האקינג

BLACK PRINCE

New member
האקינג

1. מישהו יודע טכניקות פריצה חוץ מי- נטבאס וסאב7. 2. מישהו יודע איך אפשר לדעת מספר IP של מישהו. 3. מישהו מכיר אתרי האקרים טובים בעברית. 4. בקשר השאלה הראשונה אם אתם יודעים אם אפשר לפרוץ למחשב של מישהו ולא דרך מספר ה IP. כל מישיכול לענות על השאלות תודה רבה אנה תנסו....! B-(

קספר

New member
הנסיך השחור ...

כאמור לשאלותך ... אנסה לענות עליהם כפי יכולתי אני בטוח שאנשים כאן יעזרו לך גם ... 1.חוץ מ NETBUS ו SUB SEVEN יש לך כל מיני תוכנות לשליטה מרחוק כמו BACK ORIFICE ו DEEP THROAT ונמשך ונמשך.הם כולם כולל כולם גרועות ולא שוות כלום.מה גם שהתעסקות איתם בצורה לא זהירה תפגע רק במחשב שלך. לגבי טכניקות פריצה אני לא יכול לאמר לך משום שאין לי שום שמץ.אתה פשוט תצטרך לקרוא הרבה.וזאת כנראה הדרך הנכונה לבצע את הדבר הלא חוקי. 2.אפשר לדעת את ה IP של האדם אותו אתה מבקש לתקוף ויש כמה דרכים לעלות את זה תלוי באיזו סביבה אתה פועל IRC ICQ.כמובן שאתה יכול לבדוק כל ניסיון התקשרות אליך דרך ה DOS וזאת ע``י הקלדת פקודה פשוטה NETSTAT. כמובן שיש מליון ואחת תוכנות לזיהוי ה IP.אבל עדיין אתה צריך להגדיר באיזה סביבה אתה נמצא. 3.אני לא נתקלתי באתר של האקרים ישראלים.האתר היחיד שנתקלתי בו היה לא של האקרים אלא של אנשים יחידים שהקימו אתר שקורא לקהל הרחב להשתתף בהתקפה נרחבת על אתר החיזבאאלה. 4.ראה תשובה מ``ס 1.

roboX

New member
אירגונים למיניהם....

www.ihc-net.org.il www.nht-network.org.il - האתר באנגלית אבל הטקסטים בעברית www.death.up.co.il www.cyb3r-h3ll.up.co.il ועוד ועוד....

stac

New member
בקיצור מוחלט

1. מוצא IP 2. סורק פורטים פתוחים 3. בודק מה יושב על כל פורט 4. אחרי שתמצא משהו מוכר כמו שרת FTP כמו CUTEFTP תחפש EXPLOIT לגירסא הזאת 5. זהו בעצם נראה פשוט לחלוטין ----------------------------- שחר ממש רחוק מלהיות אקר :)

