האקס ואני.

BreakOfDawn

New member
האקס ואני.

נפרדנו לפני כ- 3 חודשים. אנחנו לא בטוחים מה צריך לקרות הלאה, עדיין באיזשהו סוג של קשר טלפוני ואסאמאסי...
קצרה היריעה מלהסביר מי אנחנו.
הכל כל כך מבלבל...
למשל לגביי: אף-פעם לא נחשבתי לוהטת מדי ולא התחילו איתי יותר מדי, לא יצאתי ממש אבל זה לא בגלל שאני נראית כל כך גרוע, פשוט אלה החיים שנהיו לי.
הייתי ילדה די סגורה ולא הכי חברותית בעולם, למרות שעם מי שקרוב אליי אני לגמרי משוגעת!
אני לא חננה, אני פשוט טיפוס מסובך קצת.
היו לי חיים קשים ופשוט בכל תקופת ההתבגרות הייתי סגורה.
היו לי רק את החברות הטובות שלי וזהו. בעצם, חברה אחת טובה, אפשר להגיד.
בכל מקרה, בגיל 18 הכרתי באינטרנט את החבר הראשון שלי.
זו היתה הטעימה הראשונה של החיים שיכולים להיות לי...
נפתחתי, אהבתי, נהנתי...
אבל הקשר נגמר. זה לא היה טוב מספיק.
מאז הייתי בקשרים עם עוד כמה בנים, עד שנכנסתי שוב למערכת יחסים רצינית, זו עם **.
העניין הוא שלפעמים הרגשתי סוג של איזשהו חסך לגבי בנים.
ז"א, אני רואה בנים מהממים שכאילו אני לא יכולה להשיג וזה עושה לי משהו.
האמת היא שאני יודעת שאני יכולה להיראות מהמם אם אני רוצה, אבל אני לא אחת שמשקיעה הרבה בחיצוניות שלה. אני בסדר כזה...
אבל כשאני לבד מול המראה, מפזרת את השיער למשל, אני באמת נראית לעצמי יפה ומושכת, אבל לא הרבה רואים אותי ככה.
התירוצים הם רבים, בעיקר עצלנות או מחשבה של: "אני אסדר את השיער איך שנוח לי, אין לי כוח להתעסק בזה" וכו'...
אבל אני יודעת שזה מנע ממני הרבה בחיים. זה סגר לי דלתות, אני בטוחה.
ואני בטוחה גם שההסבר הוא פסיכולוגי יותר: לא באתי מבית שקידש מראה חיצוני.
לא אמרו לי יותר מדי שאוהבים אותי בזכות מי שאני, שאני יפה וכאלה...
אז זה מה שיצא ממני.
אני לא מחשיבה את עצמי חסרת ביטחון, ממש לא (מדהים איזו מורכבות יש בי, אבל זה באמת ככה).
אין לי דימוי עצמי נמוך, אין לי בעיות מיוחדות עם המשקל שלי, האמת היא שאני די אוהבת את עצמי ואת איך שאני נראית,
אבל אני כן יודעת שאני לא מראה את זה מספיק, את היופי שבי, כלפי חוץ.
וזה חבל, אני מפסידה מזה.
לפעמים אני רואה בנות עם שיער ארוך ויפה שנראות טוב ואומרת לעצמי:
"מה הקטע, גם אני הייתי יכולה להיראות ככה ואפילו יותר!", אבל אני לא. כי אני לא מנסה...

בכל מקרה, העניין הוא החסך הזה.
אני רואה בנים מושכים, אפילו בטלוויזיה, ומצד אחד חושבת לעצמי: "הוא לא בליגה שלי, מישהו כזה בטח לא היה מסתכל על מישהי כמוני"
ומצד שני, אני יודעת שיש בי יופי.
אז זה מסבך ומבלבל אותי לגבי האקס, כי אנחנו חושבים בזמן האחרון אם לחזור או לחתוך את זה סופית
ואני לא מבינה אם באמת בא לי להיות עם בנים אחרים ולראות מה אני שווה ושטויות כאלה
או שאני לא צריכה את זה בעצם.
אני יודעת שזה בולשיט ואם אני אהיה עם בנים אחרים ו"אכבוש", זה לא באמת ישפר אותי
אבל זה משהו שטבוע בי מזמן, בערך מאז שהתחלתי קשרים עם בני המין השני.
רציתי לכבוש... העניין הוא שבחיים לא כבשתי מישהו שבאמת רציתי.
תמיד "כבשתי" בנים שהם לא הכי מהממים או די חננים או לא הכי מבוקשים וכאלה...
(לא שהיו הרבה, כן?
)
החסך הזה של לכבוש מישהי שנדלקתי עליו... זה מה שיש לי.

