האקר חדש

S-G-T

New member
:)

1) ``אני האקר חדש`` - מניטוח מקדים אנו מבינים מהשורה הזו שלדובר אין שום הבנה אל הנושא אליו הוא מדבר - פירוט אל חוסר הידיעה בהמשך 2)``תעזרו לי ללמוד דברים חדשים``- משורה זו ניתן להשיג שהדובר חושב שהוא יודע משהו - מנומק מהמשפט הראשון בו הוא מציין כי הוא האקר - אך הוא רוצה שילמדו אותו - ומיכאן נובא כי אין הוא יותר מתחפושת - קנקן ריק ניתן לאמר . אין אתה האקר עד שלא אומרים לך שאתה האקר אנשים שאתה מכבד והם ידענים גדולים ממך ... חלק מההגדרה...

קספר

New member
ותן לי לנחש אחי ...

אתה בטח אחד מהם נכון ? פחחחחחחחחחחחחחחח

liran_sh

New member
אתה צודק לחלוטין

יש יותר מדי ``האקרים`` בזמן האחרון. בכל מקרה אני מציע למנהלים של הפורום לפרסם פה מאמר שיסביר לכל האנשים האלה קודם כל שהם רוצים להיות קראקרים ולא האקרים. וחוץ מזה להסביר להם שזה לא המקום בשבילם!!! __ לירן 17__

קספר

New member
אתה יודע משהו אחי ...

מה שמצחיק שאנשים חושבים שאם הם יודעים משהו זה הופך אותם אוטומטית להאקר. אני בחיים לא ראיתי האקר אבל אני יודע כמה דברים. אם תשאל האקר אם הוא פרץ למחשב או לאתר הוא לעולם לא יגיד לך את האמת. למה ? כי הם אנשים שקטים.בדומה לטיסים או לאנשים מוסד שלא צריכים פרסום. אם קרה משהו הם יודעים שהם עשו את זה.וזהו! חוץ מזה האקר אמיתי לעולם לא יגיד לך אם הוא פרץ או לא משום שזה רק יסבך אותו.עם החוק כמובן. הוא לעולם לא יגיד לך איך לפרוץ. הוא גם לעולם לא יגיד לך איך הוא עשה את זה. האקר טוב זה כמו מנתח.הוא נכנס פנימה ויוצא מבלי להשאיר עקבות. ויותר מזה ... הוא גם יודע מה הוא עושה. הוא עושה את זה לבד עם הכלים שהוא יצר בעצמו. הבנת S.G.T ?

עוזי 2

New member
לא ממש מסכים

זה נכון שהאקר לא ירוץ לספר שהוא האקר, אבל האקרים מונעים הרבה פעמים מאגו, ולכן אין הרבה טעם מבחינתם לפרוץ לאתרים, אם הם לא יכולים לספר על זה ויותר חשוב, איך הם פרצו. הרבה פעמים הם עובדים בקבוצות קטנות. לגבי ``האקרים שעובדים עם כלים שהם יצרו בעצמם`` - זה לא משאיר מקום להרבה האקרים. הם יכולים ליצור בעצמם כלים, אבל לא תמיד יש צורך. אני באופן אישי הגעתי למסקנה שהמילה ``האקר`` כבר מזמן מטופשת, כיוון שממילא כל אחד מגדיר את זה אחרת. אתה יכול לטעון מהיום עד מחר שמי שמשתמש בתוכנות וקודים שכתבו אחרים הוא לא האקר, אבל המילה האקר היא סלאנג, ולכן משמעותה נובעת מאיך שמשתמשים בה. לכן הויכוח בין הדעות על מה זה האקר הוא ויכוח של יוקרה ותו לו. והפרשנות החביבה עלי של המונח האקר: ``אדם הבודק את הגבולות של אפשרויותיו בדרכים בלתי מקובלות``. פרשנות שמשמעותה שהאקר לא חייב להיות פורץ במובן הבלתי חוקי של העניין. מעניין בהקשר הזה, ניתוח אופי ואורח חיים של האקר טיפוסי. צרפתי קישור למאמר בעניין שמשתדל להיות רציני. אבל אי אפשר גם אם מנסים.

S-G-T

New member
איזה יופי! - רוח אם חוש הומור

אני לא אמרתי אף פעם שאני האקר ! - אנ יחושב שאני לא האקר ! - למרות שאני מתאים לפי כל ``ההגדרות`` - האקר לא תמיד עובד לבדו !!! - האקר לרוב ישתמש בכלים של אחרים אבל אם השינוים שלו - למה ? - כי לרוב האקרים מאמינים שאין צורך לעסות שוב את מה שנעשה כבר !!! - אבל יש צורך להבין את הנעשה ! - אז תשמור על פה סגור ודחוף את ההערות שלך לאנשים שלא יכולים להגיב - כי אני לא משביץ בקשר לאצמי - למרות שאני יכול ואתה כן !!

קספר

New member
וואו אחי למה העצבים ...קודם כל

אני לא יכול לדחוף את ההערות שלי כי זה קצת קשה אתה מבין למה. דבר שני אמרתי שאתה האקר ? אני רק רמזתי משהו ואתה ישר קפצת ... כאילו מה ?! אני לא משוויץ בגרוש כי אני לא כזה. אני לא מתקרב לזה בכלל ... ותחשוב על זה בזמנך הפנוי ... בתודה השדון עם חוש ההומור כחכחכחכחכ

mmm

New member
אין הגדרה להאקר אבל,

בהודעה שכתבתי(הודעת מנהל הפורום) ניסיתי להכניס קצת היגיון..

ashlon

New member
קישקוש הם מתים לצומת לב

בולשיט כל האקרים מחפשים צומת לב ביגלל זה הם עושים מה שהם עושים

למעלה