האקסית...

Mr D234

New member
האקסית...

לכולנו יש את אותה אקסית אני מניח, שלא היה איתה קשר משגע, אבל היה קשר טוב אבל קצר. היינו חברים חודשיים, אי אפשר ממש לקרוא לזה קשר.. ובכל זאת. היינו סה"כ בני 18-19, לא יותר מזה. היא, גדלה בבית פתוח כזה, הורים גרושים. לאמא שלה לא הייתה שום בעיה להסתובב בחזיה ובתחתונים בלילה, גם לא כשיש אורחים. בית פתוח, זו ההגדרה הכי טובה, לא פעם אמא שלה דיברה איתה על קונדומים, ואפילו על איך למצוץ .. מוזר אני יודע, אבל ככה זה היה. וככה, קצת אחרי שנפרדנו, נשארו אצלה כמה חפצים שלי, ובכנות- לא רציתי לוותר עליהם אז אמרתי לה שאני אבוא אליה לקחת אותם, הסכמנו ובזה נגמרה שיחת הטלפון הקצרצרה. מגיע בבוקר, כי ככה אני אוהב- לסיים דברים מוקדם. טרחתי להתגלח, לשים אפטרשייב, לעשות הכל, סתם בלי סיבה מיוחדת. דופק בדלת, אמא שלה פותחת. "היי...מיכל לא נמצאת בבית.." "אה.." אני משיב וחושב לעצמי- לעזאזל היא הייתה חייבת לדפוק אותי "אבל היא אמרה לי שאתה צריך לקחת איזה משהו ושזה מוכן אצלה בחדר, אז פשוט לך ותיקח את זה" היא אמרה וחייכה. היא הייתה לבושה בשמלה הזאת החצי שקופה שלה, לא הייתה לה שום בעייה להתהלך עם כאלה דברים. הולך לחדר שלה, מוצא את החפצים שלי מאורגנים כבר, לוקח אותם איתי ומתכונן לצאת. "תגיד חמוד, אתה יכול אולי לעזור לי עם הטלוויזיה?" כשעוד הייתי חבר של הבת שלה, הייתי על תקן טכנאי לפעמים, כל דבר מקולקל תיקנתי בחינם- בעיקר את המחשב ואת המערכת סטריאו. נו בסדר אני אומר לעצמי, היא ביקשה כל כך יפה, לא כזה אכפת לי. הולכים לחדר שינה שלה, יש שם טלוויזיה די טובה, אבל מה לעשות שלחבר כמה כבלים הן לא יודעות לעשות. "טוב תביאי לי סולם..." אני אומר לעברה היא מחייכת חיוך ענקי ואומרת "כבר מביאה בוס" וצוחקת ליד הבית שלהן, יש חצר די ענקית שהן שתלו, וליד החצר יש את המחסן עם כל הציוד של הבית- דבר שלכאורה מיותר אצלן. פתאום אני שומע צרחה.. יוצא החוצה לבדוק מה קרה. הממטרות פעלו וכאילו שהשמלה שלה לא מספיק שקופה, עכשיו היא שקופה ביותר. היא צוחקת, מקללת קצת "לעזאזל עם הגנן הזה שלנו" אבל מביאה לי את הסולם לתוך החדר שינה שלה... עולה על הסולם, מחזק כמה חיבורים, זה לא סיפור כזה גדול סה"כ.. מלמעלה אני מסתכל עליה ומתכונן להגיד לה שזה סתם חיבור לא טוב, לא יותר מזה... אבל אז מלמעלה, המחשוף שלה כל כך בולט לעברי.. מתעכב במבטי על החזה שלה, מגמגם קצת.. "אממ..אממ.. זה היה רק חיבור מקולקל" "אהה.. טוב תודה חמוד.." היא אומרת, שוב מחייכת את החיוך הענק הזה הזכרתי מקודם שזה היה בית פתוח מאוד מאוד.. עוד מעט תבינו עד כמה "שב קצת.. אתה צמא אולי? נורא חם היום.. אני מביאה לך משהו לשתות חכה פה" הסלון שלהם היה בלאגן רציני, אז טבעי שהיא תגיד לי להישאר שם.. ישבתי על הסולם, לא היה לי כוח לעקוב אחריה למטבח.. חוזרת עם קולה ושתי כוסות, בדרך היא לא שכחה לנעול פלטפורמות גבוהות כאלה, היא די נמוכה לאישה בגילה, בקושי 1.60, אני לעומתה די גבוה, אז היא נעלה את זה וחזרה- "תראה מה אני עושה בשביל לדבר איתך