תשובה
1) נטבאס וסאב7 הם לא טכניקות פריצה. אלו הם יישומים שפועלים בצורת סוס-טרויאני (סוס-טרויאני מסוג RAT, למען האמת, אבל לא אעמוד על ההבדלים כרגע). סוס-טרויאני יכול ליישם טכניקת פריצה פשוטה הנקראת ``השתלטות``, שהיא חדירה למחשב בעקבות ניצול חולשה אנושית של המפעיל שלו (למשל: טפשות, פתאיות וכו`. אני בטוח שאתה מכיר את ההליך [``אחי קלוט שומר מסך מגניב!``]). אז בתשובה לשאלה: אני מכיר טכניקות אחרות. הטכניקה אשר השם ``האקינג`` פונה אליה במקור היא טכניקה שונה, אשר בה הפורץ מוצא איזה שירותים רצים על שרת מסויים (למשל: אם יש עליו שרת ווב מסוג אפאצ`י בגירסה מסוימת), ואז מוצא חורי אבטחה (חדשים או קיימים) באותם יישומים של שירותים, ולבסוף מנצל את אותם חורים לצרכיו. טכניקה אחרת, המכונה ``פריצה`` בעברית ו ``burglary`` באנגלית, היא פשוטה יותר והעקרון הוא כזה: יש לפרוץ פיסית לביתו של הקורבן ע``י פריצת המנעול (lockpicking), להתיישב כנגד המחשב האישי שלו, ולהתחיל לנצלו לצרכיך. ניתן, כמובן, להתקין עלי ובהזדמנות זו סוס טרויאני ובכך לחסוך צורך בפריצות נוספות אל הבית. 2) כן. יש שיטות שונות. מכיוון שפרוטוקולי התקשורת ברשת רחבה (WAN), כמו האינטרנט, מבוססים על שימוש ב-IP, זה יהיה טפשי לנסות להחביא איי פי בתקשורת ישירה בין שני משתמשים (ז``א ללא גורם שלישי מלבד ה-ISPs). ישנן תוכנות רבות לחשיפת איי פי באיי סי קיו, למשל. באיי אר סי האיי פי גלוי מאוד, ושימוש בפקודה whois יחשוף אותו. כמו כן, פקודת ה netstat (אותה ניתן להפעיל בחלונות מה Dos Prompt) תראה מספרי איי פי בקשרים קיימים. 3) כן, אני מכיר, אבל לא יכול לרשום כי זה פורום של תפוז והם אוסרים על כך. 4) השיטה השלישית שתיארתי לא מצריכה כל שימוש באיי פי. במקומו נעשה שימוש בכתובת המגורים של הקורבן. מקווה שזה עונה לך על השאלות. דת`.