The Death

New member
תשובה

1) נטבאס וסאב7 הם לא טכניקות פריצה. אלו הם יישומים שפועלים בצורת סוס-טרויאני (סוס-טרויאני מסוג RAT, למען האמת, אבל לא אעמוד על ההבדלים כרגע). סוס-טרויאני יכול ליישם טכניקת פריצה פשוטה הנקראת ``השתלטות``, שהיא חדירה למחשב בעקבות ניצול חולשה אנושית של המפעיל שלו (למשל: טפשות, פתאיות וכו`. אני בטוח שאתה מכיר את ההליך [``אחי קלוט שומר מסך מגניב!``]). אז בתשובה לשאלה: אני מכיר טכניקות אחרות. הטכניקה אשר השם ``האקינג`` פונה אליה במקור היא טכניקה שונה, אשר בה הפורץ מוצא איזה שירותים רצים על שרת מסויים (למשל: אם יש עליו שרת ווב מסוג אפאצ`י בגירסה מסוימת), ואז מוצא חורי אבטחה (חדשים או קיימים) באותם יישומים של שירותים, ולבסוף מנצל את אותם חורים לצרכיו. טכניקה אחרת, המכונה ``פריצה`` בעברית ו ``burglary`` באנגלית, היא פשוטה יותר והעקרון הוא כזה: יש לפרוץ פיסית לביתו של הקורבן ע``י פריצת המנעול (lockpicking), להתיישב כנגד המחשב האישי שלו, ולהתחיל לנצלו לצרכיך. ניתן, כמובן, להתקין עלי ובהזדמנות זו סוס טרויאני ובכך לחסוך צורך בפריצות נוספות אל הבית. 2) כן. יש שיטות שונות. מכיוון שפרוטוקולי התקשורת ברשת רחבה (WAN), כמו האינטרנט, מבוססים על שימוש ב-IP, זה יהיה טפשי לנסות להחביא איי פי בתקשורת ישירה בין שני משתמשים (ז``א ללא גורם שלישי מלבד ה-ISPs). ישנן תוכנות רבות לחשיפת איי פי באיי סי קיו, למשל. באיי אר סי האיי פי גלוי מאוד, ושימוש בפקודה whois יחשוף אותו. כמו כן, פקודת ה netstat (אותה ניתן להפעיל בחלונות מה Dos Prompt) תראה מספרי איי פי בקשרים קיימים. 3) כן, אני מכיר, אבל לא יכול לרשום כי זה פורום של תפוז והם אוסרים על כך. 4) השיטה השלישית שתיארתי לא מצריכה כל שימוש באיי פי. במקומו נעשה שימוש בכתובת המגורים של הקורבן. מקווה שזה עונה לך על השאלות. דת`.

BLACK PRINCE

New member
THE DEATH

בקשר הטכניקה לפריצה בלי האיי פי איך אני בדיוק עושה את זה ועם מה?

The Death

New member
...

סריקת פורטים אתה יודע לעשות? יופי. תשתמש בזה, לגילוי של השירותים שהשרת הקורבן מריץ. ואז תתחבר אליהם עם טלנט ותראה איזה גירסאות של היישומים יש. אז תחפש במנוע חיפוש לאקספלויטים אקספלויט מתאים, ותשתמש בו.

BLACK PRINCE

New member
THE DEATH

1. מה זה אקספלויט. 2. פעם שמעתי על טלנט אבל אני לא ממש זוכר מה זה ואיך משתמשים עם זה. 3. איך סורקים פורטים בשיטה הכי טובה ומה זה נותן לי ואיך אני מתחבר לשרת ורואה מה מהו מריץ. תודה רבה שאתה עוזר דת` ממני BLACK PRINCE!

BLACK PRINCE

New member
The Death

אני נזכרתי מה זה טלנט איך עובדים עם זה למה כל פעם שאני מנסה להתחבר אני לא מצליח אני לא יודע עם אני נכון ואיך סורקים פורטים בשיטה הכי טובה ואיך אני מתחבר לשרת ואחרי זה רואה מה הוא מריץ וגם כל פעם שאני רושם נטסטאט בדוס זה מראה לי חלק שמות של אתרים וחלק מספרים איך אני משתממש בזה ומהזה אקספלויט ואיפה המנוע חיפוש שרשמת אליו תודה רבה שאתה עוזר לי דת`ֱ

s.d

New member
כדי להיות האקר צריך ללמוד

והרבה על מערכות הפעלה רשתות תקשורת ותיכנות מי שמישתמש בתוכנות כגון סאב7 הוא לא האקר הוא ילד מתלהב שלא יודע כלום תפתח ספרים ותילמד על לינוקס יוניקס winnt ועוד כמה מערכות הפעלה ואחר כך על רשתות תיקשורת כי אם יש לך וינדוס 98 ואתה רוצה לפרוץ ליוניקס אתה לא יכול נחוצים לך פרוטוקולים מסויימים בכדי שהמערכת שלך תוכל לפעול אם מערכת אחרת ויש עוד כמה דברים שצריך לעשות ואת זה למדתי לא ביום אחד ולא בשנה אלה בהרבה יותר זמן אם אתה רוצה ללמוד אתה צריך להשקיע כך לך אתר פשוט שאולי תתחיל משם ולאט לאט תתקדם אל תנסה ללמוד מהסוף אלה צעד צעד . אם תרצה עוד אתרים [email protected]

S-G-T

New member
די ! !!!

אנשים !!! - למה אתם עוד עונים לשאלות האלו ?!?! - זה חסר טעם !

למעלה