גם האקס הטרי, הוא לא מישהו שנדלקתי עליו חיצונית אז זה לא מילא את החסך שלי לגמרי.
לקח לי זמן להתאהב בו...

מצד שני, אני לא יודעת אם זה כל כך מפריע לי כדי שאני אשכרה אתחיל לצנסות לכבוש בנים אחרים ואפסיק את הקשר עם האקס.
הייתי רוצה לחשוב שאם אני והוא היינו צריכים להיות ביחד- החסך הזה לא היה נותן את הטון.

מה אתם אומרים?

Danab220

New member
זה די פשוט.

את רוצה אותו? תהיי איתו.
תפסיקי לחשוב כ"כ הרבה זה לא בריא

Danab220

New member
זה לא!

אז יש בך פוטנציאל לא ממומש, את מרגישה שאת יכולה להיראות יותר טוב. זה מפריע לך? תשני את זה. לא מפריע לך? יופי, תישארי ככה... הרי מה שחשוב זה ההרגשה שלך עם עצמך.

יש בחור, שרוצה אותך, את רוצה אותו? תהיי איתו.

את מסבכת את עצמך, בלי סיבה. זה הדבר היחידי המורכב פה...

...

אם זה היה באמת חשוב לך אז היית מתעמקת בקשר המשמעותי הראשון שלך, חופרת מה הסיבות שהחל ? מה היה ? איך היה ? האם היית בסדר איתו ? האם יכלת לעשות שהקשר הזה יצליח טוב יותר ? האם נתת או רק לקחת ? האם תרמת לבן הזוג ? האם הוא התפתח לצידך ? האם את התפתחת לצידו ? למה זה לא היה 'מספיק טוב' ? האם יכלת לעשות שזה יהיה יותר טוב ? מה זה מספיק טוב עבורך ? האם את יודעת להסתפק בדברים או תמיד מחפשת משהו טוב יותר ? ועוד ועוד שאלות שכנראה חיפפת אותן בדרך להתעסקות בפיזורה ובחיצוניות.

שורה אחרונה בחתימתי נכונה מתמיד.
...

BreakOfDawn

New member
זה בסדר, השאלות האלה היו במוחי 4 שנים.

אז סליחה שלא התרעתי אבל כן, מותר לי עכשיו לשחרר קצת...
כמה שאני נשמעת שטחית, אני בן-אדם שמרבה לחשוב ולחפור בדברים.
את כל השאלות האלה שאלתי את עצמי מדי יום ביומו. תמיד עשיתי עם עצמי חשבון נפש, תמיד הייתי כנה עם בן הזוג שלי ויידעתי אותו על כל מה שאני חושבת ומרגישה.

יקירתי, בנים הם לא משחק, וחזרה ופרידה הם לא משהו שאפשר להשתעשע בו.
נראה שיש לך לעשות המון עבודה עצמית עם עצמך, ללא קשר לאף בחור באשר הוא.

זה נשמע שאת קצת לא מתחשבת כלל בצד השני, אלא רק במה שאת רוצה, וגם את זה את לא ממש יודעת.
כלומר, פרידה היא אירוע טראומטי לכל הדעות .
זה קשה, זה עצוב, זה מדכא, ומצריך התאפסות בשביל להמשיך הלאה.
את כרגע פרודה מהאקס, ואתם חושבים על לחזור...
לחזור לאן ?
בשביל לחזור לזוגיות בפעם השניה, צריך המון בגרות, הבנה, ותיקון טעויות עבר בצורה פתוחה.
זה אומר שעליכם לשבת ולדבר על מה גרם לפרידה, מה תעשו בשביל לא לחזור למצב שהוביל לה, מה אתם צריכים לשפר כל אחד לחוד וגם יחד בשביל זוגיות מוצלחת.
מטרת חזרה, היא לא להפיג שיעמום, לא להמנע מהלבד, ובטח שלא להתפשר כי התחושה היא ש"ממילא לא אתפוס אף אחד שווה".
הטענות שכתבת, לא מראות לי על אף אחד מהדברים הנ"ל.

את מודעת לעצמך, ולמה שאת יכולה להיות. מצויין.
אני בספק אם מראה פזור או אסוף, הוא מה שמנע ממך דברים בחיים, בטח שלא את הדברים החשובים, שממילא לא מונעים מראה חיצוני בלבד.
אם את יודעת שיש לך פוטנציאל, מה שנשאר הוא להגשים אותו בשביל עצמך, אף אחד לא יעשה את השינוי שאת רוצה - רק את.
זה אומר שאת צריכהה רצון, לא רצון מתוך השוואה למישהו אחר או משהו אחר, בטח שלא דמות טלויזיונית זו או אחרת.
אלא רצון בשביל ההרגשה שלך - ההרגשה של "אני יפה , אוהבת את המראה שלי, וטוב לי" .
כמובן שאין קשר בין זה, לבין חזרה לאקסים, שני דברים שונים בתכלית .

