יש לי המוןןן שיער)-אני רוצה לדאוג לנשנושים...אבל הכל יהיה סגור.נניח עוגיות וכאלה אני יכולה לקנות יום לפני אבל מה עם קפה? ואוכל? וויתרתי על ארוחת בוקר שהיא הציעה כי אני מעדיפה לאכול סנדוויץ או משהו כזה לפני היציאה לצילומים (שיהיו בסביבות תשע וחצי,כלומר ארומה כבר יהיה פתוח!) ולא ארוחה מלאה ואז להיות כבדה לכל היום.
יש עוד משהו שלא חשבתי עליו? אנחנו נגיע בחמישי בצהריים ואז אני אבדוק שיש מספיק שקעים ושהכל עובד (אני קצת כפייתית,אני יודעת) .
אז מה צריך לקחת בחשבון,אחרי כל מגילת אסתר שכתבתי,כשמתארגנים במלון?

ronitvas

New member
התארגנות במלון

זה יפה מצידך שיידעת אותה, למרות שממש לא היית חייבת.
תני לספקים את מספר החדר, והם בהחלט יכולים למצוא את הדרך. מה גם, שמלון אמור להיות זמין 24 שעות, לא?!
עוגיות ונשנושים בהחלט אפשר לקנות יום לפני. קפה/תה - אפשר להביא ערכת קפה קטנה (כמה תיונים, קפה, סוכר וכדומה) ולהביא קומקום חשמלי קטן. לא מאוד מסובך ויכול לענות על הצרכים, לפחות עד שנפתחות החנויות בסביבה.
בשל העובדה שאתם נמצאים יומיים במלון, את צריכה להכין רשימות מסודרות עם כל הדברים שאת צריכה לקחת בכדי שלא תשכחי כלום.
מצרפת לך פוסט עם רשימת המטלות והדברים http://citrusim.blogspot.com/2014/06/blog-post_22.html

דרדסית85

New member
תודה! זה מלון בוטיק קטן

הזוג שמנהל אותו מגיע בשמונה והולך בארבע,היה לי חשש לגבי האורחים,לא רציתי רעש מיותר (זה מין צימר/מלון שבנוי בתוך בית ישן לשימור,לא משהו גדול)
תודה על הרשימה,בהחלט אסתכל:)

ronitvas

New member
מעולה

אם זאת הגישה שלך, אני בטוחה במיליון אחוז שתשתדלו לשמור על השקט.
אולי כדאי לשמור את הפן לשלב מאוחר יותר. זה הדבר היחיד שעושה ממש רעש, אני מניחה...

דרדסית85

New member
לדעתי הפן אמור להיות לפני האיפור (?)

עכשיו אני ממש חוששת,יש לי שיער ארוך ופן ייקח זמן
אוף:(

דרדסית85

New member
טוב,אין ממש הבדל

אם הפן יתחיל בחמש וחצי או שבע,אז אני פשוט אסמוך על בעלת המקום שהייתה אומרת משהו אם היה צורך

iritki

New member
לדעתי אוכל ממש את לא צריכה לארגן

בהחלט מספיק מאפים ופירות ובתור " אוכל" אפשר להביא לחמים ואיזה ממרח או שניים וירקות.
לגבי שתיה אז בהחלט אפשר להתארגן עם קומקום ולהכין ערכת קפה אבל אולי יהיה יותר פשוט להחשיב עוד כמה כוסות קפה בארומה כחלק מההוצאות (אם את בכל מקרה מתכוונת לעבור שם כמובן אז פשוט לקנות לעצמך אוכל ולשאול את הצלמים וכו' אם הם רוצים קפה, לא אוכל).
&nbsp

דרדסית85

New member
אז חשבתי-אני אביא קפה,סוכר וכו'

ואשאל את בעלת המקום אם יש מיחם,או אפילו קומקום בחדר(כמו במלונות הגדולים) ואקנה קצת פירות ועוגת הבית ואולי עוגיות.
יהיו שני ספקים-המאפרת שתבוא מוקדם בבוקר וצלם אחד שיבוא חצי שעה לפני שנצא למקדימים. לו אני פחות דואגת,כי הוא יבוא בתשע וחצי ככה,כלומר יספיק לאכול בבית ואז יאכל באולם צהריים,אבל המאפרת המסכנה שצריכה לקום בסביבות ארבע וחצי בבוקר צריכה משהו טוב לאכול...
מאפים זה לא ממש אופציה כי נצטרך לקנות אותם יום לפני ואין איפה לחמם,ואני מאד מקווה שארומה יפתחו בשמונה וחצי ואוכל לשלוח את הבחור לשם להביא כריך בשבילי לפחות,שנאכל לפני היציאה לצילומים,שלא אתעלף מתת תזונה במקרה

&nbsp

iritki

New member
אוקי מנסה לסכם ולמקד את עצמי

1. לגבי צלם באמת צריך פחות לדאוג כי הוא גם יהיה באירוע וסביר להניח שידאג לעצמו לאכול קצת באירוע
2. לגבי המאפרת זה גם תלוי כמה עבודה יש לה אצלך: אם זה רק את או רק את ואמא אז היא תסיים יחסית מוקדם ( 09:30?) ותלך לדרכה אז בהחלט לא צריך אוכל רציני. אם יש הרבה מלוות שמתאפרות (אחיות/חברות וכו') אז גם המאפרת יש לה יותר עבודה ולכן יותר הגיוני לדאוג לאיזשהו נשנוש נורמאלי וגם המלוות וודאי ירצו לנשנש משהו גם....

דרדסית85

New member
תודה! היא תסיים אכן בתשע ככה

אבל תאפר ותסרק רק אותי (קבענו בחמש וחצי,צריך לעשות לי פן שייקח כשה,אבל זה נשמע לי המון זמן,כמעט ארבע שעות רק עלי...)
כנראה שתהיה חברה על תקן מלווה שתבוא מאוחר
&nbsp
תודה על העצות,אני ניגשת להכין רשימה:)

למעלה