האקס - פנים רבות לו?

האקס - פנים רבות לו?

הצילו! אתמול האקס שלי כמעט הצליח להוציא אותי מדעתי. כנראה שהיה לו משעמם בחג וזה עורר אצלו אי שקט. הוא רצה שהילדים יהיו אצלו אבל אני כבר עשיתי תוכניות אחרות שכללו עוד אנשים והסברתי לו שהיום יהיו אצלו. אבל הוא לא הסתפק בזה והתחיל לצעוק עליי בטלפון. מאוד קשה לי ברגעים האלה, זה מעורר אצלי רגשות אשמה למרות שאני יודעת שפעלתי כשורה וזה קטע שלו. באופן כללי הוא אבא טוב ומסור ואין לי בעיות רציניות איתו אך אני חשה שיש קטעים שבהם הוא נוטה לאובססיביות וזה משליך על ילדיי. אשמח לעצתכם.

odelyav1

New member
../images/Emo140.gif

העצה היחידה שאני יכולה לתת לך היא לדחוף את הצעקות שלו את יודעת לאן ולחיות את החיים שלך ופשוט לא להיתיחס אלוו שיהיה אחלה אבא אבל שלא יעצבן אותך בהצלחה מתוקה!!!!!

zut

New member
אין לי עצה בשבילך

חוץ מלהצליח להכיל גם את הקריזות שלו... מה אפשר לעשות בקטע כזה... זה קשה אבל כנראה לשנות בן-אדם אי אפשר ולכן נותרו לך שתי אופציות, האחת לחנך אותו והשניה לקבל אותו. נראה לי שלקבל את השטויות שלו זה יותר קל... בהצלחה

תודה

תודה על התמיכה, זה עוזר

ספיישיל

New member
כשהאקס שלי מאבד שליטה-אני...

פשוט טורקת לו.הוא יודע שאני לא מוכנה להטחת האשמות.כשהוא מאבד שליטה ו"עף לכל הכיוונים".אני מבקשת יפה בטל שינסה לאסוף את עצמו. אם הוא לא מבין, הוא מקבל טריקת טלפון ממני.גם אם הוא מנסה חזור ושנית להתקשר. אני לא עונה. הוא מבין טוב מאד:"אני בחרתי להתגרש מהסרטים שלך. הם לא עובדים עלי. שכחתי מה הם. אתה רוצה לדבר איתי-דבר בכבוד ובלי האשמות.איבוד שליטה- לא אצלי!" תאמיני לי- זה עובד. אני מאמינה שאני עוזרת גם לו ולעצמי. לא מוכנה לחיות בסרט כזה בחיי. לא מוכנה להכניס התנהגויות כאלה לשקט הנפשי בחיי. הוא מבין שהוא צריך לאסוף את עצמו. להשיג דברים-רק בדרך יפה ובטוב.מתוך כבוד הדדי ובהדברות. כיבוד לרצונות ההדדיים של כל צד. ולטובתם של הילדים-בעיקר. אני חושבת שמבחינתך זה גם שלב של אסרטיביות. מה את מוכנה ולא מוכנה להכניס לתוך חייך. לא חייב "בכל מחיר"!

למעלה