האקסית ואני

האקסית ואני

חזרתי מארוחת החג...השעה היתה 11 וחצי בלילה... עייף..ושפוך נזרקתי על המיטה..עצמתי עיניים ניסיתי להירדם... שוקע לאיטי לשינה...מדמיין על מה אחלום...ואז היא צילצלה... "שנה טובה לך....מה המצב היא שאלה?" קבענו שהיא תבוא כדי שנתחבק לכבוד השנה החדשה. ב 2 לפנות בוקר היא הגיעה....שנים של התראינו אבל המתח המיני תמיד נשאר. התחבקנו ארוכות...זרקתי אותה על המיטה כשהיא שכובה על הבטן ליטפתי את שיערה...נשקתי בעורפה..היא ניסתה לזוז אבל תפסתי את ידיה ולא נתתי לה לנוע. לאט לאט..תוך כדי שאני מלטף את גבה הסרתי ממנה את החולצה היא נותרה בג'ינס שלה...שכובה...ללא יכולת לזוז. ידיי ליטפו את כתפיה וירדו לעבר בטנה..ליטפו...נגעו ירדו למטה יותר תוך כדי שאני פורם את כפתורי מכנסיה...מכניב יד מתחת למכנס ומלטף..מעל התחתון...אני שומע את נשימותיה...מחכה בקוצר רוח.. שרק אסיר ממנה את המכנס ואקרע מעליה את התחתון... היד שמתחת לתחתון המשיכה ללטף ולהרגיש את הרטיבות שהתווצרה והיד השנייה ליטפה את שיערה. הסרתי את מכנסיה ונצמדתי אליה מעליה כשהיא שכובה על הבטן..נשקתי בעורפה נשימותיה עלו בקצב כשהיא הרגישה את הזין שלי מתחכך בין רגליה "זיין אותי חזק...כמו שאני אוהבת" הסרתי את תחתוניה ליטפתי את גבה ידיי ירדו לכיוון ישבנה..לעבר רגליה ירכיה ..החדרתי אצבע...הכל היה רטוב ... ועכשיו...היום שאחרי..הטלפון שוב מצלצל אז.. שנה טובה לכולם

סקס עם האקסית ..

רק שאתה מאבד משהו אתה מגלה עד כמה טוב הוא היה .. שנה טובה

למעלה