את אומרת שאת צריכה לכבוש מישהו ממש "שווה" בשביל להרגיש טוב עם עצמך.
השאלה היא, האם את רוצה את זה סתם כאתגר, או שאת מחפשת מערכת יחסים שלמה לכל דבר.

אני יכולה להבין את בעיית הבטחון, שנובעת מבגרות בבית שלא נתן יותר מדי פידבקים חיוביים, אני גם גדלתי כך,
וכן, בהחלט הייתי סגורה ולקח לי המון זמן, רק בשנות ה 20 לחייי, לגבש בטחון עצמי ולדעת להתחבר, ליצור קשרים, להחצין את היתרונות ולדעת מה אני.
אבל - משחק באנשים בשביל הרגשה טובה, מעולם לא עשיתי, זה רעיון גרוע.

בקיצור, אל תחזרי לאקס שלך, זה ברור מאד לעין שזה בא מכל הסיבות הלא נכונות.
לא אמרת את אוהבת אותו ולכן רוצה אותו בחזרה, לא ציינת משהו אחד שקשור בו בכל זה, אלא סתם כדרך אגב.. ממש ממש לא מומלץ.
קחי לך תקופה לבד, בני את עצמך, תשקיעי בעצמך למען ההרגשה הטובה שלך, תעריכי את איך שאת, תחציני מה שאת רוצה שיראו בך,
בני את עצמך ותתאפסי על מה שאת רוצה בחיים, בפן הזוגי ובכלל.

אני בספק שהיא טרחה לקרוא את כל התגובות וירדה לעומק הדברים אבל אני ואחרים שיקראו בעתיד את התשובה שלך נאמר תודה

BreakOfDawn

New member
וואו, הגועל פה ממש מפלצתי!

למה שאני לא אקרא? כי חשבתי אולי להכיר בנים בצורה שטחית?
ולבנים מותר, כן?
צביעות זה איכס.

!!!

שלום לך.
עד שכתבתי ללימור לא חשבת להגיב פה, נכון ?

אנשים באו חשבו ישבו השקיעו זמן רב בלעזור לך ואת כלל לא מעריכה את זה. כל מה שאת מקבלת חינם לא שווה את היחס שלך ?
כשראיתי את התרומה האפסית שלך בתפוז לפנ ההודעה בפורום ידעתי שאמותיקן אחד לא מגיע לך כתגובה ומי שמכירים אותי במשך שנים באתר יודעים שאני תמיד משקיע באמותיקנים אבל ידעתי כמו שכתבתי ללימור שהדברים פה לעד כך שבעתיד עשויים להגיע לפה אנשים שכן יעזרו במה שכתבנו לכן חשבתי ארוכות והגבתי לך.

איפה בדיוק ראית בתגובה שלי הכללה כלשהי ?
מה אשמים שאר ה'בנים' (כהגדרתך) במה שהיה בינך ובין הבחור או לא היה בינך ובין הבחור ?
מישהו אמר לך אם לנהוג בדרך מסויימת או לא ? בפרט שכתבתי לך בצורה ברורה שאני לא אומר ולא קובע אלא מציג כמה נקודות ואפילו שצפיתי שתחפשי רוע בתגובתי הפנתי אותך לשורה האחרונה בחתימה שלי.

למרות שיש לי תחושה חזקה מהתגובה האחרת שלך שלא היית כנה עם בן הזוג שלך כלל שהוא אולי כן חיפש קשר רציני ותחושה חזקה לא פחות שלא ידעת אותו לגבי >>>הדברים החשובים עבורו בקשר<<< ואולי הדברים שיידעת אותו היו חשובים העינייך כמו המראה החיצוני שלך אבל דברים שהיו חשובים עבורו כמו איפה את עומדת ? ומה את מתכוונת לעשות ?
אני לא אקבע זאת כעובדה סה"כ לא שמענו את הצד שלו וכנראה טוב שכך והאימיג' שלך ישאר כמו שהוא אלא אומר רק שהפוסלת במומה פוסלת.

מאחל לכולנו וזה כולל אותך רק טוב !!!

Survivor Man

New member
אוהו, אכלת אותה בלי מלח...

יש לך נטייה לשפוט לרעה אנשים שלא עונים על ערכי האהבה וההרמוניה שאתה דוגל בהם. קבל זאת כביקורת בונה.