בגובה העיניים.." הצביעה על הנעליים שלה וצחקה שוב ישבתי, שתיתי, והיא התחילה בשיחה- "חבל שהקשר בינך לבין הבת שלי לא הלך.. דווקא חיבבתי אותך.. בחור טוב אתה" היא אמרה וחייכה "לא נורא.. קורה.." השבתי, מנסה להתחמק, נו אני רוצה כבר ללכת הבייתה "היא אמרה לי שיש לך זין ענקי..." ציינתי כבר עד כמה הבית הזה היה פתוח, כל דבר בנוגע ליחסי מין היה על סדר היום אני נבוך לגמרי, מסמיק כולי לא מצליח לבטא מילים "איזה חמוד.. מסמיק.. מה כבר אמרתי? זין?? " עוד יותר מסמיק, נבוך לגמרי מהסיטואציה הזאת "זה שאתה והבת שלי נפרדתם, לא אומר שאני ואתה לא נוכל להיות ידידים..נכון?" היא אמרה ונעמדה, מתחילה לצעוד לעברי לאט לאט.. כמה שהאיטיות הזאת משגעת. עם כל צעד שלה, הפלטפורמות שלה משמיעות נקישות קלות ברצפה.. היא מתקרבת אליי, אני עומד מתכופפת, בעמידה שפופה, פותחת את הרוכסן שלי ומסתכלת ישר לעיניים שלי "נכון שנוכל להיות ידידים?" היא אמרה וחייכה היא שלפה דרך הרוכסן הפתוח של המכנסיים את הזין שלי, שהיה כולו זקור ונפוח. ליקקה אותו באיטיות.. מצצה רק את הכיפה אני פותח את הכפתור, המכנסיים נופלים מעליי ואז פתאום, היא מתחילה למצוץ כמו מטורפת, איזו מהירות, איזה כוחות, איזו יניקה... אף פעם לא קיבלתי כזאת מציצה... כנראה שנשים מבוגרות יודעות את עבודתן.. "מהר.. לפני שהיא חוזרת... תזיין לי את התחת.. קדימה כנסס בי תקרע אותי חזק" היא צעקה לעברי עדיין המום, מנסה להשתלט על המצב, היא נשענת על השידה שלה, רגל אחת על המיטה, רגל אחת על הרצפה, הישבן שלה מזמין אותי להיכנס אליו. נכנס בהתחלה בזהירות, באיטיות היא נאנקת מהנאה, כולה עדיין מכווצת "תקרע אותי!!!" היא צועקת ואני, שוב, מנסה להשתלט על הסיטואציה מתחיל לפמפם אותה מאחורה, נכנס ויוצא, נכנס ויוצא, כל פעם חזק יותר, כל פעם מהר יותר עוד ס"מ, עוד ס"מ, עוד ס"מ היא גונחת בהנאה, מקמרת את גבה, זוקרת את השדיים שלה היד שלי נשלחת לחזה שלה, צובט את הפטמה, מועך את החזה שלה והיא ממשיכה לגנוח, ממשיכה לצרוח בהנאה אני כבר קרוב לגמור, נעצר... משכיב אותה על המיטה, ממש על הקצה של המיטה היא מפסקת רגליים באוויר.. איך שהיא פיסקה את רגליה... "כנס בי.. כנס בי חזק!" אני מתקרב קצת לקצה המיטה, ומחדיר את הזין במכה לכוס שלה קורע אותה מזיין אותה המיטה זזה בקצב שלנו, כל כך מהר וכל כך חזק היא גונחת, צורחת, משתוללת מהנאה ואז- הפתעה היא שולחת יד למגירה של השידה, מוציאה משם ויברטור כחלחל מתהפכת, נעמדת על ארבע, עדיין עם הפלטפורמות אני שוב נכנס לה לתחת, בעוד שהיא עם הויברטור מתמקדת בכוס שלה, בדגדגן שלה... היא גומרת בצרחה, אני ביחד איתה ממלא אותה מאחור יוצא, מתלבש, היא מתנקה גונחת לעברי, מנסה להסדיר את הנשימה....

bugbuster

New member
../images/Emo3.gif מקווה שהאימא לא

תהפוך לאקסית. שהידידות, תתפת, תתפתח, תתפתח.

המושתנת

New member
הסיפורים שלך כרגיל מהממים

הכתיבה שלך יפה ומחרמנת, חבל שלא המשכת את הסיפור של הפנטזיה על אותה בחורה, אני חולה על בדסמ, אם תוכל תשלב בדסמ בסיפוריך היפים והמקסימים.

למעלה