האקס ומה שמסביב

shakedmish

New member
האקס ומה שמסביב

לפני שנתיים הייתי חברה של מישהו במשך שנתים, אהבה גדולה וראשונה היה הכי כיף , מאוד התאמנו אבל הוא נפרד ממני בתרוץ שהוא חנוק מידי אחרי שנפרדנו בצורה די מכוערת, הוא מצא את עצמו עם מישהו חדשה לאחר חודש והם היו ביחד משהו כמו שנה וחצי והם נפרדו ממש לא מזמן. יש לציין שהבחורה מאוד מאויימת ממני ולא נתנה לו לדבר איתי, לא נתנה שיהיו לו ידידות/חברים, הוא גר אצלה והיא פשוט חסמה אותו מבחינה חברתית.היינו מדברים אני והוא בסתר מבלי שהיא תדע ונפגשנו אולי פעמים, אחרי שהוא התגייס התחלנו לדבר יותר, הוא היה שבוע בצבא ופחות חנוק ואז גם היחסים שלהם הדרדרו לפני שבועים בערך הם נפרדו סופית ואנחנו התחלנו לדבר יותר, הוא שיגע אותי שאני יבוא לבקר אותו ונדבר קצת. אחרי הרבה שגועים בסוף נסעתי לבקר אותו והוא גילה בחורה שונה, מצחיקה ומבוגרת יותר, והוא אהב את זה הוא לא מפסיק לדבר על כמה שכיף לו איתי ושהוא רוצה שנחזור, והאמת המתח המיני ביננו לא נעלם, וגם לי יש רצון איפשהו לראות אותו ולהיות איתו. אבל אני לא רוצה לחזור אליו, גם כי עברתי את השלב הזה, התגברתי ואני רוצה משהו אחר, ולא היה לי מישהו רציני כבר שנתים אז עכשיו שיש לי כמה רגעים איתו זה נחמד , במיוחד שנוח לי מאוד איתו. הוא אמר לי שהוא פשוט היה רוצה להחזיר שנתים אחורה כי טוב לו איתי והוא התגעגע. מה אתם אומרים על המצב ? סיכמנו ביננו שכרגע המצב הזה בסדר ואני לא מבטיחה לו כלום ואנחנו לא מחוייבים אחד לשני. פשוט נזרום נראה מה קורה ביננו, יש לציין שגם ההורים שלי לא ירצו שנחזור. מה ניראה לכם?

צומיש

New member
תשמעי

אם את לא רוצה לחזור אחורה למה את בקשר איתו. למה את נותנת לו להשאיר אותך על אש קטנה במשך שנתיים?? זה נורא לגיטימי שיהיה לך כייף איתו אם את שנתיים לא בקשר.. אבל רק את יכולה לדעת מה את רוצה.. אבל אם זה לא איתו וכלום אז תעשי את הקאט הזה הקשה מכל...

shakedmish

New member
שמעי הוא לא משאיר אותי על שום אש קטנה

אני המשכתי הלאה, יצאתי עם בנים , והיו קשרים פשוט לא משהו שהפך לרציני. ודי נחמד לי כרגע למרות שלא ניראה לי שנחזור ואמרתי לו את זה , שאני לא בטוחה בכלום ולכן אנחנו לא מחוייבים אחד לשני

צומיש

New member
אבל

גם שאת לא מחוייבת השאלה מה את מרגישה ומה הוא מרגיש... יש לכם רגשות זה ברור...

shakedmish

New member
אפשר לקרוא לזה משיכה ואולי געגועים

כי החברה שלו הייתה מאוד שונה ממני. היא חנקה אותו ואפילו את המשפחה הוא בקושי ראה

omer73

New member
תראי,

אם סתם נחמד לך בחברתו אבל את לא רואה משהו מעבר, כשבמקביל לו כן יש רגשות, וכן ציפיות לחזור, את לא יכולה להמשיך ולהיות פרווה, ואת צריכה לבוא ולשים את הדברים על השולחן- שאת היום במקום אחר בחיים ושאין לך רצון לחזור, כי אמנם נחמד וכיף לך, אבל את יוצרת אצלו תקוות שוא, ובהמשך (עוד שבוע/ עוד שבועיים/ עוד חודש, או כל פרק זמן אחר) יבוא הרגע שלא תוכלי להמשיך במתכונת הזו, והוא יפגע מאוד ממך. ככה שתעשי חושבים אם כל הכיף הזה שווה את העגמת נפש שתבוא בהמשך.

shakedmish

New member
כן אבל הוא יודע שזה המצב

הוא הרי פגע בי מאוד, ואני לא חושבת שהוא באמת יודע אם הוא רוצה לחזור... הוא וחברה שלו נפרדו לפני שבועיים בערך , אז מי יודע? ואולי הוא כן יפגע? כי אני לא יודעת מה אני רוצה כרגע

omer73

New member
אם הוא

יודע במאה אחוז שאת לא סגורה על עצמך, ויותר מזה, שהנטייה שלך היא לא לחזור, והוא עדיין רוצה, אז יופי, תזרמו, תראו מה קורה ואז תקבלי החלטה.

למעלה