זה שהיא לא הגיבה לא אומר שהיא לא קראה ולקחה לתשומת לבה.

חוץ מזה, לא הבנת אותה.

יקירי, אני לא שופט, אני העלתי נקודות למחשבה, לאן היא תיקח אותם
אם בכלל
זה העניין שלה

תודה לאל החיים שלה לא מעורים בחיי בשום צורה.
לא רציתי לאכול אותה עם מלח (לא בריא לגוף גורם לבעיות לחץ דם ועוד חוליים
) ולא בלי מלח (יש לי מרק אפונה לצהריים
)

זה שהיא קראה היה ברור אך היה בטוח שהיא לא לקחה לתשומת ליבה והתגובות מראות זאת שבמקום לשבת ולחשוב עם עצמה בשביל עצמה היא מתעסקת בתפל וחיפשה רוע במקום שאין רוע.

אני את החשבון נפש שלי כל הזמן עושה ויותר מדי עושה , שוב מה שהיא תעשה זה עניינה אבל להשתמש במילים 'גועל' ו'מפלצת' על הגיותם כשהתגובות היו עבורה

ברור לך שכל מגיב/ה כזו מוציאים את החשק להמשיך לעזור, גם אלו שכותבים ונעלמים. אחר כך אתה חושב עוד פעם אם בכלל לעזור או לא.

מה שתמיד מכריע את הכף שאני נותן כי אני רוצה לתת ולא ממש משנה אם יש תמורה או לא כי גם אם היא לא תשתמש במה שקיבלה בעתיד יגיעו לפוסט אנשים אחרים שכן יעריכו את הפוסט.

בחיים אתה למד מי מהאנשים סביבך מעריכים את שאתה עושה ואומר ומי רק לוקחים מה שבא להם מתי שבא להם ואיך שבא להם...

אגב, אני כל הזמן מקבל דוא"ל ומסרים מאנשים שבמקרה הגיעו למשהו שכתבתי לפני שנים והוקירו זאת.

Survivor Man

New member
יקירי אתה כן שופט, ולא באובייקטיביות.

התגובה שלך אליה הייתה תוקפנית, חסרת פרופורציות ומלאה בהנחות ששלפת מהשרוול במקום מהתוכן והכוונות שלה.

"חיפשה רוע במקום שאין רוע" - כל מה שהיא חיפשה זה להרגיש את מה שכולם רוצים: להיות מושכים ומוערכים ע"י אחרים. האקס הוא לא האישיו פה, היא הזכירה אותו כדילמה משנית אם לחזור אליו (כי היה לה טוב איתו והיא כן מחפשת חום ואהבה) או שלא, בגלל שהיא מבינה שהיא לא סגורה על עצמה. איפה הרוע פה תגיד לי?

וכן, כשאתה מקטלג אותה מראש כ"רעה" ומניח מראש שהיא לא קראה ולא הפנימה את מה שכתבו לה, למה אתה מצפה שהיא תגיב לך בענייניות? היא נעלבה ובצדק.

אם כבר להאמין בסלוגן "Make love, not war", אז עד הסוף, בלי הבחנות.

וואוו...

ממש ממש אין מקום לתגובות כאלה...
אין לך כלל יכולת לומר לאדם אחר שהתרומה שלא אפסית באף פרמטר, ובטח שלא להחליט
מה היא תעשה עם הדברים.
פגיעה בכותבים היא לא משהו שיש בפורום הזה, אתה ותיק מספיק בשביל לדעת...
מבקשת לשקול כמה פעמים לפני פרסום דברים מאין אלה.

BreakOfDawn

New member
הגבתי לך, לא שמת לב?

ולמה אתה מניח שלא הגבתי לאחרים כי התעלמתי?
אתה לא חושב לרגע שהיה לי קשה?
אנשים באמת חושבים שהם מדברים ממחשב למחשב ולא עם בני אדם בשר ודם?
אם כן, אתם חיים בסרט.
קראתי הכל אתמול ופשוט הייתי צריכה לעכל.
סליחה באמת שאני לא יורה ישר אלא מנסה לחשוב ולהבין את הדברים.
סליחה על ההקשבה, כנראה.

קודם כל, להרגע.

דבר שני, הוא לא התכוון לפגוע בך כלל, פשוט הוא הזכיר משהו שקטרה הרבה,
אנשים נוטים לכתוב משהו ולאחר מכן להיעלם, זה לא משהו שנכתב נגדך.
דבר שני, אם את כותבת בפורום, תדעי שתקראי גם דברים שפחות תאהבי, ותצטרכי גם לקחת אותם בפרופורציות.

למעלה